2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
همسرم میگه یه باردیگه میبرمت میکرو حالا هردکتری که خوبه  ولی من روحیه ندارم دورازجون دورازجون ...

واقعا سخته ...الهی خدا به همه منتظرا کمک کنه ....

باید یه کم به خودت فرصت بدی بعد اگه خواستی دوباره بری ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم اره دوشنبه اومد اما هنوز ترخیص نشده

بهت تبریک میگم عزیزم، ان شاء الله زیر سایه خداوند و پدر و مادر بزرگ بشه 

عزيزم روزهای اول سخت میگذره مخصوصاً اینکه بچه بستری باشه ولی نگران نباش عزیزم، زود میگذره، اگه کاری از دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
هیچکدوم ایناروانجام ندادونگفت بهم اصلا توپروسه من fshنخواست ازم

متاسفانه دكتر سهل انگاري كرده.اگر رفتي مطبش همه اين نكات رو بهش بگو.من فكر ميكنم بعضي از دكتر ها فقط فقط كاسبي مي كنن.

اميدوارم هر چه زود به آرامش برسي

یعنی بریم مطب شاکی بشیم؟ ماهک جون خواهری کن تجربه داری راهنمایی کن رفتم ابن سیناپیش کی برم کی خوبه؟ ...

سارا جون منم رفتم ابن سینا اصلا نزاشتن دکترمو خودم انتخاب کنم ....خودشون گفتن چون تعیین جنسیتی فرقی نمیکنه و گفتن نیلوفر معترف بعد از این دکترته...البته ماهک جون چون از قبل میرفته مطبه دکتر ذنوبی اونجا هم با ایشون ویزیت شده

عزيزم خیلی خیلی ممنونم که وقت گذاشتی و با حوصله جوابمو دادی، خدا از خواهری کمت نکنه گلم  تصمیم ...

قربونت عزیزم، ان شاء الله خدا بهت قوت و توان بده، مادری کردن خیلی سخته خصوصا برای تازه مادرها، شما هم تازه بحران دوری از دخترت رو پشت سر گذاشتی، طبیعیه اگر بیشتر اذیت بشی 

باز هم من کنارت هستم تا اونجا که بتونم 

حتما برای خودت وقت بذار و به خودت برس چون خیلی مهمه که خودت شاد و سرحال باشی و حتما از اطرافیان کمک بگیر برای خواب آشپزی و... 

یعنی بریم مطب شاکی بشیم؟ ماهک جون خواهری کن تجربه داری راهنمایی کن رفتم ابن سیناپیش کی برم کی خوبه؟ ...

جنین شناساش پنج نفرن که همشون خوبن بستگی داره اون روزی که شما پانکچر میشی و قراره از جنین بیوپسی کنن برا پی جی دی کدوم دکتر شیفت باشه

عزیزدلم ببخشید سوال میپرسم.چون اطلاعات کاملی داری آدمو دلگرم میکنی این میشه که منم دایم دارم مزاحمت ...

عزیزم خوشحال میشم اگر بتونم سوال شما رو جواب بدم و به دردتون بخوره

ببین به نظرم مرکزتون خیلی مسئولیت پذیر و دلسوز هستن و دایم جنین ها رو تحت نظر دارن و موارد مشابه زیاد بوده که زودتر بهشون گفتن بیا و اتفاقا مامان شدن، چون گاهی شرایطی پیش میاد که بهتره ادامه رشد جنین به جای آزمایشگاه تو رحم مادر باشه 

در کل امیدوارم هر روزی انتقال میدی با همین دفعه مامان که هستی، باردار بشی(چون همون جنین ها بچه های شما هستن فقط دست و پا در نیاوردن) 😍😍😍

ببین اره عارفی خوبه من دکتر خودمم خیلی دوس دارم جنین شناس اسمی نمی دونم ولی می دونم خوبن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
زینببی جون من اسپرین رو تا هفته ۳۴ باید مصرف میکردم طبق تجویز دکتر خودم.دکترمو عوض کردم گفت تااخر هف ...

عزیزم واسه شما که گذشت ولی تو اطلاعات دارویی خوندم و بیشترین خطرش برای مادر هست که ممکنه زایمانش اورژانسی بشه اون وقت کنترل خون ریزی سخت هست چون اثرش تا یک هفته حدودا میمونه و حالا فکر کن آسپرين مصرف شده یهو روز بعد سزارین بشه مادر، اون وقت خیلی درد ساز هست، روی جنین هم نمیدونم مشکلی داره یا نه، بحث هست

قربونت ممنون ماقعا سخته من خیلی خیلی از لحاظ روحی کم اوردم واقعا داغون شدم

آخی عزیزم، با تمام وجودم درکت میکنم، ولی بهت قول میدم یکم صبوری کنی همه چی حل میشه، بدتر از من نبود که کرونا گرفتم و دخترم رو ناآگاهانه ازم جدا کردن، اما گذشت، سخت گذشت ولی گذشت، با کسیکه بهت انرژی مثبت میده صحبت کن تا آروم بشی عزیزم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
دكتر نصر حرفي از اهدايي نزد؟ به من گفت با تخمك خودت شانس نداري. البته پاكروش هم نظرش همينه ولي من م ...

عزیزم چندسالته؟ فکر کنم از من خیلی کوچکتری. راستش به من گفت با تخمک خودت امتحان میکنیم، اگه نشد بعد حالا به اهدایی فکر میکنیم. حتی اگه بخوای بهت برای طبیعی وقت میدم که من خودم گفتم دکتر نگران سنم هستم. لطفا میکرو کن. حالا خدا بخواد اواخر شهریور اوایل مهر میرم دارو بده برای پانکچر

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شما وآنا چه سالی بور جواب گرفتید میخام برم تایپیک ها رو بخونم؟؟مال خودت و آنا وگل سرخ یادت هست بگو

من پارسال باردار شدم گلی

آنا جون حدود صفحه 500 میکرو مثبت شد و فکر کنم 5000 بار دوم طبیعی حامله شد

لاله سرخ هم چند هفته بعد از بارداری دوم آنا میکرو مثبت شدش

فقط عزیزم تو یه سری موارد نظر من از اون موقع یه کم متفاوت شده چون اطلاعاتم رو بیشتر کردم و دنبال اطلاعات مستند گشتم