2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045097 بازدید | 684428 پست
پس گلم شربت رو قطع کن  عزیزم تا 28 روزگی نوزاد هر موقع و هر چه قدر دلش خواست بهش شیر بده ولی ب ...

زینبی جان، بعضی وقتها که استفراغ میکنه از دماغشم میاد بیرون 

آخه میگن این اسید باعث زخم مری میشه و خطرناک، منم میترسم خیلی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
پس همدردیم 😂😂😂😂 عاشق این چیز میزای نمدی و جینگولیم اما دریغ از یه ذره هنر و خلاقیت!! یه کیلو خم ...

دقیقا😅😅😅 من پارسال جو گرفتم رفتم کلی نمد خریدم فقط یه جاکلیدی باهاش درست کردم با چندتا گل کوچولو😂😂😂

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها برام خیلی دعا کنین از ته دل. نمیدونم خوشحال باشم یا بترسم بخاطر تجربه پارسال

عزیزم واسه سلامتی نینیت و اینکه سالم بیاد بغلت سوره حشر میخونم.ان شاالله خدا دل همه منتظرا و من رو شاد کنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
موفق باشی عزيزم 💪💪💪💪 من صبح ها یکبار به خاطر ریفلاکس میدادم و دیگه بعدش هر وقت کولیک داشت موقع ...

عزيزم چقدر میدادی و اینکه شرایط شیر دادن قبل و بعدش چطوره؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام عزیزم بسلامتی ایشالله خدانگهش داره واست ایشالله قلبشم تشکیل شده؟؟

قربونت عزیزم، برام دعا کن😙 انشاالله قسمت خودت😍😍😍

آره خداروشکر قلبش تشکیل شده فقط دکترم گفت دوازدهم بازم برم که بیشتر بررسی کنه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مرسی عزیزم 😍 😍 😍 😍 خیلی خیلی التماس دعا دارم  گلم الونوا باعث تحریک تخمدان و ایجاد فولیکول ...

زینب جان من شنبه قراره برم ویزیت.اگه بخواد سیکل بعدی انتقال بده داروهامو از کی شروع میکنه؟میخوام ببینم این‌ماه دارو دارم؟

خدایا شکرت  
ماه دیگه همین موقع ها انتقالت میشه؟؟؟

آره ولی شاید فعلا نرفتم یکم خودمو لاغر کنم واینکه باید خودمو آماده کنم از لحاظ روحی 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم منم مثل ‌شما اون موقع نگران بودم ولی این اتفاق اغلب برای وقتی که جنین ها رو میذارن بلاست بشه م ...

زینبی ممکنه بخواد این سیکل انتقال بده؟شنبه سوم‌ پربودیمه.

خدایا شکرت  
واااای لی لا جان.خیلییییی خوشحال شدم.مبارکت باشه.ان شاالله سالم و سلامت بیاد بغلت بهترین خبری بود که ...

فداااات عزیز دلم. ممنون از اینهمه لطف و محبت. امیدوارم خیلی خیلی زودتر از ۹/۹/۹۹ معجزه زندگیت برات اتفاق بیوفته دوست عزیز 😍😍😍😍

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم واسه سلامتی نینیت و اینکه سالم بیاد بغلت سوره حشر میخونم.ان شاالله خدا دل همه منتظرا و من رو ش ...

چه جوری این همه لطف و محبت رو میتونم جواب بدم. مرسی که با دل پاکت برام قرآن میخونی. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره ولی شاید فعلا نرفتم یکم خودمو لاغر کنم واینکه باید خودمو آماده کنم از لحاظ روحی 

هر ماه باید پول فریز رو داد یا کلا یه باره؟؟؟

اگه اضافه وزن داری اره حتما کم کن بارداریت راحت تر میشه 

استرس هیچی هم نداشته باش 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
فداااات عزیز دلم. ممنون از اینهمه لطف و محبت. امیدوارم خیلی خیلی زودتر از ۹/۹/۹۹ معجزه زندگیت برات ا ...

ممنونم مهربونم.ماه دیگه انتقال دارم لطفا با قبل پاک و مهربونت برام دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چه جوری این همه لطف و محبت رو میتونم جواب بدم. مرسی که با دل پاکت برام قرآن میخونی. 😍😍😍😍😍😍😍😍 ...

خیلیییی گلی خواهری.برام دعا کن فقط خدا نا امیدم نکنه😘😘😘