2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

سلام بچه ها، من امروز پانکچر داشتم.

هشت تا تخمک داشتم. که تا جایی که از آخرین سونو میدونم احتمالا حداکثر 4 تا تخمک خوب میده.

یه سوالی، شما قبل از پانکچر آزمایش هورمونی E2-Em داده بودین؟ میدونین رنج نرمالش چند باید باشه؟

@زینبی -بابا بچه ها زینبی باباروتگ میکنید لطفا ابی نشد😔😔😔😔 زینبی جان میگم بخوام طبیعی اقدام کن ...

سلام عزیزم چی شده؟؟ پانکچر کردی؟ 

اگر بله دیگه اقدام طبیعی از بعد از پریود جدید باید داشته باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     سلام گلم.تو سیکل انتقال بوسرلین چه کارکردی داره؟همزمان با مصرف بوسرلین ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

گلم بوسرلین که اغلب از پریود قبل همراه با ال دی هست به رحم و تخمدان القای یائسگی موقت میکنه و سیکل انتقال جنین رو تحت کنترل دکتر درمیاره وباعث. میشه رحم بیشتر آماده ی پذیرش جنین باشه

خواهش میکنم گلم. روی قوطی شیر توضیح داده. من فکر کردم زیاد اهمیتی نداره اما وقتی از دکتر پرسیدم گفت ...

باور کن هیچوقت، وقت نکردم روشو بخونم بخدا، چون همیشه تو شرایط اورژانس رفتم سراغش 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام بچه ها، من امروز پانکچر داشتم. هشت تا تخمک داشتم. که تا جایی که از آخرین سونو میدونم احتمالا ح ...

به سلامتی انشاالله کلی جنین تپل مپل کجا رفتی داروهات چی بودن

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
جنین شناساش پنج نفرن که همشون خوبن بستگی داره اون روزی که شما پانکچر میشی و قراره از جنین بیوپسی کنن ...

زود بهت نوبت دادن عزیزم یکی یکی میفرستن پیشه دکتر؟

باور کن هیچوقت، وقت نکردم روشو بخونم بخدا، چون همیشه تو شرایط اورژانس رفتم سراغش 

درکت میکنم گلم 😅 البته رعایت کردن همین هفت دقیقه وقتی بچه گرسنه است هم سخته اما اگر صبور باشی و تو دستت بیاد زمان شیر خوردن نی نی و از قبل براش آماده کنی خیلی موثره

@زینبی -بابا بچه ها زینبی باباروتگ میکنید لطفا ابی نشد😔😔😔😔 زینبی جان میگم بخوام طبیعی اقدام کن ...

الهی بمیرم برات. تو چه حالی داری الان   

از ته دلم از خدا میخوام ایشالله طبیعی باردار بشی عزیزم.

قربونت عزیزم، ان شاء الله خدا بهت قوت و توان بده، مادری کردن خیلی سخته خصوصا برای تازه مادرها، شما ه ...

واقعاً بچه داری و مادری کردن خیلی سخته، منم بی تجربه ام در واقع، چون علم و تجربه در کنار هم کارساز هست 

همینکه احساس میکنم کنارم هستید و حرفهامو درک میکنید و بهم قوت قلب میدید بخدا یه دنیایی می ارزه، همسرم خییییییلی کمکم میکنه، ان شاء الله ازین مدل همسرها، نصیب همه دخترهای مجرد، مامانمم مسئولیت غذا رو بعهده گرفته که من بتونم بیشتر استراحت کنم و امیدوارم که روز به روز اوضاع بهتر بشه، از دیشب که حالم خییییییلی بهتر شده الحمدلله 

بازم ازت ممنونم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
درکت میکنم گلم 😅 البته رعایت کردن همین هفت دقیقه وقتی بچه گرسنه است هم سخته اما اگر صبور باشی و تو ...

بازم ممنونم دوست خوبم

مرسی عزیزم. ایشالله ابن سینا میرفتم، داروهام سینال و اچ ام جی. همه اش ایرانی!!    

راضی بودی عزیزم منم میخوام این بار بیام ابن سینا ...تهرانی ومیگی 

من پارسال باردار شدم گلی آنا جون حدود صفحه 500 میکرو مثبت شد و فکر کنم 5000 بار دوم طبیعی حامله شد ...

ممنونم .اطلاعتتو بهم بگو .باد رحم دارم .رحمم سرد هست...جنین اهدایی هم باید بگیرم

راضی بودی عزیزم منم میخوام این بار بیام ابن سینا ...تهرانی ومیگی 

راضی که هنوز زوده، باید منتظر بمونم ببینم نتیجه چی میشه. ولی خوب تا جایی که من فهمیدم یه روال نسبتا مشابه برای همه طی میشه.

راستش نفهمیدم اصلا فرق دکترهاش چیه حتی. خیلی داروها شبیه به همه.

شما قبلا آی وی اف کردین؟

راضی که هنوز زوده، باید منتظر بمونم ببینم نتیجه چی میشه. ولی خوب تا جایی که من فهمیدم یه روال نسبتا ...

اره دو تا جنین دارم اگه نشه میام بیام تهران رویش کرج رفتم راضی نبودم