2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045223 بازدید | 684438 پست
نوشین جون خدارو هزارمرتبه شکر بتام شده 460 😢😢😢

وای بازم خداروهزار مرتبه شکر ..شامل لطف خدا شدی شادن عزیزم😘😘انشاءالله صدای قلبشم بشنوی بازم ذوق کنیم برات.. مرحله به مرحله تا زایمان..شادن جون تیکر هم بزار😍😍👼👼👼👼

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
منم کاملا باهات موافقم.‌الان که به این سن رسیدم میبینم یه وقتایی تقلا کردن بیشتر آسیب میزنه. صبح ها ...

بمیرم الهی بلا ازت دورباشه

الهی که خدا قضا و آسیب های بزرگ رو با مسائل کوچیکتر ازتون دور کنه

امروز که با وجود دل نازکی این روزا نوشته النا رو خوندم توی مطب اشکم راه افتاد و نمیدونستم گاهی باید قدر همون حالی که توش هستیم رو خیلی بدونیم، چون نمیدونیم همون لحظه چه اتفاقاتی میتونه انتظار مارو بکشه

شاید خدا خواست که باتمام وجود اون لحظه  خودمو زندگیمو بهش بسپرم

اتفاقاتی که منتظرم بود، خیلی تحمل و توکل بیشتری لازم داشت.

فقط اینو میدونم تنها کاری که از ما برمیاد فقط و فقط توکله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم سونو روز دهم بود  دکتر گفت خوبه سونو به نسبت سنت خوبه گفت  ۵  ۶ تا فولیکول ...

عزیزم میشه بپرسم سنتون چنده ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اگه کسی میدونه بهم بگه تورو خدا

اصلا نگران نباش عزیزم این درجه اصلا نگرانی نداره

بدن در طی روزهای ماه اختلاف تا یک درجه رو داره و طبیعیه.

بعدهم که تازه تست دادی و جوابش هنوز داغه از چی میترسی؟😁

سلام زینب جون.من زایمان کردم.الان جوجه هام سیزده روزشونه😊 میگم یه سوال ذهنمو مشغول کرده.گفتم شاید ...

به به الهی مبارک باشه عزیزم ...انشاءالله همیشه تنشون سالم باشه جوجه های ناز..😍😍😘😘👼👼

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
وای بازم خداروهزار مرتبه شکر ..شامل لطف خدا شدی شادن عزیزم😘😘انشاءالله صدای قلبشم بشنوی بازم ذوق کن ...

ممنون الهام جونم😙😙😙 انشاالله جشن مامان شدن خودت😍

راستش گفتم به امید خدا قلبش تشکیل بشه بعد تیکر بذارم😶😶😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اصلا نگران نباش عزیزم این درجه اصلا نگرانی نداره بدن در طی روزهای ماه اختلاف تا یک درجه رو داره و ط ...

یعنی آخرش ترس منو میکشه

بعد یه سوالی اصن حالم خوب نیست یه جوریم،هم بیرون روی دارم هم سر درد هم بی حوصله ام،همش هم گریه نیکنم نمیدونم چمه

فدااات شم دوست مهربونم. ببخشید ناراحتت کردم، اما از غریبه و آشنا انقد اذیت میکنن که خیلی غصه اش رو م ...

لی لا جون عزیزم همیشه یه قدم اونور تر خودتم ببین

همسر عزیزت خیلی مرده که این جمله قشنگ مشکل ماست رو اینقدر به وقت گفته و مرهمی به دلت شده

همسر من سالهاست این مشکل رو داره و تازه ازمایش اینو از پارسال اینو کرد.

خود منم هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه وادار به آی وی اف شدیم ولی متاسفانه بخاطر پوچ شدن نتیجه یکبار پانکچری که کردم، بارها به تیزترین شکل با طعنه و کنایه بهم گفته حتی امروز

یعنی آخرش ترس منو میکشه بعد یه سوالی اصن حالم خوب نیست یه جوریم،هم بیرون روی دارم هم سر درد هم بی ح ...

عزیز دلم این حال ها الان با مصرف این حجم از داروها طبیعیه

لطفا صبور باشین و بدونین که موقتیه

پس با حوصله ازش فقط سعی کنین عبور کنین

از دکتر امروز پرسیدم همینو گفت که کاملا طبیعیه. بالاخره داروئه و تاثیرات خودشو داره.

عزیز دلم این حال ها الان با مصرف این حجم از داروها طبیعیه لطفا صبور باشین و بدونین که موقتیه پس با ...

همین من فقط میخواستم بدونم واقعا این بیرون روی و درد معده و سردرد فقط عوارض دارو هستش یا نه واقعا چیز دیگه است

مرسی که جوابمو دادی گلمممم

ان شاءالله  ک نتیجه می گیری عزیزم ببخشید این اولین سونو بود ؟ دوباره کی باید سونو بشید؟

آره عزیزم توی مطب خانم دکتر عارفی، سومین ویزیت و اولین سونو بود که انجام دادم

بعد گفتن بعد از تزریق هاش ام جی ها باز یک هفته دیگه بیا که احتمال قوی سونوی دوم هستش

ولی اینو بگم که وقتی ابن سینا رفتم، توی اولین ویزیت سونو انجام داد و دارو داد