2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
علتش رو‌ پرسیدم گفتند بخاطر کرونا نمیدیم  ففط کسایی که نیاز دارن حتما شما نیاز داشتید نگران ...

مرکز امید دکتر اقاحسینی...

امیدوارم خیر باشه برام...تو انتقال قبلی هم استفاده میکردم.

چه جوری بود؟چقدر طول کشید؟من رحمم کمانی هست یه آرک کوچولو هست میخواد برداره،میترسم

بسیار سبک بود عملش با بی هوشی خیلی سبک و یا شاید خواب عمیق..دو ساعت بعد به هوش اومدن خوابیدم و بعد مرخص شدم فقط دوساعت اول بعد مرخصی کمی شکم درد و خونریزی داشتم که به مرور رفع شد‌.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم مشکلی نیست گاهی توصیه هم میشه فقط اگر prp کردین نباید نزدیکی کنین یا اگر احتمال عفونت باش ...

متسکرم از راهنماییتون

چقدر مهربونید که با بچه کوچیک بازم وقت میذارید

دعا کنید برای همه ی ما

مال من ساب موکوزال هست اما دکتر گفت اثر فشاری نداره کاریش ندارم  اگر خدای نکرده رشد کنه ونیاز ...

عزیزم دیگه اگر و اینا رو ول کن، دکترت اگر قرار بود مزاحمت ایجاد کنه حتما با هیسترو برش می‌داشت 

گلم وسط سیکل که همه فولیکول ها رو تخلیه میکنن جز کیست شکلاتی("آندومتریوما) که با ال دی از بین نمیره ...

ممنونم عزیزم 😍🌷

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلام ، شما تو پروسه انتقال هستین؟ برای تعیین جنسیت؟ اگه بله چقدر هزینتون میشه؟ 

سلام.من دوم مرداد ماه انتقال دادم .تعیین جنسیت نکردم.

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
عزيزم ايشالله كه بهترينا در انتظارته منم فردا يه سر ميرم مطب دكترم ببينم دارويي چيزي ميخواد بهم بده ...

توکل به خدا  مرسی بگو اگر لازمه هیسترو و خراش بده میگن بیشتر نتیجه میده  الهی که همه به زودی مامان بشیم قربونت 😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
میگن جنین بلاست بهتر ولی خب ثابت شده نیست ، خیلیا با جنین دو سه روزه نتیجه گرفتن ،خیلیا هم با بلاست ...

ممنونم ار پاسخت دوست گلم میشه برام لاتین بلاست رو بنویسین؟🌹🌹

وای بچه ها، من فردا انتقال دارم. استرس دارم

بعد میدونین چی شد؟ گفتم چندتا جنین تشکیل شد گفت هنوز معلوم نیست فردا بهتون میگیم، الان دارن رشد میکنن. وای اصلا یه حالی شدم گفت دارن رشد میکنن! اونا بچه های منن که دارن رشد میکنن!!!😭😭😭😭

وای بچه ها، من فردا انتقال دارم. استرس دارم بعد میدونین چی شد؟ گفتم چندتا جنین تشکیل شد گفت هنوز مع ...

به سلامتی عزیزم انشاالله تا همیشه برات زنده باشن😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...