2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
چه جالب بعد از ٧ سال فعاليت توي اين حوزه اولين باره ميشنوم 😂

حالا این مرکزی که من میرم بار اول بود انجام میدادن ولی تهران انجام میدن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شادن جان من کلا با گرما میونه ندارم یک سره داغم. تو زمیتون شر شر عرق میریزم موهام میشه خبس آب ، اما ...

اتفاقا منم گرمایی ام ولی بعداز انتقال اینقدر دستو پام یخ میکرد که یه روز شوهرم با اتو پامو گرم کرد😅 به فال نیک بگیر عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد مدتها سایت اومدم و پیام خوش خبری مادر شدنت رو دیدم خداروهزارمرتبه شکر از صمیم قلبم بهت تبریک میگ ...

قربونت عزیزم، ممنون😍😍😍

برام دعا کن بقیشم بخیرو خوبی بگذره ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جااانم 🥰🤩🤩🤩 خدا کنه ۹ماه خوب و سالمی رو پشت سر بزاری گلم🤩🥰🥰❤❤❤ خیلی خوشحال شدم گلم میشه به ...

ممنون یلداجون😙😙😙 انشاالله قسمت خودت عزیزم

داروهای بعداز انتقال منظورته؟ آمپول و شیاف پروژسترون،انوکساپارین،آسپرین،ویتامین ب6،فولیک اسید،گلوکوفاژم از قبل میخوردم دکترم گفت ادامش بده

دستشویی ام بیشتر فرنگی استفاده کردم مخصوصا تا زمان آزمایش، دیروزم از دکترم پرسیدم گفت سعی کن فرنگی استفاده کنی ولی اگه نبود اشکال نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزيزم مباركت باشه ، ان شا الله حتما حتما سالم مياد بغلت خانمي .

ممنونم عزیزم، توکل به خدا💕💕💕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم.ببخشید باز مزاحم شدم.لوبیا سبز خوبه برا ضخامت دیواره رحم یا نه؟

گلم من استفاده نکردم ولی گویا دوستان نتیجه دیدن، ضرر هم نداره، استفاده کن

من وقتی ضخامتم در حد مطلوب نبود با تقسیم دوز استرادیول در طول روز، پیاده روی و مصرف آب زیاد خیلی سریع به حد مناسب رسوندمش

به نظر منم همینه یک مادر آگاه و توانمند و شاداب بهتر میتونه به رشد جسمی و روحی فرزندش کمک کنه و به ت ...

دقیقا زدی وسط هدف گلم👏👏👏👏

ان شاالله که همه منتظرا مامان بشن و از همه مهمتر خودمون رو یادمون نره 💪💪💪💪

رو پسر شما تأثیر داشته زینبی جان؟ 

نه والا گلی، با خوردن امپرازول هنوز بالا می‌آورد، منم دیگه ندادم بهش ولی شاید برای دختر شما فرق داشته باشه

چیزی که برای ما اثر داشت سطح شیب‌دار بود و اینکه سعی می‌کردم بعد از شیر بخوابه یا اگر بیدار بود هیجان زده نشه و چون دو ماهه بود دکتر گفت فواصل شیردهی رو زیاد کنم با حجم بیشتر شیر در هر وعده 

اما پسرم ماه اول ریفلاکسش کم بود و از دوماهگی شدید شد، بعد هم شیر خودمو تقریبا میتونم بگم بالا نمی آورد، الانم همین جوره، خیلی خیلی خیلی بهتر شده بعد از شروع غذا کمکی

سلام به روی ماهت. آره عزیزم رحمت خدا شامل حالم شد و انشالله شامل همه دوستای خوش قلب و مهربونم هم بشه ...

لی لا جووووووون چی میبینم....خدارو هزارااااااان بار شکر...نمیدونم با چه واژه ایی بهت تبریک بگم که بتونی حسم رو درک کنی.تمام موهای بدنم از شدت شوق سیخ شده ....اونقدر خوشحال و ذوق زده شدم انگار که سالهاست منتظر شنیدن این خبر بودم.من کمتر فرصت میکنم بیام تاپیک و این پیامتو اتفاقی دیدم.ایشالا یه دختر و پسر ناز و سالم و تپلی رو 9 ماه دیگه بغل کنی و خونتون پر از شوق و شور و شادی بشه عزیزدلم.