2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
بچه ها بعد از انتقال كه بلند ميشيم آيا امكان داره جنين بيايد بيرون وقتي سر پاييم يا نشستيم؟ يا به ا ...

نه عزیزم به این راحتی هام هم بیرون نمیاد میگن مثل یه دونه کنجدو بزاری تو شیشه عسله

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلیی راضی بودم تا این جا ...خدایی خیلی بانظمه ...ایشالا پریود که بشم میرم برا گرفتن داروهای ای ...

انشاالله نتیجه بگیری گلم منم میام به امید خدا پری بشم واز این دو تا نتیجه نگیرم

عزیزم چندسالته؟ فکر کنم از من خیلی کوچکتری. راستش به من گفت با تخمک خودت امتحان میکنیم، اگه نشد بعد ...

نه عزيزم خيلي هم كوچكتر نيستم.من ٣٧ سالمه ولي ذخيره تخمدانم از شما كمتره.١ هستش

دكتر نصر جزو دكتر هاي خوب و دقيق هستش.ايشالله همه چيز خوب پيش ميره براتون

بچه ها بعد از انتقال كه بلند ميشيم آيا امكان داره جنين بيايد بيرون وقتي سر پاييم يا نشستيم؟ يا به ا ...

نه همون دو ساعت بعد از انتقال که‌ بی حرکت دراز میکشی بسه، به همین راحتی ها نمیاد بیرون 

نه عزیزم خیالت راحت به این راحتیا جنین بیرون نمیاد زندگی عادی داشته باش 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏🙏
با اي وي اف باردار شديد؟ من ديروز انتقال دادم دل درد شديد پريودي دارم از ديشب طبيعيه؟ جنينم بلاسته

هنوز انتقال ندادم فریزن خیلیا اینجا درد پری حتی لکم داشتن وخدارو شکر مثبت بودن