2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045242 بازدید | 684441 پست
یعنی چی روز پانکچر کورتاژ شدی تا حالا نشنیدم ؟؟🤔🤔 ان شاءالله که بزودی باردار میشی عزیزم

من بخاطر داروها ضخامت اندومترم ۲۱ شده بود که زیر ۱۲ باید میبود برای همین کورتاژ تشخیصی انجام دادن ...ازاونموقع دیگه اندومترم درست نشد تا ماه پیش که انتقال دادم باز ضخامتم بالا بود ولی این ماه سونو شدم بهتر شده بود .....مرسی عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

النای عزیز حرفت حال الان منه که تو مطب دکترم نشستم با همین گفته ات به پشت سرم نگاه کردم دیدم که تمو ...

منم کاملا باهات موافقم.‌الان که به این سن رسیدم میبینم یه وقتایی تقلا کردن بیشتر آسیب میزنه. صبح ها ساعت ۵ میرم کوه که مثلا انرژیم بالا بره، امروز وسط سنگای رودخونه خوردم زمین و وقتی دیدم اگه تقلا کنم که نیوفتم ممکنه سرم و گونه ام بخوره به یه سنگ بزرگ، خودم رو رها کردم و خدارو شکر آسیب کمتری دیدم. البته الان یه طرف بدنم داغونه و زیر زانوم شدید ورم کرده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نمیدونم والله... به همه میدن... برام دعا کن اندومترم به حد نرمال برسه سیکلم متوقف نشه....خیلی سخت ...

عزیزم مگه مشکل آندومتر داری؟ضخامتش چنده؟ کی به سلامتی انتقال داری

مبارکت باشه عزیزم...امیدوارم بارداری سبک و خوبی داشته باشی🤲

ستاره جون این لینکی که برات فرستادم راجع به ضخامت آندو هست. برو ببین شاید چیزیش بدردت خورد

عزیزم مگه مشکل آندومتر داری؟ضخامتش چنده؟ کی به سلامتی انتقال داری

پنج شنبه ۶/۵ بود امروز رفتم گفت ۷/۵  دوباره فردا برم سونو ببینم چی میشه..اگه ضخامت امروز نرمال میشد احتمالا پنج شنبه انتقال بود ولی نمیدونم فردا چه تصمیمی میگیرن نگرانم سیکل رو متوقف کنند.. واقعا تو فشار روحی و جسمی و مالی قرار گرفتم..

به خدا امروز گفتم دیگه تمومش کن این قائله رو ..

نذر و نیازهام که جواب نداد دیگه حرکت و برکت از خودت😣😣😣😣

نمیدونم والله... به همه میدن... برام دعا کن اندومترم به حد نرمال برسه سیکلم متوقف نشه....خیلی سخت ...

انشاالله که خدا مشکلتو حل کنه همه چی همونجور که دوست داری به صلاحت برات پیش بره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
پنج شنبه ۶/۵ بود امروز رفتم گفت ۷/۵  دوباره فردا برم سونو ببینم چی میشه..اگه ضخامت امروز نرمال ...

عزیزم دکتر نصر که بالای ۷ انتقال میده. میخوان به عاای ترین وضعیت برسه. نگران نباش مامان ستاره قراره مامان دو تا ماه بشیا