2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
خدا برام انتقال داد عزیزم. با دستای خودش. امیدوارم خودشم تا آخر نگه دارش باشه. فدااات عزیزم. امیدوار ...

وای ببین به چشم معجزشو دیدی واقعا زمانش برسه خدا خودش می دونه قربون بزرگیش خداروشکر دلت شاد شد ایشالا دل همه خانمای تاپیک مثل تو شاد بشن الهی آمین🤗🤗🤗🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیز دلم... دیشب سر نماز شما و بقیه بچه هارو دعا کردم البته من همیشه به یاد شماها هستم...لطفا ...

هنوز باورم نشده نی نی دارم! حتما دعا میکنم از ته ته دلم عزیزم.مرسی که دعام کردی. همچنان محبتت رو ازم دریغ نکن دوست خوبم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لی لی جون خیلی خوشحال شدم. خدا معجزه اش رو بهت نشون داد. مادر شدنت مبارک عزیزم

فداااات آریاجونم. انشالله قسمت همه دوستای منتظر 😍😍😍😍

واااااای خدا شکرت، بهت تبریک میگم لیلا جان، چقدر خوشحال شدم این بی بی چک به این زیبایی رو دیدم، اصلا ...

فداااات مامان مرضی. عزیزم دختر گلت رو شیر میدی دعامون کن. خدا خودش حافظ و نگهدار همه دوستان و نی نی هاشون باشه الهی آمین 😍😍😍😍

یعنی سارا دیشب دخترم داغون شد،منم نابود کرد با گریه هاش،من نمیفهمم چرا اینا باید اینقدر زجر بکشن&nbs ...

درکت میکنم مرضیه جان. تا نه صبح پسرم چرتای پنج دقیقه ای زده.شیر میومد دهنش قورت میداد.گریه میکرد .نه صبح از گریه خسته شد خابید تاالان 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

دو سه روز پیش که تو کوه وسط رودخونه خوردم زمین، ناخودآگاه یاد حرف زینبی بابا افتادم. میگفت اتفاقات عجیب غریب که میوفته جواب انتقالا مثبت میشه. مثلا دوستامون که از رو تخت افتاده بودن یا صبح انتقال با همسراشون دعواشون شده جواب آزمایشاشون مثبت بود.

حالا منم انتقال نداده بودم و منتظر پری بودم اما یاد این حرف که افتادم دلم روشن شد. حسابی هم داغون شدم 😁😁

بچه ها برام خیلی دعا کنین از ته دل. نمیدونم خوشحال باشم یا بترسم بخاطر تجربه پارسال

الهی فدات بشم من مامان لیلا...دارم از خوشحالی میمیرم.خدایا شکرت 😭😭😭

الهی فدات بشم من مامان لیلا...دارم از خوشحالی میمیرم.خدایا شکرت 😭😭😭

من قربونت بشم عزیزم. فداااای محبت و مهربونیت. به خدا نمیدونم جواب اینهمه محبت رو چه جوری بدم، انشالله سال های سال سلامت و شاد بالاسر بچه های نازت باشی با همسرت. عزیزم

بچه ها برام خیلی دعا کنین از ته دل. نمیدونم خوشحال باشم یا بترسم بخاطر تجربه پارسال

لیلا جون توروخدا استرسو بذار کنار.به هیچی فکر نکن دیگه.تمام خاطرات و حرفای بد رو هم بریز دور...

به سلامتی و خوشی بغل بگیری یا بگیریشون..لیلا خداکنه دوقلو باشه 😍😍😍😍😍😍😍😍

من قربونت بشم عزیزم. فداااای محبت و مهربونیت. به خدا نمیدونم جواب اینهمه محبت رو چه جوری بدم، انشالل ...

لیلا من برات نذر کرده بودم...همین امروز ادا میکنم حتما..انقدر خوشحالم که نمیتونم بیان کنم ...خدایا متشکرم 💖💖💖💖💖

واییییییییییییییییییییییییی لی لا جووووووووووووون چی میبینم من؟

خدایاااااااااااااااااااااا مرسی شکر شکر شکر .

اومدم بتوپم به ماهرخ یهو دیدم بیبی چکت رو .

موهای تنم سیخ شد باورت نمیشه از خوشحالی اشکم بند نمیاد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

واااای لیلا جون مبارکه چقد خوب خیلی خوشحال شدم اصلا ذوق زده شدم ایشالا به سلامتی نینیو بغل کنی