2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست
یادته‌اون‌روزقسم‌دادم‌به‌شش‌ماه‌امام‌حسین‌‌‌سال‌بعدنی‌نی‌تو ببری‌همایش‌شیرخوارگان...‌مطمعنم‌همین‌ات ...

فدااات عزیزم. آره خیلی خوب یادمه. امیدوارم همه دوستایی که الان درگیر این جریانن سال دیگه این موقع دعات در حق همشون و خود نازنینت مستجاب شه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خداپشت‌وپناهت ماه‌بعدبایدهیستروبشم‌وخراش احتمال‌زیادانتقالم‌میفته‌مهر آره‌عزیزم‌منتظر‌دومی‌هستم ...

به قول یکی از دوستامون بچه دار هم که بشی بازم مردم یه چیزی واسه آزار دادنت پیدا میکنن. آخه شما که یکی داری چرا دهنشون بسته نمیشه؟ به قول دوستمون سارا جون انشالله انتقالت مثبت میشه و دهنشون گل گرفته میشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیسا جان انگار اولین و آخرین درمانشون همین امپرازول  منکه تهران نیستم بازم کارمو راه میندازن؟؟ ...

عزیزم اون سایت داروخانه‌های تهران و اصفهان رو نشون میده. ۱۴۹۰ رو اطلاع ندارم متأسفانه، میخوای زنگ بزنم برات بپرسم که اطلاعات شهرهای دیگه رو هم دارن یا نه؟ البته خودمم الان تهران نیستم...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام دوستان عزیز.. من فقط دوتا جنین دارم ،قراره مهر انتقال بدم،گفتن  پریود سوم بیا،بنظرتون زنگ ...

گلم من امروزمدریه بودم مدیرمون گفت احتمال داره تاسه ماه کلاسامجازی باشه استرس نداشته باش فعلا فقط پایه اول حضوری هست

خدایابه امیدخودت🌺
شادن جان برام خیلی دعا کن شما بارداری دعات بالا میره انشاالله بارداری سالم و با آرامشی رو داشته باش ...

حتما عزیزدلم اگه لایق باشم ... توکل به خدا❤❤❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
به سلامتی عزیزم ایشالله که مادر شدی  برات دعا میکنم حتما

مرسی جانا الهی قربون قلب مهربونت بشم ممنون عزیزم 😍توکل به خدا

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

بچه ها من امروز رفتم سونو خداروهزارمرتبه شکر جنینم تشکیل شده بود هزار ماشاالله قلبشم تشکیل شده بود فقط دکتر گفت فعلا ضعیفه چون تازه تشکیل شده

الهی که تک تک منتظرا این لحظه های شیرین رو ببینن😍😍😍

خیلی برام دعا کنید که سالم بیاد بغلم❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشالله عزیزم  تخمک کشی رو چقدر گرفتن؟؟؟ خود نصر از اول تا اخر بود دیگه؟؟؟ همشون جنینا تپلی می ...

با فریز نزدیک 9ملیون بدون پول دارو ها

اصلا نصرو ندیدم 

نمی دونم خدا کنه جنینای خوب بشن😊🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
با فریز نزدیک 9ملیون بدون پول دارو ها اصلا نصرو ندیدم  نمی دونم خدا کنه جنینای خوب بشن😊🙏

جنین شناس رو میشناسی؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
نه دوست دارم بشناسمشون باهاشون حرف بزنم ولی نمی دونم چطوریرمیشه اینارو دید

حتما کارش خوبه 

مطمئنم همه ۱۱ تاش جنین میشه 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺