2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
بچه ها من انتقال دادم نی نی هارو اوردم....فقط یه سوال پام خیلی منقبض شده و خیلی درد میکنه...از بعد ا ...

به به مبارکهههه

اصلا حرکت ندادی پاتو؟ شاید به خاطر همونه. چون پرستارها به ما گفتن پاهاتونو یکم حرکت بدین خشک نشن   

دکتر نگفت این کیسته بخاطر میکرو اومده یا نه؟چون هورمون هست ممکنه رو سینه تاثیر گذار باشه  من خ ...

فیبرو‌کیستیک لزوما برای میکرو‌نمیاد.و همینطور کیست کمپلیکه!

من تخمدان پلی کیستیک داشتم،اما  هرماه فولیکول خوب داشتم،تا اینکه فهمیدیم همسرم ضعیفه.

و ۱۶ تا جنین داشتم،اما دو تا بسته باهم باز شد چون باید بلاست میشد.

این دفعه هم دو تا بسته دارم،که باید بلاست بشه.احتمالا هر دو بسته باز میشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من انتقال دادم نی نی هارو اوردم....فقط یه سوال پام خیلی منقبض شده و خیلی درد میکنه...از بعد ا ...

مبارک باشه عزیزم ، چون مدت زمان زیادی احتمالاً بی حرکت بودید اینطوریه فقط یکدفعه به بدنت کش قوش خیلی شدید نده ، کم کم پاهاتو حرکت بده خوب میشه ،،، من که حساس نبودم همون رو تخت هم کوچولو کوچولو پاهام حرکت میکرد

عزیزم خودعمل ۱۰دقیقه اینا طول میکشه.ولی بایدازاول صبح بری به نوبت تند تند تخمک کشی میکنه تاساعت ۱۰ای ...

ممنون عزیزم رفتم اومدم خداروشکر زود‌ تموم شد

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
فیبرو‌کیستیک لزوما برای میکرو‌نمیاد.و همینطور کیست کمپلیکه! من تخمدان پلی کیستیک داشتم،اما &nb ...

درکل الان ۱۴تا جنین برات مونده؟اگر ۱۴تا جنین برات مونده که اصصصلا نگران نباش بالاخره بزووودی مامان میشی 

بیماری برای هرکسی ممکنه بیاد شما ازترس بیماری نگرانید وگرنه الان ماشالا هیچ مشکلی نداری دختر 

منظورت اینه ازقبل ازمیکرو این کیسته بوده وربطی به میکرو نداره از نظر دکتر؟

مرسی بهارجون.خوبیم خداروشکر...حواسم بهت هست ها..بی صبرانه منتظرم که بیای از بیخابی های بعد زایمان بر ...

خداروشکر که خوبید 🥰❤️مرسی عزیزدلمم از انرژی مثبتت انشاالله برام دعا کن امروزرفتم تخمک کشی یازده تا تخمک کشیدن دعا کن ایندفعه برام جنین های زیاد وباکیفیت تشکیل بشه نتیجه خوب بگیریم ❤️❤️😘😘

دکتر جنین شناس که اومد بالای سرم که به دکتر خودم تو انتقال کمک کنه این عکس رو نشون دکتر داد داشت وضع ...

خیلی حس خوبیه انشاالله عکس خود واقعیشون😍😍

عزیزم‌از خودت خبر بده امروز  موفق باشی گلم 😘😘😘😘

رفتم تخمک کشی یازده تا تخمک کشیدن خدا کنه همشون جنین های خوب باکیفیت بشن مثل اوندفعه نشن🥰🙏🏻🙏🏻