2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
زینبی جان، بعضی وقتها که استفراغ میکنه از دماغشم میاد بیرون  آخه میگن این اسید باعث زخم مری می ...

مرضیه جان شما دخترت رو پیش متخصص اطفال بردی یا گوارش اطفال؟ آخه دختر منم رفلاکس داشت متخصص اطفال براش امپرازول نوشت که هیچ تغییری تو وضعیتش بوجود نیومد تازه دردسر هم شده بود چون باید با شکم خالی مصرف میکرد و نیم ساعت بعدش هم شیر نمی‌خورد. دارو خوردنش مصیبت بود واسم. خیلی به هم ریخته بودم تا اینکه پیش فوق تخصص گوارش اطفال رفتم معاینه کرد و گفت مصرف دارو هیچ تاثیری توی وضعیت دخترت نداره. امپرازولش رو قطع کرد و گفت فقط باید منتظر گذشت زمان باشی. البته یه سری دستورالعمل هم داد مثل خوابوندن روی سطح شیب دار و بالش گذاشتن پشتش موقع خواب و بلند نکردن بعد از شیر خوردن و البته مصرف شیر خشک مخصوص.

البته اینطور که من متوجه شدم مدلهای رفلاکس با هم فرق دارن. یکی دارو لازم‌ داره یکی نداره.شاید واقعا دختر شما هم نیاز به دارو نداشته باشه.

الهی آمین خدا از دهنتون بشنوه من که به خودم امید ندارم اما تمام چشم و امیدم به کرم خدا و عنایت و نظ ...

مثبت فکر کن عزیزم.....مطمئنم تخمکای تپل و سالمی برات تشکیل میشه که همشون نی نی های خوشگلی میشن...با اولین انتقالم مثبت میشی و دوتا خوشگل بهت میچسبن....مطمئنم...همین که توکل کردی دیگه فکر هیچی رو نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثبت فکر کن عزیزم.....مطمئنم تخمکای تپل و سالمی برات تشکیل میشه که همشون نی نی های خوشگلی میشن...با ...

وای خدا چقدر قشنگه این تصویر

ممنونم ازت که به این زیبایی حس خوبی انتقال میدی

الهی که خدا با بهترینهاش خوشحالت کنه شما و همه عزیزانم که اینجا چشم براه نی نی های نازشون هستن

الهی آمین🌿🌿🌿🌿🌿🌿💗💗💗🤲

سوال منو چرا جواب ندادی عزیزم☹😥

عزیزم شرمنده وایسا برم ببینم حتما جا انداختم، ببخشید😶😶😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم میشه بگی آنوکسان و آسپرین و پروژسترون  چه ساعتی استفاده میکردی

عزیزم من صبح آمپول پروژسترون میزنم(ساعت 11) بعدازظهر قرص آسپرینمو میخورم شبا هم شیاف پروژسترون همون ساعت 11 که دوازده ساعت بشه فاصلشون و آمپول انوکساپارین ساعت 10 شب

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم رفتم سونوشکمی انجام دادم ساک حاملگی تشکیل شده بود گفت ۴ هفته و ۴ روز هستی 

به به مبااااارکه😍😍😍 دیگه خیالت راحت شد عزیزم تازه من واژینال انجام دادم میگن شکمی دیر نشون میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من صبح آمپول پروژسترون میزنم(ساعت 11) بعدازظهر قرص آسپرینمو میخورم شبا هم شیاف پروژسترون همون ...

من از رویان پرسیدم  گفت صبح آنوکسان  و پروژسترون  بزن بعد ناهار آسپرین بخور  انتقال قبلی ها  پروژسترون عصر میزدم گفتم اینسری صبح ها بزنم میگن چون در طول روز حرکت داریم بهتره نمیدونم حالا چی کنم ایشالا که همین روند  خوب باشه 😕

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
من از رویان پرسیدم  گفت صبح آنوکسان  و پروژسترون  بزن بعد ناهار آسپرین بخور  انت ...

والا مرکز ما میگن ساعتش دست خودتونه ولی همیشه سر موقع استفاده کنین، فکر نمیکنم فرقی داشته باشه مثلا من آمپولو شیاف دارم دکترم گفت صبحو شب باشه که هر دوازده ساعت بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی آمین خدا از دهنتون بشنوه من که به خودم امید ندارم اما تمام چشم و امیدم به کرم خدا و عنایت و نظ ...

انشاالله که این بار خدا ناامیدت نمیکنه دوتا جوجه ی خوشگلو شیطوووون میذاره تو دامنت😙😙😙 همیشه به یادت هستم عزیزم منتظرم خبر خوشت رو اینجا ببینم هر چه زودتر💕💕💕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگم پیامت رو خوندم یه حالی شدم که انگار خودم پانکچر دارم، باور میکنی؟ برات آیه الکرسی و چهارقل میخون ...

الهی قربونتون برم که اینقدر مهربونید

چشمام پر از اشک میشه نوشته هاتونو میخونم خیلی دلگرمیهاتون به لطف خدا آرومم میکنه و احساس میکنم تنها نیستم

با شما هم عقیده ام محرم ماه پربرکتیه؛ منم زندگی و خیر و عاقبتمو گره زدم و آرزومو دخیل بستم به ضریح آقای عزیزمون ابا عبدالله الحسین علیه السلام

اینقدر که شما خواهرای گلم خیرخواه و دلسوز هستین دلها رو اینجوری بهم گره میدین و باعاطفه همراهی میکنین، خدا رو قسمش میدم به بزرگی خودش و عظمت این ماه و صاحب آبرو دارش پیش خدا،  مهر و بخشش رو در حق تک به تک همگیتون چندین و چندبرابر کنه و بهتون به بهترین شکلش برگردونه

الهی که ذوق زدگی همتونو اینجا ببینیم. نمیتونم جلو گریه امو بگیرم😭

🌿🌿🌿🌸🌸🌸

شادن جانم تو دوهفته ی انتقال چه علایمی داشتی؟ اصلا علایم داشتی یا نداشتی ؟؟

من دل درد پریودی داشتم سینه هامم متورمو دردناک شده بود منتها اینارو سریای قبلم داشتم فکر کنم تاثیر داروها بود ولی این دفعه روز دهم یه لکه بینی مختصری داشتم و اینکه رحمو واژنمم تیر کشید چندباری، دیگه نمیدونم بخاطر بارداریم بود یا نه، دستو پامم یخ میکرد همش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا مرکز ما میگن ساعتش دست خودتونه ولی همیشه سر موقع استفاده کنین، فکر نمیکنم فرقی داشته باشه مثلا ...

مرسی عزیزم توکل به خدا🤗

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
انشاالله که این بار خدا ناامیدت نمیکنه دوتا جوجه ی خوشگلو شیطوووون میذاره تو دامنت😙😙😙 همیشه به یا ...

فدات بشم

الهی آمین

ممنونم، خدا حافظ خودت و نی نی نازنینت باشه🌸🌿