2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست
پنج شنبه ۶/۵ بود امروز رفتم گفت ۷/۵  دوباره فردا برم سونو ببینم چی میشه..اگه ضخامت امروز نرمال ...

من دیروز سونو کردم شش و نیم بود دکترم گفت از سه شنبه علاوه بر استرادیول که روزی سه تا میخوردم از سه شنبه یه دونه امپول پروژسترون هم بزنمو یکشنبه برم برا انتقال. یعنی باید دوباره سونو میکرده قبل ار انتقال و به من نگفته بیا؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیروز سونو کردم شش و نیم بود دکترم گفت از سه شنبه علاوه بر استرادیول که روزی سه تا میخوردم از سه ...

ان شاء الله براتون خیر باشه و موفق باشی..

نمیدونم .کلا نظر هر دکتری متفاوته برای اندازه ضخامت رحم، و البته ظاهرا وزن فرد هم تاثیر داره.

پنج شنبه سونو رفتم گفت شش و نیم هست ضخامت و استرادیول رو قبلا سه تا میخوردم کرد چهار تا، هورمون رشد رو تزریق میکردم با روزی دو تا پردنیزولون که گفت ادامه بده یک شنبه بیا، حقیقتش دکتر اصلی خودم نبود امروز و تا یک ماه نمیاد یک دکتر جایگزین اومد و خیلی ضعیف بود کارش و خوشم نیومد اصلا، به من گفت ضخامت هفت و نیم سه شنبه بیا بعد منشی که کنارش بود یواشکی به من گفت فردا بیا تا دکتر فلانی سونو کنه تورو..(خودش فهمید دکتر جایگزین خیلی مجرب نیست نه به این خاطر که گفت ضخامتت هفت و نیمه، از لحن صحبت کردنش و نحوه ی سونو کردنش کاملا مشخص بود) دکتر فردا و دکتر خودم هم رتبه اند و تمام عملها و انتقالها رو دوتایی با هم انجام میدن حالا فردا میرم ببینم چی میشه..

دعا کن...

واااای عجب کاری کردی😁😁 من اگه دادخواست بدم دیگه میگه برو نمیخوامت😁 ان شاءالله به حق قران دل هام ...

آره قاطی کردا. گفت واقعا تو اینو میخوای؟! واقعا امیدوارم به حق آیه های قرآن هیچ کسی در انتظار بچه سختی نکشه و خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه. سر شونه هاشونم پر از پنیرک هایی بشه که نی نی هاشون موقع آروغ زدن بیرون میریزن 😊😊

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چقدر آدم ...‌  من حالا همسرم تو این نه سال که زیر بار نمی رفت برا بچه دار شدن الانم که بزور را ...

کلا شرایط ما خانمها همینه، زمان برای باروری محدوده برامون و نباید زمان رو از دست داد.

من قبل ازدواج سالی یک بار میرفتم چکاپ و دکتر میگفت وضعیتت خوبه و مشکلی هم نداشتم تا اینکه ازدواج کردم و باز هم سونو ها نرمال بود و شش ماه بعد ازدواج دکنر گفت شما باید تا الان بچه دارمیشدید وضعیتت خیلی خوبه ممکنه مشکل از همسرت باشه که ازمایش دادیم متوجه شدیم وضعیت اسپرم همه جوره صفر کلی دوا و درمون و طب سنتی و صنعتی و جراحی جواب نگرفتیم تو همین دوره درمان همسرم به طور کاملا دفعی و ناگهانی ذخیره تخمکم خیلی پایین اومد و دیگه مشکلات بعدی..

متاسفانه اون اوایل اقدام به بارداری به دکتر میگفتم همسرم ازمایش بده میگفت نیازی نیست ۹ ماه بعد از اقدامتون اگه نتیجه نداد.که دکترم رو عوض کردم ازمایش نوشت برا همسرم.

ولی الان چیزی که تو ذهن همسرم هست اینه که رحمم مشکل داره😣یادش میره که خودش هم بی بهره از هرگونه اسپرمه😁

خارجیش که فقط تهران داره زنگم زدم چندتا داروخونه خیلی گرون بود گفت حدود۴۰۰ هزار شامل بیمه هم نمیشه☹& ...

آره من ۱۰۰ تاش رو ۳۹۰ هزار تومن خریدم. یکی از دوستان همون داروخانه زنگ زد گفت الان ندارم سه هفته دیگه میارم

کلا شرایط ما خانمها همینه، زمان برای باروری محدوده برامون و نباید زمان رو از دست داد. من قبل ازدواج ...

خوبه حالا همیشه میگن اگه مشکل از خانوم باشه قابل حل شدنه راحت تر تا آقا!!

من که سر اون سقطم تا با همسرم پیش دکتر میرفتم میگفت ممکنه اسپرم مشکل داشته، اما یه بار که تنها رفتم گفت احتمال خیلی قوی بخاطر سنت تخمک ضعیف بوده یا مشکل کروموزومی داشته. طفلی جلوی همسرم نگفت که نکنه همسرم اذیتم کنه

@زینبی_بابا     سلام عزیزم خوبی ؟گل پسرت خوبه ؟زینب جون اگر مشکل ایمنی انعقادی وجود داشت ...

سلام عزیزم، خیلی ممنون 

گلم درمان مشکلات ایمونولوژیک و انعقادی بستگی به شدت داره و گاهی از قبل سیکل هست گاهی قبل از انتقال، گاهی هم بعد از مثبت شدن آزمایش که تشخیص این موارد با متخصص هست

اما اغلب بعد از مثبت شدن آزمایش شروع میشه

ان شاء الله🤲🤲 پنیرک ها رو خوب اومدی😁😁

وای ستاره جون از ته دل آرزو میکنم ۹ ماه دیگه این پنیرک های نی نی رو، روی لباست تجربه کنی و همچنین لباس همسرت.

کاملا درکت میکنم. منم نگران همسرم هستم. راستش انقد بریدم که دادخواست دادم، وای که وقتی همسرم فهمید ق ...

😢😢😢😢 لی لا عزیزم بمیرم برای دلت 

ولی واقعا همسرت باید از قیامت هم رد میکرد 😡😡😡😡 

یعنی چی آخه؟؟!!! مگه زاییدن چیه؟؟ مگه ازدواج واسه تولید مثله!!!! که حالا اگر شوهرت رو پدر نکردی این جوری بزنی به سیم آخر، میدونی این کارت توهین بدی بوده به همسرت

به خدا اگه همسرم با من این کارو می‌کرد شاید تا مدتها نمی بخشیدمش، چون نباید جای یک نفر دیگه تصمیم گرفت، عزیزم همسرت رو ندیدم ولی میدونم خیلی دوستت داره

به خاطر حرف مفت دیگران آرامش زندگی خودت رو بهم نزن عزیزم

ببخشید عزیزم اگر اینا رو گفتم، خیلی دلم آتیش گرفت، اگه همسرم نبود اشکم سرازیر میشد، امیدوارم به حق دل شکسته ات زودتر مامان بشی و خدا حاجت دلت رو بده😭😭😭😭