2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نفسی جان کی پسرت خوب شد؟ توروخدا بگو کی من ازین وضعیت خلاص میشم؟  

الهی عزیزم درکت میکنم واقعا سخته هم طفلکی بچه گناه داره هم.مادر اذیت میشه

عزیزم.پسرمن .اون شدت رفلاکسش ک.الان دختر توهم داره همون.حدودای سه ماه تقریبا خوب شد البت با دارو تحت کنترل بود

اگه چندروز دارو نمخورد باز عود میکرد.واذیت میشد

انشاءالله نکسیوم گیرت بیاد چون شنیدم خیلی تاثیرگذاره.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
@نفسی835     @زین     @مامان_سبحان7     سلاممم عزیزان چطوری ...

سلام.عزیزم.خوبی چقد دلم.برات تنگ.شده بود همیشه توفکرتم.دیدم.پیدات نیس دیکه

پسرم خوبه خداروشکر الان 9ماهش تموم شده 

خودت چطوری عزیزم دخملی چطوره چیکارامیکنه؟😍❤

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام الهامي جون ، خدا رو شكر عزيزم ما خوبيم ، خودت چطوري خانمي ؟ دختر گلت ديگه ماشاالله بايد بزرگ شد ...

سلام.مامان سبحان جان خوبی 

دیکه سونو تعیین جنسیت نرفتی؟

سلام.مامان سبحان جان خوبی  دیکه سونو تعیین جنسیت نرفتی؟

سلام نفسي جون ، ممنونم عزيزم خدا رو شكر خوبم ، خودت چطوري خانمي ؟

سونو كه نرفتم يكدفعه ١٠ شهريور بايد برم آنومالي ، ولي جواب سل فري اومد خدا رو شكر همه چيز خوب بود و جنسيت رو توي سل فري زده پسر ولي فعلا صبر ميكنم تا آنومالي . 

بچه ها من امروز رفتم سونو خداروهزارمرتبه شکر جنینم تشکیل شده بود هزار ماشاالله قلبشم تشکیل شده بود ف ...

ای جااانم 🥰🤩🤩🤩 خدا کنه ۹ماه خوب و سالمی رو پشت سر بزاری گلم🤩🥰🥰❤❤❤ خیلی خوشحال شدم گلم میشه بهم بگی داروها چی هستن استفاده میکنی؟! ببخشید اینو میپرسم از توالت فرنگی استفاده کردی؟!  

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
چه انتظار شیرینیه بارانا . انقدر حالم خوبه که نگوووووووو همش دنبال یک فرصتم تنها که میشم تو خلوتم با ...

نوشین جان من از مرکزمون هزینه ی انتقالو پرسیدم گفتن ۲ تومن 

حالا این ۲ تومن برا هر چند تا جنین انتقال بدن هست یا برا انتقال هر جنین این هزینه رو میگیرن؟

گلم شما تعیین جنسیت که کردین هزینه اش چقدر شد؟؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

خانمها من قبلا ivfکردم ناموفق بوده هفته دیگهiuiبرام نوشتن به نظرتون احتمال بارداری هست!!!! اخه من ۱درصدم به بارداری فک نمیکنم 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥