2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
گردن نمیگیرن که  من مطبش میرفتم براپانکچررفتم بیمارستان بهش گفتم توتمام سونوها گفتی سه تاتخمک ...

سلام عزیزم متاسفم ان شاءالله که هر چی خیره برات پیش بیاد .آخه مگه میشه انقدر بی مسئولیت والا دکتر من قرار بود به فاصله یه هفته دوبار پانکچر کنه ولی سر همون پانکچر اول گفت ان شاءالله کاری کنیم که به پانکچر دوم نکشه که همینطورم شد ذخیرم عین شما بود آمپولم کارما زدم.خیلی سخته ولی ناراحتی ارزش نداره خودتو اذیت نکن ان شاءالله با یه دکتر خوب پیش میری و نتیجه خوبم میگیری.

عارفی خیلی دیر وقت میده اگه بخوای باید از مطبش یا بیمارستان بهمن وقت بگیری .

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی‌؟  گلم بوسرلین که اغلب از پریود قبل همراه با ال دی هست به رحم و تخمدان القای ی ...

خوبم شکر.بوسرلین با ال دی به رحم القای یائسگی میده حالا که دیگه ال دی نیست وبوسرلین همراه استرادیول هست یعنی حتی به صورت طبیعی هم قبل از انتقال امکان لقاح هست دیگه؟ میبینی چقدر سرخوش وامیدوارهستم با این وضع اسپرم به بارداری طبیعی هم فکر میکنم.🙃🙃🙃🙃

میفهمم عزیزم، برای منم خیلی سخت گذشت تا فهمیدم چند تا جنین دارم حتی یه روز زودتر رفتم و التماس کردم ...

زینب جان دیروز زنگ زدم که البته یه روز زودتر بود گفتن فردا ۸ شب تماس بگیر.امروز ۵ زنگ زدم اسممو پرسیدن و بعد گفتن ساعت ۸ و نیم زنگ بزن بگن.

خیلی حالم گرفته س.حس میکنم یا جنین تشکیل نشده یا اینقدر ضعیفن که نمیشه روشون حساب کرد.خیلی استرس دارم.کم مونده گریه کنم.

خدایا شکرت  
همسرم میگه یه باردیگه میبرمت میکرو حالا هردکتری که خوبه  ولی من روحیه ندارم دورازجون دورازجون ...

ساراجون‌خیلی‌ناراحت‌شدم‌برات

اشکال‌نداره‌ناراحتی‌نکن...کاری‌ازدستمون‌نمیاد‌که

خیرنبینن‌این‌جور‌دکتراا

ساراجون‌‌به‌نظرمن‌خودت‌اقدام‌داشته‌باش‌‌تاباردارشی

چراخودتومیسپری‌به‌این‌دکترها

این‌همه‌آمپول‌وعوارض‌داروها..

هرچی‌توسرنوشت‌آدم‌نوشته‌بشه‌همون‌میشه..مطمعن‌باش‌

اگه‌خداتوسرنوشتت‌بچه‌پسرنوشت‌باشه‌همون‌طبیعی‌هم

بهت‌میده...ببخش‌عزیزم‌‌اگه‌دخالت‌کردم‌..

انشالله‌خاسته‌دلت‌بامصلحت‌خدایکی‌باشه😘

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم متاسفم ان شاءالله که هر چی خیره برات پیش بیاد .آخه مگه میشه انقدر بی مسئولیت والا دکتر من ...

ممنون گلم

این که پانکچردومو میگفت بعددوبارپریودی😳

عارفی روازابن سیناپیدامی کنم

دکترت کی بودگلم؟

خدایابه امیدخودت🌺
ساراجون‌خیلی‌ناراحت‌شدم‌برات اشکال‌نداره‌ناراحتی‌نکن...کاری‌ازدستمون‌نمیاد‌که خیرنبینن‌این‌جور‌دکت ...

منم همینومیگم اماهمسرم میگه یه باردیگه پیش دکترخوب بریم

شماهم تعیین جنسیتی؟

خدایابه امیدخودت🌺
ان شاالله به دردت بخوره من که تمام این موارد رو با گوشت و پوستم درک کردم، کار خوبی میکنی خودت میخری، ...

زینب جون چرا شیر دوش نیاز هست؟پسرشما سینه نمیگیره؟ فقط با شیشه شیر خودتون رومی خوره؟ تو اطرافیان من تاحالا کسی استفاده نکرده گل پسری شما یکم زیادی ناز دارن😍😍😍خواهرزاده های من بچه های خوبی هستن هم سینه میگیرن هم شیشه ووقتی شیر مادر زیاد باشه اصلا شیشه کارایی نداره. شاید ۱۵روز اول یکم بدقلقی کنن نخوان سینه رو بگیرن خوب شیشه راحت تر هست ولی با تلاش کردن هردورو میگیرن.به نظر من باید ببینی نی نی بدقلق هست یانه بعداگه نیاز بود شیردوش بخری اخه خیلی گرونه.😕

@تیاراتیام    

بچه ها ببخشید مرکز برام آزمایش کرونا نوشت ، من خودم درخواست دادم با ازمایش کرونا برام قند و تیرویید و پرولاکتین رو بنویسه.الان رفتم آزمایش رو گرفتم دیدم پرولاکتینم ۱۵۰۰ هستش و خیلی بالاست.سوالم اینه :

اولا اگر هایپر نشم و بخوام انتقال بدم آیا بخاطر پرولاکتین بالا انتقالم کنسل میشه؟

من این ازمایش رو روز سیزده سیکل دادم آیا درسته نتیجه اش؟

ممکنه بخاطر خوردن چیزایی مثل سیاهدونه و عسل و کنجد و ژل رویال یا گونال و سینال و این چیزا پرولاکتین بالا بره؟

@زینبی_بابا    

بچه ها ببخشید مرکز برام آزمایش کرونا نوشت ، من خودم درخواست دادم با ازمایش کرونا برام قند و تیرویید و پرولاکتین رو بنویسه.الان رفتم آزمایش رو گرفتم دیدم پرولاکتینم ۱۵۰۰ هستش و خیلی بالاست.سوالم اینه :

اولا اگر هایپر نشم و بخوام انتقال بدم آیا بخاطر پرولاکتین بالا انتقالم کنسل میشه؟

من این ازمایش رو روز سیزده سیکل دادم آیا درسته نتیجه اش؟

ممکنه بخاطر خوردن چیزایی مثل سیاهدونه و عسل و کنجد و ژل رویال یا گونال و سینال و این چیزا پرولاکتین بالا بره؟

@زینبی_بابا