2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
سلام عزیزم یه سوال داشتم دکتر عارفی بهم گفته روز اول تا سوم پریود مطب باش میخام بدونم اون روز سونو ه ...

عزیزم من بیمار دکتر عارفی نیستم اما قاعدتا باید سونو کنن. وگرنه لزومی نداشت حتما تو این روزها برید مطب. بقیه دکترها سونو میکنن

سلام عزیزم یه سوال داشتم دکتر عارفی بهم گفته روز اول تا سوم پریود مطب باش میخام بدونم اون روز سونو ه ...

سلام

نه ندیدم سونو کنه فقط دارو میده

یادم رفت کدوم مرحله بودی میشه بگی

بیمارستان میری؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم قرصت یاز هست؟ بعد تاریخه همیشگیت پریود شدی؟ شما کیستت چند سانت بود؟

اره عزیزم یاز اسمشه 

تازه شروع کردم 

دوماه پیش ال دی هم خوردم کیستم کوچیک شد اما کامل نرفت 

الان کیستم ۲.۵ سانته که باز میخورم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
اره عزیزم یاز اسمشه  تازه شروع کردم  دوماه پیش ال دی هم خوردم کیستم کوچیک شد اما کامل نر ...

از وقتی کیست داری پریودت منظمه؟ 

من دوماه قبل کیست هجده میل داشتم بهم سیبل داد. این ماه پریود بشم دوماه کامل میشه و باید برم چکاپ

ب موقع هم پریود شدم اما تایم تخمک گذاری یک هفته درد تخمدان داشتم. بنظرت هنوز هستش ک این دردو یک هفته دارم؟

شما دردتون چجوریه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
از وقتی کیست داری پریودت منظمه؟  من دوماه قبل کیست هجده میل داشتم بهم سیبل داد. این ماه پریود ...

من ماه ها پیش که کیست داشتم پریودی هام دردناک بود الان اما دردم خیلی کم شده بهتر شدم 

من همیشه پریودیم نا منظم بود الانم از ماه پیش ۴ روز زودتر شدم 

من ماه ها پیش که کیست داشتم پریودی هام دردناک بود الان اما دردم خیلی کم شده بهتر شدم  من همیشه ...

با این حساب احتمال اینکه مال منم هنوز کامل رفع نشده، هست.

ممنون از توضیحت انشالله مال شما هم زودتر از بین بره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
با این حساب احتمال اینکه مال منم هنوز کامل رفع نشده، هست. ممنون از توضیحت انشالله مال شما هم زودتر ...

حتما قرص بخور 😘

@vanea    

عزیز دلم خیلی اشغال بود الان تونستم صحبت کنم‌. ۱۵ تا تخمک داشتم زنگ زدم گفت تا الان ۱۷ تا جنین داری شاید بیشتر هم بشه . گفتم من ۱۵ تا تخمک داشتم چرا ۱۷ تا جنین گفت یا ۱۹ رو ۱۵ شنیدی یا اینکه ژن دوقلویی داشتی و بعضی هاشون خودشون مجدد تقسیم شدن😂😂😂😂

خدا ایشالا دل همه رو شاد کنه 

دوستان عزیزم کسی میدونه بعد از این مرحله دکتر قراره چه تجویزی داشته باشه؟

یه دوره سینافکت رو تا سوم پریود استفاده کردم

بعد دوتا امپول اولنوا داد که فکر کنم کار همون گونال و سینال اف رو میکنه 

گفت هفته بعدش هم بیا ویزیت

چون قراره چند روز جایی بریم،     جهت پنهان کاری🤭،  میخوام بدونم باز  تزریقی جدید تجویز می کنه؟

@vanea     عزیز دلم خیلی اشغال بود الان تونستم صحبت کنم‌. ۱۵ تا تخمک داشتم زنگ زدم گفت ت ...

🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥👏👏👏🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️💗💗💗💗💗💗💗💗⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ای خداااااااا اینقدر خوشحال شدم

ماشا الله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

من بعد دیگه کارم اینه که ه واسه نی نی ها ایت الکرسی بخونم

ای خدا جون مرسی

نصف پیام رو نخونده ذوق زده شدم برات پیام دادم

مرسی خبرم کردی خوشحال بشم🎈🎈🎉🎊

دوستان عزیزم کسی میدونه بعد از این مرحله دکتر قراره چه تجویزی داشته باشه؟ یه دوره سینافکت رو تا ...

عزیزدلم فعلا همین طوری باید روزانه تزریق هارو ادامه بدی ک سونو بشی تا زمانی که تخمک ها به اندازه کافی رشد کنن و وقت تخمک کشی بهت بده

🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥👏👏👏🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀ ...

قربونت برم الهی عزیزدلم ایشالا کلی فولیکول برات تشکیل بشه و روز پانکچر یک عالمه تخمک تپل مپل برامون بیاری . نمیدونی چه حال عجیبی هستم . ازت ممنونم که برام آیت الکرسی خوندی ایشالا تمام ابن انرژی خوب صدها برابر بشه و به خودت و باقی بچه ها برسه

@vanea     عزیز دلم خیلی اشغال بود الان تونستم صحبت کنم‌. ۱۵ تا تخمک داشتم زنگ زدم گفت ت ...

وای وای واااااای چه هیجان انگییییز

وای خودشون بیشتر میشن؟؟ الهیییی چه کوچولوهای زرنگی داری 😍😍😍😍😍

وای بچه ها، من فردا انتقال دارم. استرس دارم بعد میدونین چی شد؟ گفتم چندتا جنین تشکیل شد گفت هنوز مع ...

دارچین جان

ان شا الله بسلامتی یه انتقال عالی و موفق داشته باشی 

برات همگی دعا می کنیم تا بدرقه این عمل موفقت باشه ان شا الله

بیا ببین جواب پانکچر نوشین که منتظر بودی، چه کرده 

ان شا الله همگی با اخبار شاد بیاین بگین که همه چی موفق و عالی بوده

برات همراه بچه ها دعا می کنم🌿🤲🌿💋💗