2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
منم همینومیگم اماهمسرم میگه یه باردیگه پیش دکترخوب بریم شماهم تعیین جنسیتی؟

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات درکت میکنم. من خودم وقتی جنینی برام تشکیل نشد انگار دنیا روسرم  خراب شد.یکی مثل من که مشکل داره وتنها راه باردار شدن میکرو هست مجبوره تو این راه کفش اهنی بپوشه وحرکت کنه دوستاتی که تعیین جنسیت انجام میدیدناراحت نشید ازحرفم ولی وقتی خدا راحت به شما بچه میده دختر و پسرش چه فرقی داره قدر این نعمت بزرگ روبدونید . این همه امپول وداروهای هورمونی کلی عوارض برای بدن داره دکترها به من گفتن ریسک سرطان تخمدان در افراد ای وی افی بالاتر هست ولی من مجبور هستم با جون خودم بازی کنم شاید خداوند بهم فرزندی بده ولی شما چرا؟؟؟؟؟ ان شالله بهترین ها برای هممون رقم بخوره.💕💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینومیگم اماهمسرم میگه یه باردیگه پیش دکترخوب بریم شماهم تعیین جنسیتی؟

انشالله‌ایندفعه‌نتیجه‌میگیری..مطمعن‌‌باش‌خدابزرگه

نه‌عزیزم‌من‌تعیین‌جنسیتی‌نیستم..

من‌۴سال‌برادومی‌تلاش‌میکنم‌..نشد‌که‌نشد

۴بارآیو‌آی‌کردم‌نشد..گفتن‌آی‌وی‌اف

انتقال‌هم‌دادم‌که‌منفی‌شد

اون‌روز‌به‌دکترم‌میگم‌آزمایش‌ایمنی‌بدم‌میگه‌نمیخاد‌بعد

۲یا۳تا‌انتقال‌منفی‌‌مینویسیم..میگم‌اون‌موقع‌من‌دیگ‌جنین‌

ندارم‌که..برام‌هیسترو‌‌وخراش‌نوشته‌‌برااین‌ماه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
😘😘😘😘😘

آره‌عزیزم‌بخور‌چندتاسفیده‌تخم‌مرغ‌بخور‌بادوغ‌شور

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
الهی انشاله این بارجواب میگیری

مرسی‌عزیزم

خداخودش‌بهمون‌رحم‌کنه‌ازددست‌این‌دکترهاراحت‌بشیم

بااین‌تصمیم‌های‌درست‌ونادرستشون..

منکه‌خیلی‌خستم

ا یعنی اشتباه شنیدم؟ زنگ بزنن بگن وقت میخوان بهشون میگن چه روزهایی هست

شنبه وسه شنبه ابن سیناست عارفی یکشنبه وچهارشنبه هم دنوبی ابن سیناست .هشت تاده ونیم صبح

شاید بعدش میره بیمارستانای دیگه.الان پرسیدم

خدایابه امیدخودت🌺
ممنون عزیزم بله من این نکاتوسردرنمیاوردم نوشتم توبرگه حتما بهش بگم.البته دوسه روزدیگه نیست داره میر ...

سلام عزيزم چي شد به سلامتي پانكچر شدي؟ 

قوامي تا ٧ شهريور هست 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
واااای یعنی استرس اینقدددر رو تخمک تاثیر بد میذار؟ منم ۵سال تو استرس شدید بودم خیلی نگرانم

اره استرس دشمن تخمک و تخمدان زن هست ولی متاسفانه اوج استرس های ما زنان ایرانی همون چندسال اول ازدواجمون هست که تحت تاثیرات تغییرات هورمونی و استرس ها و برنامه ریزی بچه دار شدن و..پودر میشن این تخمکها و تخمدانها