2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست

بچه ها تورو خدا بیاین کمکککککک

پرولاکتینم بالاست زنگ زدن از مرکز که داستینکس بگیر بخور منم کل تهران رو گشتم پیدا نکردم،شنبه هم وقت پانکچر دارم چیکار کنم؟

کسی بوده که قبل پانکچر بره بالا پرولاکتینش بعم میگین خواش میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جالب کاش حداقل تخت رو پایینش رو میاوردن بالا که بتونی راحت دراز بکشی اینجا از زیرش کشویی یه لبه ...

آره جایی هم که من انتقال دادم بعدش پایین تخت رو بالا آوردن و خودشون پاهام رو پایین آوردن و گفتن هر طور که راحتی استراحت کن 

تشک آنتی رفلاکس رو امتحان کردی مرضی جان؟

نوشین جان گیرم نیومد، ولی دخترم رو توی کریر میزارم، خیلی راحته، چون هم جاش محدود نمیتونه تکون بخوره هم کاملاً شیبدار 

آخه نوشین جان این سفید برفی من خییییییلی دستاش فعال، با دستاش میزنه تو چشش یا لثه شو خونی میکنه، بعد جیغ میکشه و منو نگاه میکنه انگار من مقصرم 😀😀😀

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
میدونی میگم شاید بخاطر سونو واژینال دیروز باشه😔

شادن جان استرس نداشته باش احتمال زیاد بخاطر سونو هست. دکتر من میگه تا زمانی که لکه ها بصورت خون تازه نباشن زیاد اهمیتی ندارن اما اگر خون تازه دیدی هر چند خیلی خیلی کم هر موقع از شبانه روز بود باید مراجعه کنی. 

فعلا استراحت کن و اگر امکانش هست شیافت رو بیشتر کن تا روز شنبه که به دکتر دسترسی داری.

بازم میگم لطفاااا استرس نداشته باش چون بدترین چیزه 

آره عزیزم درکت میکنم چون برای دختر منم داروش نه تنها بهترش نمیکرد بلکه همون دارو رو هم با شتاب بالا ...

عزيزم به توصیه هات حتماً عمل میکنم و ممنونم که وقت میزاری و جواب میدی، ان شاء الله که همه بچه ها به آرامش برسن، سفید برفی منم آروم بشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
دوستان سوال منم جواب بدید لطفا  دکتر من برای روز دوم الونوا نوشت دور ناف بعد روز هف ...

عزیزم دکترت کیه ؟ کدوم مرکز یا بیمارستان میری ؟ نه فکر نکنم مشکلی داشته باشه وگرنه خود دکترت کنسل میکرد

عزیزم دکترت کیه ؟ کدوم مرکز یا بیمارستان میری ؟ نه فکر نکنم مشکلی داشته باشه وگرنه خود دکترت کنسل می ...

اخه دکتر که نمیدونسته به ۴روز تعطیلی میخوره 

فردام مه مطب باز نیست زنگ بزنم

تازه داخل برگه که دادن گفتن روز اول سیکل رو باید اطلاع بدین وگرنه سیکل کنسله

اخه من فردا پریود شم که جمعس چطور اطلاع بدم

دکتر کتابی بیمارستان مهر

خیلیم بد اخلاقه و همه کارو به ماما دم دستش سپرده

پولکیم هست اصلا نگران جیب مریض نیست

اخه دکتر که نمیدونسته به ۴روز تعطیلی میخوره  فردام مه مطب باز نیست زنگ بزنم تازه داخل برگه که ...

مطمئنی فردا پریود میشی ؟ اگه فردا پریود میشی شنبه زنگ بزن بگو چون جمعه تعطیل بود زنگ نزدم اعلام کن پریودیتو بعدم برو آمپولت رو بزن و سیکلت رو ادامه بده