2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
راضی که هنوز زوده، باید منتظر بمونم ببینم نتیجه چی میشه. ولی خوب تا جایی که من فهمیدم یه روال نسبتا ...

تا الان هزینتون چند شده فرش براتون انتقال میدن یا فریز میکنن

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه دكتر سهل انگاري كرده.اگر رفتي مطبش همه اين نكات رو بهش بگو.من فكر ميكنم بعضي از دكتر ها&nbs ...

ممنون عزیزم

بله من این نکاتوسردرنمیاوردم نوشتم توبرگه حتما بهش بگم.البته دوسه روزدیگه نیست داره میره کانادا یکی دوناه نیست باید قبلش برم

خدایابه امیدخودت🌺
سلام عزیزم چی شده؟؟ پانکچر کردی؟  اگر بله دیگه اقدام طبیعی از بعد از پریود جدید باید داشته باش ...

اره عزیزدلم بالانوشتم امروز چه روزی بود برام😕

میگم اگه طبیعی اقدام کنم داروی بیهوشی اثرمنفی نداره؟

زینبی جون بین عارفی وذنوبی کدوم خوبه؟

خدایابه امیدخودت🌺
الهی بمیرم برات. تو چه حالی داری الان     از ته دلم از خدا میخوام ایشالله طبیعی باردار ب ...

خدانکنه گلم 

ممنون عزیزدلم 

خداروشکر دوستای مهربونی مثل شماهستید 

به هیشکی که نمیتونستم بگم اینجادردودل کردم

خدایابه امیدخودت🌺
تا الان هزینتون چند شده فرش براتون انتقال میدن یا فریز میکنن

هزینه کلی نمیدونم راستش. زیر 10 تومن تا الان. عمل پانکچر به تنهایی 4800 شد. داروها هم چون اکثرا (بجز اونی که برای پیشگیری از آزاد شدن تخمکه) ایرانی بود اونقدری گرون نبود، مثلا میدونم گونال اف خیلی گرونتر از سینال افه. داروهای من و همسرم با هم حدود 3 تومن شد. بعلاوه یه سری آزمایش و سونو و ویزیت، خصوصا اول و آخر سیکل هر بار یه تست کرونا دادم که اینم اومد رو هزینه ها شاید جمعا حدود 2 تومن. 

اگه بخوام از شروع تشکیل پرونده بگم خوب کلی آزمایش و سونو دادم و عکس رنگی. اما دقیقا برای سیکل همینایی بود که گفتم.

ایشالله همونا میگیره نیاز نباشه بری جای دیگه از چه نظر راضی نبودی؟ به نظرم کلا یکم صبوری میخواد.

مرسی عزیزم انشاالله شما هم بار اول مثبت بشی دکترم سهل انگاری کرد دیر عملم کرد از ۱۵ فولی شد ۸ تخمک ودو جنین تازه چون من تعیین جنسیتم تعیینش نکرد فریز کرد ۷۳۰ پول فریز دادم اصلا معلومم نیست توش باشه یا نه تا الانم یه عالمه دارو وسنو دادم اگرم نباشه حدودا ۱تومن الکی دادم فقط به خاطره سهل انگاری دکترم ببخشید زیاد شد

هزینه کلی نمیدونم راستش. زیر 10 تومن تا الان. عمل پانکچر به تنهایی 4800 شد. داروها هم چون اکثرا (بجز ...

پس چرامیگن توداروخانه ابن سینا خودشون گونال دارن

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم تلفنی که زنگ بزنی چون تعیین جنسیتی باید از واحد ژنتیک وقت بگیری داخلی ۸۱۴ ....ازت میپرسن کی می ...

مرسی گلم شما کی درمانتو به سلامتی شروع میکنی