2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
ایشالااا نه چربی نمی خورم شیرینی شکلات که خیلی بدم میاد  ایشالا بسلامت بگذده این دوران  ...

وای چقدر سخت ایشالا خدا بهش آرامش بده 

ناراحت نباش تو این دوران واست استرس بد ایشالا زود زود یه دختر سالم خدا بهش بده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستانم از ۱۰تا تخمک ۸تاش جنین شدن برام ... خیییلی ذوق دارم انتقال بدم زووود.ولی دکترم گفته دو ...

خداروشکر عزیزم خیلیم  عالیه 

انشاالله با اولین انتقال مامان بشی 

💙❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اخه اگه هایپر نشی همون ماه که انتقال میدن برات پس چرا دو ماه عقب انداخته من دکترم بهم نگفت هایپرم فق ...

منم هایپر نشدم ولی دوماه بعدش انتقال دادن 

به نظرم  استراحت بین پانکچر و انتقال خوبه 

@sarayyyyy   چیشد عزیزم پانکچر شدی؟؟؟روز چندم سیکلت بود؟؟؟

تازه رسیدم خونه

خودم ازعلائمم میدونستم تخمکم ازادشده اما به حرفم گوش نکردن وهمش گفتن تحت کنترله الکی بیهوشی گرفتم رفتم اتاق عمل تخمکی نبود وازادشده بود😔😔😔😔

خدایابه امیدخودت🌺
تازه رسیدم خونه خودم ازعلائمم میدونستم تخمکم ازادشده اما به حرفم گوش نکردن وهمش گفتن تحت کنترله الک ...

راست میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی چی؟آمپولو کی زدی؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

@زینبی -بابا

بچه ها زینبی باباروتگ میکنید لطفا ابی نشد😔😔😔😔

زینبی جان میگم بخوام طبیعی اقدام کنم باتوجه به اینهمه امپولی که به شکمم زدم وبیهوشی امروز چقدرباید ازروش بگذره؟

خدایابه امیدخودت🌺
راست میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی چی؟آمپولو کی زدی؟

دوشنبه ساعت هشت ونیم

عملمم دیرشروع کردن ازشش صبح اونجابودم هشت ونیم گذشته بود هنوزشروع نکردن پذیرش خیلی بی نظم بود

خدایابه امیدخودت🌺
تازه رسیدم خونه خودم ازعلائمم میدونستم تخمکم ازادشده اما به حرفم گوش نکردن وهمش گفتن تحت کنترله الک ...

ای بابا، جدی میگی؟

مگه دیر پانکچرت کردن؟ ببین دقیقا 36 ساعت بعداز آمپول آزاد سازی باید پانکچر شد، یعنی برای شما دیرتر بوده😕😕😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دوشنبه ساعت هشت ونیم عملمم دیرشروع کردن ازشش صبح اونجابودم هشت ونیم گذشته بود هنوزشروع نکردن پذیرش ...

مطمئنی گفت هیچ تخمکی نیست؟خودشون گفتن آزاد شده؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
دوشنبه ساعت هشت ونیم عملمم دیرشروع کردن ازشش صبح اونجابودم هشت ونیم گذشته بود هنوزشروع نکردن پذیرش ...

خیلی ببخشید ولی خاک برسرشون، اینهمه هزینه کن دارو مصرف کن عوارضشو اینا همه بعد با یه سهل انگاری اینجوری بشه والا خیلی زور داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
@زینبی -بابا بچه ها زینبی باباروتگ میکنید لطفا ابی نشد😔😔😔😔 زینبی جان میگم بخوام طبیعی اقدام کن ...

@زینبی_بابا    

پست این دوستمون رو ببین لطفا

1
5
10
15
20
25
30
35
40