2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
توروخدا؟؟ خب عزیزم برام شماره کارت بفرست، هزینه شو بریزم برات 

زنگ زدی یک خبر هم بده که اگر نشد جای دیگه پیگیر باشم. چون امروز من فقط واسه شربت پرس و جو کردم حالا که قرصه دوباره پیگیر میتونم بشم.  

پروژسترون چی استفاده میکنی عزیزم؟  فردا حتما به دکترت اطلاع بده شاید لازم باشه داروهات رو زیاد ...

شياف استفاده مي كنم با ژل پروژسترون شب رفتم پيش دكتر گفت آسپرين و انوكساپارين فعلا قطع كنم

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرضی جان ۰۹۱۹۷۲۹۳۹۰۷ این شماره دکتری هستش که تو داروخانه ولنجکه. همین خان برام داروهای گونال رو هم ت ...

عزيزم یه دنیا ممنون از محبتت، خیلی خیلی لطف کردی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
من تستفاده کردم هم خودم هم همسرم از ابتدای پریودی هردومون خوردیم. اما در مورد پرولاکتین اطلاع ندارم. ...

مرسی عزیزم 

والله نمی دونم میشه کاهش داد یا نه ولی میدونم یه سری چیزا مثه سیاه دونه پرولاکتین رو بالا میبره

سلام دوستان عزیز  امیدوارم حال دلتون خوش باشه و غم تو دلتون نباشه  بچه ها من یه کمکی ازت ...

سلام.عزیزم.این دارو منم.میخاستم ب پسرم.بدم.شیراز گیرنمیومد متاسفانه وگرنه برات مبگرفتم.عزیزم

فقط تهران میگن هست.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
برای اسپرم که عالیه گلم ولی فکر نکنم پرولاکتین رو بالا ببره ان شاالله مامان که شدی شیرت زیاد خواهد ...

مرسی عزیزم ❤️

من چون پرولاکتین ام بالاست میترسم هرچیزی مصرف کنم بالاتر بره 

عزیزم داروهاتو قطع نکن فعلا صبر داشته باش منم روز دهمم خون خیلی روشن دیدم فکر کردم پریود شدم ولی با ...

باردار شدی گلم؟من خیلی وقته تاپیک نیومدم.همین طوری صفحه انتخاب میکنم ببینم چه خبر از بچه ها.ایشالا که درست برداشت کرده باشم از پیامت.

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
شياف استفاده مي كنم با ژل پروژسترون شب رفتم پيش دكتر گفت آسپرين و انوكساپارين فعلا قطع كنم

خوبه پس دکتر رو دیدی خیالت راحت شده. انشالله که مشکلی نیست. من تا سه ماهگی گهگاهی لکه بینی و خونریزی داشتم ولی خدا رو شکر بخیر گذشت 

عزیزم حتی احتمال طبیعی برای شما خیلی بالاست و اصلا iui نهایتا کافیه  خودت که مشکلی نداری؟  ...

گلم total motility (PR+NPR یعنی چی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زنگ زدی یک خبر هم بده که اگر نشد جای دیگه پیگیر باشم. چون امروز من فقط واسه شربت پرس و جو کردم حالا ...

باشه خواهر عزیزم حتماً بهت میگم، نمیدونم اینهمه محبت رو چجوری جبران کنم، 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام.عزیزم.این دارو منم.میخاستم ب پسرم.بدم.شیراز گیرنمیومد متاسفانه وگرنه برات مبگرفتم.عزیزم فقط ته ...

ممنونم عزیزم، اگه پیدا کردم بهت میگم