2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045243 بازدید | 684441 پست
به به مبارکهههه اصلا حرکت ندادی پاتو؟ شاید به خاطر همونه. چون پرستارها به ما گفتن پاهاتونو یکم حرکت ...

اخ اخ اره فک کنم خشک شدم  ولی در عوض هی از این تخت به اون تختم کردن کمرو سرم زیاد تکون خورد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشه عزیزم ، چون مدت زمان زیادی احتمالاً بی حرکت بودید اینطوریه فقط یکدفعه به بدنت کش قوش خیلی ...

ای جونم...مرسی از راهنماییت عزیزم...ریزه ریزه دارم ورزش میدم...خون جریان پیدا کنه...ممنون

امیدوارم بهترین جنین ها و متعاقبا خوشگل ترین و سالم ترین نوزاد ها بیان تو بغلت عزیزم

فدای شما بشم ممنونم

تروخدا واسم دعا کنید، یکشنبه نوبت پانکچر واسم گذاشت

دعا کنین تخمک خوب باشه

مرسی عزیزم البته ان شالله اول مشکل اسپرم حل بشه بعد جنین تشکیل بشه بعد برسم به این مراحل   &nb ...

ان شا الله که حل میشه

خدا بخواد راهشو هموار میکنه

دعاتون می کنم براحتی به مقصودتون برسین

شمامشکلت چی بودکه ای وی اف کردی

خودم خداروشکر مشکل نداشتم همسرم مورفولوژیش ۲بود ولی تعداد و تحرکش نرمال بود بعد ۹ماه اقدام رفتم تو سیکل میکرو خیلی عجلول بودم 

البته یک بارم iui کردم که باردار نشدم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
😘😘😘😘

😍😘😍😘

نوشین‌جان‌تقریبا‌باهم‌‌سنیم

منم‌بااون‌دل‌مهربونت‌دعاکن‌منم‌باردوم‌انتقالم‌مثبت‌شم

با‌پست‌هایی‌که‌میزاری‌خیلی‌امیدوار‌میشم

۴ساله‌‌ونیم‌پی‌دکترم

دیگ‌خستم..به‌دکترم‌هم‌اعتمادم‌کم‌شده..اون‌روزبه‌من‌میگه

شایدعمرادیگ‌بچه‌دارنشی..یجورایی‌ازچشم‌افتاده..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خانما من امروز روز ٨ انتقال جنينم هستش الان چند روزه دل درداي شديد پريودي دارم چيكار كنم؟  كسي ...

سلام عزیزم 

انشاالله مامان شدی 

هم با علائم داشتیم که باردار بوده هم بی علائم 

درد پریود هم طبیعیه 

انشاالله واسه شما به خاطر نی نی هست 🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان گل و نازنینم، یکشنبه پانکچر دارم واسم دعا کنید خواهش می کنم

انشاالله کلی جنین با کیفیت واست تشکیل بشه و با اولین انتقال مامان یه وروجک خوشگل بشی 😍😍😍💙💓