2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045220 بازدید | 684438 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم ممنون عزیزم وزنش ۲۹۷۵ بود اما اب شد بچم این دو روز

عروس کوچولو قدم نورسیده مبارک باشه..

امیدوارم به زودی خوب بشه و مرخص بشه..

شما هم خودت رو تقویت کن و استراحت کامل داشته باش و بچه رو بسپر به خداوند.

سزارین بودی یا طبیعی؟

ممنون گلم این که پانکچردومو میگفت بعددوبارپریودی😳 عارفی روازابن سیناپیدامی کنم دکترت کی بودگلم؟

سارا جون روال کار همینه ها منم بار اول ک تخمکم کم بود همین ک فهمیدم انتقالم کنسل گفتم خب باشه مجدد پانکچر میشم _اجازه ندادن گفتن حداقل ۲ یا ۳ تا پریودی باید بگذره 

حتی ی دکتر گفت معمولا سالی ی بار پانکچر میشه _

حالا اینم میشه در نظر گرفت ک بقول پزشک شما داروها فاسد بوده و تو بدنت اثری ازشون نیس

سلام اره ۷شهریور به بعدنیست  اره پانکچرشدم خبری ازت نیست باردارشدی؟سونودادی؟

چرا تخمك نداشتي😳😳چي شد؟؟؟ مگه ميشه آخه؟؟؟ چرا نگفتي بهشون؟؟ پانكچر شدي و تخمك نداشتي؟؟ اين چه مدلشه آخه. 

من كه نگم برات رفتم سونو دكتر گفت ساك كوچيكه داروهاتو قطع كن منم تصميم گرفتم داروهامو قطع كنم يه دفعه خواهرم گفت يه سونو بيرون برو ببين چي ميگه رفتم سونو بيرون گفت ساك اندازش ١٢ م م و جاش خوبه و دو هفته ديگه بيا ببينم چي ميشه. حالا من موندم دو هفته انتظار 

آز هم دادم در عرض يك هفته از ٦٥٠ شده ٥٨٠٠ نميدونم ديگه بايد چيكار كنم. 

شيطونه ميگه داروهاتو قطع كن 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
قربونت عزیزم، ان شاء الله خدا بهت قوت و توان بده، مادری کردن خیلی سخته خصوصا برای تازه مادرها، شما ه ...

سلام زینب جون خوبی میگم من دارم قرص پردنیزولون میخورم الان ۱۶ روزه بعد با اینکه امپول پرژسترون زدم دو تا پریود نشدم الان ۱۲ روزه امپول زدم پری نشدم چون کلا تنبلی دارم بدون دارو امپول پری نمیشم بی بی چک هم گذاشتم منفی بود به نظرت چیکار کنم یعنی بخاطره قرص پردنیزولون یا اسپیرین نیست؟؟؟

خانما يه راهنمايي ميكنيد

من انتقال اول و دومم دكتر ذوالقدر بودن كه منفي شد

انتقال سومم دكتر زارعيان بود كه اونم منفي شذ

هردوتاشون هم پارسيان هستن

حالا موندم اين انتقال چهارم كه اخرين جنين هامم هستن برم پيش زارعيان يا ذوالقدر

كسي ميشناسشون؟

چرا تخمك نداشتي😳😳چي شد؟؟؟ مگه ميشه آخه؟؟؟ چرا نگفتي بهشون؟؟ پانكچر شدي و تخمك نداشتي؟؟ اين چه مدلش ...

چه میدونم والا موقع پدیرش که کلی دیرشد کارامون طوری که میگفتن نمونه نگیربیابرو همسرت خودش نمونه بگیره گفتن مگه دیراومدی که الان اومدی بالا گفتم نه والا چهارونیم صبح زدم بیرون شش صبح اینجابودم هرباراومدم حرف بزنم پدیرش گفت بروبشین صدامیکنم ساعت ۸باید عمل میشدم تازه هشت ونیم داشتیم نمونه همسرمو میگرفتیم گفتم بعدعمل بگیرین گفتن نه قبل عمل باید بدید که اونم به هیچ دردی نخورد 

دیگه نمیدونم ازاینهمه استرس شد یاعمل دیرش یاشب قبلش ازادشده بود هرچیه ازبی برنامگی هاشون سه تادونه تخمکم ازادشد ومن موندم و۱۰میلیون خرج الکی 😂

یه بیهوشی که هدررفت

حالا همسرم میگه بیابریم مطب بگیم چرا اینطوری شد گفتم نمیخوام ببینمش

الان مامان سلماهم ذخیرش مثل من بود ماشاله چقدرتخمک ازش کشیدن دقیقا ذخیرمون عین هم بود امپول جفتمونم کارمابود

فقط دکترامون فرق داشت

توهم گلم بروپیش یه دکتردیگه ببین اون چی میگه

خدایابه امیدخودت🌺
ابن سینا پیششون میری؟ من اول قرص استرادیول استفاده کردم روز سوم قاعدگی آمپول النوا زدم،الانم از پنج ...

منم پیش دکتر عارفی میرم، فکر میکنم مطب و بیمارستان فرقی نکنه جز اینکه مطبش بی نهایت معطلی داره.

تازه رسیدم خونه خودم ازعلائمم میدونستم تخمکم ازادشده اما به حرفم گوش نکردن وهمش گفتن تحت کنترله الک ...

سارای عزیز از کجا فهمیدی آزاد شده

مطمئنا اینا چیزی رو به کسی نمیگن

دکتر یا پرسنل گفتن آزاد شده؟ یا گفتن تخمک نداشتی

آخه همین ماجرا واسه منم پیش اومد من نفهمیدم واقعا چه اتفاقی افتاده، هیچ توضیحی بمن ندادن.