2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045221 بازدید | 684438 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلوکوفاژ برای پلی کیستیک میدن همون متفورمین،یعنی بعد رابطه هاشون دهه سوم سیکلشون،آره قسمت تخمدان هر ...

یعنی پریودکه تموم میشه هفته های بعداون

بعداقدام میفته براماه بعدش درسته؟

خدایابه امیدخودت🌺
قربونت عزیزم 😍 😍 😍، خیلی برام دعا کنید خیلی

حتما انشالله خدا بهتون هرچی میخواید به خیر بده

شما و تمام مادرها موقعی که بچه تون رو‌میبینید و در آغوش میگیرید برای تمام خانمها دعا کنید که خدا با نداشتن بچه و یا بیماری بچه هاشون امتحانشون نکنن😭🙏

و همه صاحب فرزند بشند به راحتی🙏🙏🙏🙏

مرسی

یعنی سه روزه فریز کردن و وقتی ذوب کردن گذاشتن بلاست بشه؟ هر هشتا رو پنج روز نگه داشتن و ب جز دو تا ب ...

بله عزیزم بعد از ذوب همه از بین رفتن فقط دوتاش بلاست شد ،کیفیت جنین هام خوب نبود ، یکماه قبل انتقال کمرمو بستم ،روغن سیاهدونه و شال هم استفاده کردم ،کلا هر چیزی که رحم رو گرم کنه خوبه ،البته دکار طب سنتی میگفت بعضی ها که رحمشون گرمه نباید ببندن ،بنظرم واسه این موضوع نباید ریسک کنید اگه دکتر خوب میشناسید که طب سنتی انجام میده برید پیشش ،تشخیص بده 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
یعنی پریودکه تموم میشه هفته های بعداون بعداقدام میفته براماه بعدش درسته؟

نه همین ماهی که زالو انداخته باردار شده فکر میکرد این ماه باردار نمیشه ولی پریودیش عقب میوفته و بی بی چک میزاره با تعجب میبینه باردار شده

عزیزم سینافکت رو دکتر عارفی به منم داده ۴۰ واحد از همون دوتا استفاده کردم تا معاینه بعدی استفاده کن ...

آهان باشه. ذخیره من ۱.۵ بود.  مرکز میرم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

روز ده انتقالم هستم 

خونابه سياه مياد 

يني دارم عادت ميشم؟ 

کمکم کنيد 

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
قربونت برم الهی عزیزدلم ایشالا کلی فولیکول برات تشکیل بشه و روز پانکچر یک عالمه تخمک تپل مپل برامون ...

مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم تعداد جنینات عالیه انشالله همه بلاست  بشن 

ذخیرت شما چند بود؟ ویتامین هم مصرف میکردید؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
روز ده انتقالم هستم  خونابه سياه مياد  يني دارم عادت ميشم؟  کمکم کنيد

@زينبي_بابا

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم تعداد جنینات عالیه انشالله همه بلاست  بشن  ذخیرت شم ...

ميشه براي سوالم زينبي رو تگ کني

آره عزیزم میدونم، متأسفانه نمیدونی شیر بهشون بدی یا ندی  نفسی جان، بخدا گریه های خودم فقط بخاط ...

عزیزم.میفهمم خستگی خود ادم.ب کنار..دل ادم.برابچه کباب میشه ک.دردمیکشه واذیت میشه.انشاءالله اینروزا میگذره و دخترت زود خوب میشه

پسر من.اوج شدت رفلاکسش یک.تا دوماهگی بود بعد بهترشد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بله عزیزم بعد از ذوب همه از بین رفتن فقط دوتاش بلاست شد ،کیفیت جنین هام خوب نبود ، یکماه قبل انتقال ...

خیلی خوبه ک بلاست شدن. من قبلن هشتا جنین داشتم هیچ کدوم تا بلاست رشد نکرد

خداروشکر

واسه سرد بودن رحم، علایم خاصی داشتی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻