2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
ایشالا به سلامتی عزیزم منم تازه الان از انتقال برگشتم. ایشالا خبرای خوب ازت بشنویم. راستش در مورد حا ...

توکل به خدا پس با یه اختلاف یه روزه با هم هستیم  ایشالا هردو و همه منتظران  بیایم با اشک شوق خبر مادر شدنمون رو بدیم توکل به خدا مراقب خودت باش عزیزم🤗

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا به سلامتی عزیزم منم تازه الان از انتقال برگشتم. ایشالا خبرای خوب ازت بشنویم. راستش در مورد حا ...

نوشین جون من از بیمارستان پیامبران پرسیدم گفتن که اسمه جنین شناس دکتر صالحیه ...ایشون جنین شناسه مرکز مام هم هستن .

مامان های آینده  من فردا انتقال دارم واسم دعا کنید عزیزان🤗 فقط یه سوال من شب ها عادت دارم د ...

ایشالا مثبت میشی عزیزم ....اره نباید دمر بخوابی ....کلا تو بارداری بهتره به سمته چپ بخوابی ...تا خونرسانی به جنین بهتر شه

با نزدیکی که نباید. اما دوست نداره من باهاش برم تو، خجالت میکشه، دیگه اصلا نمیتونه نمونه بده

مشکلی نداره هاااا. همسر منم نمیتونه نمونه بده. تمام آزمایش ها و سه بار آی یو آی و روز پانکچر هم با نزدیکی نمونه داد. 

ایشالا مثبت میشی عزیزم ....اره نباید دمر بخوابی ....کلا تو بارداری بهتره به سمته چپ بخوابی ...تا خون ...

اوکی ممنون عزیزم ایشالا 🤗

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
قربون خدا برم با این معجزه های قشنگش، خدایا بی نهایت شکرت، بی نهایت مبارکتون باشه،  هممون باید ...

فدات عزیز دلم. چقدر حرفات به دلم نشست و با خوندن هر بارش، مو به تنم راست شد. آره قشنگ یادمه.حتی سر انتقال اولت چقدر سر مراسم برادر همسرت اذیت شدی.  امیدوارم شما هم به سلامتی زایمان کنی و عزیز دلت تو آغوش تو و همسرت به خوشی و شادی قد بکشه. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم فکرای بدو بذار کنار و به ۹ماه دیگه فک کن که کنجد کوچولوت میاد بغلت 

حتما عزیزم چشم.انشالله با دعای دوستای خوبی مثل شما. کاملا باهات موافقم. آخه دوستمون پرسیده بود، خودمم دوست نداشتم راجع بهش بحرفم، دقت کرده باشی سه نقطه گذاشتم. 

بچه ها برام خیلی دعا کنین از ته دل. نمیدونم خوشحال باشم یا بترسم بخاطر تجربه پارسال

واااای عزیزم تبریک میگم. خییییلی خوشحال شدم برات. شوکه شدم 😍😍😍

الهی بحق امام حسین که بسلامتی تا آخرش پیش بره. گلم استرس و ناراحتی و خاطرات پارسال رو از همین الان بریز دور و به فکر تهیه سیسمونی باش 🥰🥰

واااای عزیزم تبریک میگم. خییییلی خوشحال شدم برات. شوکه شدم 😍😍😍 الهی بحق امام حسین ک ...

فداااات عزیزم. چشم. حتما،گفتی سیسمونی قند تو دلم آب شد.