2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ابن سینا تا جایی که من دیدم خودشون فقط موارد اورژانسی رو به عارفی میدن. اون روز یه خانم اومده بود نه ...

من با توجه  وپرسوجوییی که کردم ابن سینا خوبه حتی دکترای معمولیشم میگن خوبه حالا ببینیم قسمت چی میشه شایدم شانس ما اینجام جواب نده ولی باز امتحانش میکنیم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

سلام به همه عزیزان 

خیلی ها رو‌نمی شناسم و همین طور خیلیا منو نمی شناسن ولی از اینجا و انا جان اطلاعات خیلی خوبی همیشه گرفتم و ممنونم 

فقط امیدتونو از دست ندید این راه شاید سخت باشه 

اما شکر که بازم راهی هست 🌺❤️🥰

خدایا شکرت 🙏🙏🙏🙏
کسی میدونه ساعت کارعارفی چه روزهایی هست؟

ببین فکر میکنم سه شنبه ها ابن سیناست. البته از یه منشی شنیدم داشت توضیح میداد. روزهای دیگه هم هست ها، اما سه شنبه رو یادمه. فکر کنم شنبه هم باشه

راستی ابن سینا روز اول ازم پرسیده بود کسی مدنظرت هست؟ منم چون نمیشناختم خودشون یه دکتر دادن. شاید به شما هم به میل خودتون بدن عارفی رو.