2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
ممنونم سارای مهربونم  عزيزم شنیدم خییییییلی ها راحت شدن با این قرص، ان شاء الله برای بچه های م ...

عزیزم من از داروخونه های اکباتان پرسیدم نداشتن متاسفانه.کلافه ام از بس که  به خاطر رفلاکسش شبها گریه کرده تو بغلم😣

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه خواهر عزیزم حتماً بهت میگم، نمیدونم اینهمه محبت رو چجوری جبران کنم، 

قربونن برم عزیزم همین که حال خودت و نی نی قشنگت خوب باشه دنیا ارزش داره. حالا خدا کنه درست گفته باشه و داشته باشه شرمنده نشم

سلام ببخشید یه سوال داشتم منکه میخام از این ماه دورهivfرو شروع کنم مهمه که خودم و شوهرم چه چیزایی بخ ...

من ناشتا ژل رویال ، یک قاشق کنجد ،سیاهدانه و عسل میخوردم 

با صبحانه گردو میخوردم

میوه و آجیل خام 

قبل نهار یک یاشه پودر اینوفولیک 

شیر سویا و شیره انگور 

کلم بروکلی 

امپول ویتامین دی

ویتامین سی ای امگا ۳

همه اینا رو به همسرم هم میدادم

۱۵ تا تخمک داشتم ۱۹ تا جنین خداروشکر

من ناشتا ژل رویال ، یک قاشق کنجد ،سیاهدانه و عسل میخوردم  با صبحانه گردو میخوردم میوه و آجیل ...

چند تا دختر پسر  برات شد ؟؟؟😍

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

سلام عزیزان من ایشالا اگه شهریور پریودم به این تعطیلی ها نخوره میرم واسه سیکل انتقال.یه هفتست شروع کردم به ورزش تو خونه . چی کار کنم که خوب باشه؟سیاهدانه با عسل شنیدم خوبه.از کی باید بخورم.ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم قرار بدید.😘

@زینبی_بابا    

@مامان_ماهک10    

بقیه دوستانم اگه میتونید لطفا کمک کنید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشا الله انتقالت خوب بگیره، با حوصله و سر صبر بیای باقیشونم انتقال مثبت بدی و با دلت همگی رو برداری ...

مرسی عزیزم البته ان شالله اول مشکل اسپرم حل بشه بعد جنین تشکیل بشه بعد برسم به این مراحل   

آخی.عزیزدلم.ایشالله مثبت میشی.بعدشم به نظرم اهدا کن یک سری بنده خدایی که مثل همه ماها هستن از داشتنش ...

مرسی عزیزم البته که هنوز برای من رسیدن به این مرحله آرزوئه. خودم جز کاندیدهای جنین اهدایی بودم دکترم هم خیلی اصرار داشت بیا زودتر این کار رو بکن ولی با سماجت رفتم اردکان و با طب سوزنی داشت مشکل اسپرم همسرم حل میشد که کرونا گرفت و دیگه تصمیم گرفتیم بعد اومدن واکسن ادامه بدیم برای همین نذر کردم خیلی از آزواسپرم ها رو مثل خودمون راهنمایی کنم که به جای جنین اهدایی از این راه استفاده کنن. امیدوارم روزی برسه که دیگه هیچ تخمک اهدایی و جنین اهدایی و اسپرم اهدایی نیاز نباشه من خودم توی این راه برای کسایی که نیاز به تخمک اهدایی پیدا می کنن هم راه پیدا کردم بتونم یکم خودم رو جمع و جور کنم میرم دنبال ثابت کردنش به پزشک هایی که فعال هستن توی فضای مجازی و صدا و سیما تا ان شالله مشکل همه حل بشه. خودم احساس میکنم اگر جنین اهدایی بگیرم خیلی خیلی مسئولیت بزرگیه و حس خوبی ندارم ترجیح میدم اگه به اون مرحله رسیدم برم سراغ سرپرستی گرفتن و به جای به دنیا آوردن بچه ای که میتونه نیاد بچه ای رو وارد زندگیم کنم که به دنیا اومده و وجود پدر و مادر میتونه توی آینده اش تاثیر مثبتی بذاره. . برای همین خودمم حس میکنم جنین فریز شده عین بچه آدمه و دلم نمیاد بچم رو بفرستم جایی که ازش بی خبر باشم. 

باردار شدی گلم؟من خیلی وقته تاپیک نیومدم.همین طوری صفحه انتخاب میکنم ببینم چه خبر از بچه ها.ایشالا ک ...

بله عزیزم خداروشکر😍😍😍 انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه بزودی❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ایشالله به سلامتی بدنیا میاد و بغلش میکنی خیلی خوشحال شدم 😘😘😘

قربونت عزیزم، ممنون😙😙😙❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...