2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045047 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لطفا هر کی میدونه جوابمو بده میگم عزیزان اگه پانکچرم بیفته روز تعطیلات بیمارستان بهمن باز هست ؟ ...

سلام عزیزم ،نگران نباش مراکز دو روز پشت سر هم تعطیل نیستن،دکتر هم حواسش هست 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی عزیزم😘😘 یعنی عاشورا تاسوعا که دو روز تعطیله اونا یه روز تعطیلن درسته ؟

درسته گلم 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خیالمو راحت کردی خیلی ازت ممنونم عزیزم 😍🥰😘❤

فدات عزیزم ،ولی از دکترت هم بپرس که دیگه مطمئن بشی 😉آخه مراکزی که من میرفتم اینجور بود 

خانوما من پریروز تخمک کشی کردم مرکز مام امروز با گرفتگی زیرشکم از خواب پریدم صبح دیدم از گرفتگی ودرد نمی تونم تکون بخورم بزور از جام پاشدم رفتم ببخشید دستشویی اصلا یکطرفش گرفته سمت تخمدان راستم خیلی بدجوری گرفته درد دارم الان من کجا برم مرکز مام فکر کنم جمعه ها بستست 😭

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اگه منظورت اون داروخونه ای هست که روبروی بیمارستان بانوان ارش(تهران).اسمش روی مشمای داروهاش زده دکتر ...

نه عزیزم من شیراز هستم، ممنونم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
@زینبی_بابا     گلم شما میدونی جنین پیشرفتی یعنی چی ؟من پانکچر اولم دو تا جنین ۳ روزه ان ...

والا کلا جنین پیشرفت میکنه ولی گاهی صلاح هست تو آزمایشگاه بیشتر تحت نظر باشه 

یا گاهی تو سه روز اول یه جوری رشد میکنه که نه ازش نا امید بشن و بریزن دور، نه اون قدر عالی که با خیال راحت فریز کنن یا انتقال بدن، این جور مواقع فرصت میدن ببینن تغییری اتفاق میفته که از حد وسط بیرون بیان یا نه