2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
ممنون عزیزم به سلامتی ایشالله بیای با کلی خبر های خوب عزیزم 🌸🌸 فکر نکنم تلقین باشه و ایشالله فول ...

عزیزم از دکتر براتون پرسیدم

درد دل و احساس التهاب و پری بعد از تزریق الونوا دکتر  گفت کاملا طبیعیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دکترم گفت پنج شنبه زنگ بزن بیمارستان بگو یکشنبه انتقال داری و جنین بلاست میخوای انتقال بدی. من ا ...

نگران بلاست بودنش نباشید من تو چهارتا جنین برا بلاست فقط یکیش از بین رفت یعنی گفتن رشد نکرده ان شاءالله که انتقالتون مثبت میشه.

چند تا جنین دارید؟

خدایا شکرت
لطفا برام خیلی دعا کن. از اون مدل دعاهایی که این بار برا خودت کردی. دعا کن منم نتیجه بگیرم. ،😘😘😘

حتما عزیزم اگه لایق باشم ...

دوست دارم شادیه تک تکتون رو همینجا ببینم و به امید خدا میبینم😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره ..دوتا انتقال اولم سقط شدن یکهفته بعد از ازمایش مثبت ...اره بتام خوب بود یبار ۲۳۰ تکرار ۷۵۰  ...

بارداریه ما مثل هفت خوان رستمه واقعا😕😕😕 اینایی که طبیعی باردار میشن چقدر راحتن اونوقت ما هرروز یه دردسر، خدا خودش کمکمون کنه...

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نگران بلاست بودنش نباشید من تو چهارتا جنین برا بلاست فقط یکیش از بین رفت یعنی گفتن رشد نکرده ان شاءا ...

عزیزم شما دکتر عابدی یا عارفی کدومو برای انتقال پیشنهاد میکنی؟ دوستم جنیناش ابانه میخواد ببره بهمن باعارفی انتقال بده ...واگه میدونین چه روزایی بیمارستان بهمن هستن میگید لطفا مرسی 

سلام شما انتقال تون مثبت شد اون موقع که فرتیل سی ام‌خوردید؟ من فرتیل آید میخورم.بنظرتون کدوم بهتره ...

عزیزم فرتیل سی ام برای رحم ولانه گزینی خوبه داروخانه دکتر قمی توبلواردادمان داره 

بارداریه ما مثل هفت خوان رستمه واقعا😕😕😕 اینایی که طبیعی باردار میشن چقدر راحتن اونوقت ما هرروز یه ...

آره واقعا ..اگه طبیعی عم حامله میشدم زور نداشت تا اینکه انتقال بدم و هر بار بخوام سقط کنم بلکه یکیش بمونه ...

خدا خودش کمک هممون کنه مام یه نفس راحت بکشیم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم شما دکتر عابدی یا عارفی کدومو برای انتقال پیشنهاد میکنی؟ دوستم جنیناش ابانه میخواد ببره بهمن ب ...

دکتر عارفی خوب نوبت دهیش طولانی هست الانم که به خاطر کرونا فقط اوناییکه شرایط خاص دارن بیمارستان بهمن قبول میکنه که انتقال بده در کل عابدی و عارفی عین هم دارو میدن با این تفاوت که عارفی خوب معروف تر هست اگه تونست وقت بگیره با عارفی انتقال بده بهتره چون از کلینیک دیگه میخواد جنین بیاره حداقل اینطوری خیالش راحت تره.

ولی درکل همش اینکه خدا بخواد وگرنه همه این دکترا هم مثبت داشتن هم منفی نمیشه گفت کدومش بهتره.

خدایا شکرت
سلام شما انتقال تون مثبت شد اون موقع که فرتیل سی ام‌خوردید؟ من فرتیل آید میخورم.بنظرتون کدوم بهتره ...

سلام‌‌عزیزم

متاسفانه‌منفی‌شدم

نمیدونم‌عزیزم

بزن‌گوگل‌سرج‌کن‌

توکل‌برخدا‌

حتمانمیشه‌گف‌‌بافرتیل‌سی‌ام‌‌مثبت‌میشی‌یامنفی

خیلیا‌بودن‌اصلا‌ازاین‌داروهااستفاده‌نکردن‌ومثبت‌شدن

همونی‌که‌خریدی‌بخور‌‌وتوکل‌‌کن‌به‌خدا

چون‌دیگ‌چاره‌‌ای‌نیس‌که‌پیدانمیشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻