2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
شماقبلا دارو مصرف كرديد ولي تخمك نداشتيد؟ پيش كدوم دكتر رفته بوديد؟

دکتر طاهری پناه و دکتر عارفی عزیزم. بله گونال پیورگان و منوپیور. فولی داشتم اما تخمک نداشت 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم همسرم مشکل داشتن من اهدایی گرفتم ... ولی بازم شکر دیگه حکمت خدا بوده

بسلامتی انشالله🙏🙏 همسرمنم مشکل داره عزیزم

نگران نباش، حتما جنین های تشکیل شده کیفیت خوبی دارن

واسه بلاست، ب من روز ششم خبر دادن. فرقی نمیکنه چند روزه باشن چون خودت خداروشکر سالمی.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه اگه هایپر نشی همون ماه که انتقال میدن برات پس چرا دو ماه عقب انداخته من دکترم بهم نگفت هایپرم فق ...

عزیزم دکتر من کلا اعتقادی به جنین فرش نداره...

واس همه فریز انتقال میدن

بسلامتی انشالله🙏🙏 همسرمنم مشکل داره عزیزم نگران نباش، حتما جنین های تشکیل شده کیفیت خوبی دارن وا ...

اره شکر خدا...انشااله عزیزم ۲ساله دنبال درمانم و کلی راه میام تا تهران خیلی سخته رفت آمد 

مروارید جان میشه شرایطت رو بگی منم پیش دکتر عارفی میرم. البته من مطب میرم

عزیزم من رفتم ابن سینا برای ویزیت که شانسی دکترم عارفی شد،آزمایشات رو انجام دادم و دکتر گفت رحمت یه هلال کوچیک داره بالاش با هیستروسکوپی برمیدارم و میکرو میکنم،الان تو سیکل پانکچرم 

دکتر منم همینو میگه ولی زینبی که از دکتر رویان پرسیده میگه تا هفته 28 به بعد نباید استفاده بشه

استفاده از آسپرین تا آخر بارداری روتینه

و علت قطعش تو هفته های آخر به خاطر نزدیکی زایمانه

تا زمان رایمان خونریزی راحت کنترل شه

مروارید جان میشه شرایطت رو بگی منم پیش دکتر عارفی میرم. البته من مطب میرم

من هیچ شناختی از ابن سینا نداشتم و هیچ دکتری رو نمیشناختم اونجا به طور اتفاقی فهمیدم که دکتر خوبی تصیبم شده بعدم هی خواستم برم مطب پیشش،ولی نمیدونم بپذیره یا نه چون مدارکم ابن سینا هست،احساس میکنم مطب برم بهتره😔

ن عزیزم از نظر تعریفی ک خیالت راحت _ یادمه ی زمانی اینو نصر حرف اول رو تو میکرو میزدن حالا نصر یکم ...

ممنونم عزیزم که دلم رو گرم کردی

انشالله که یه روز منم بیام همین حرف رو بزنم

حالا من احساس میکنم چون سریع سونو میکنه و داروها هم خانم صادقی مینویسه شاید به خیلی چیزها دقت نکنه.

چون گفتم اونایی که با هم میکرو کردیم هممون منفی شدیم

یکیشون رفت ابن سینا

یکی هم رفت پیش دکتر نصر

یکیشون هم که شوهرش دیگه اجازه نداد فعلا بره دکتر

منم مونده بودم که چکار کنم.

امیدوارم که خدا از دهنت بشنوه عزیزم

و خدایی که به شدت کافیست.
سلام عزیزم منم دکترم عارفی هست به شما دارو و آمپول چیا داده ؟ روند درمانتو میگی گلم😘

ابن سینا پیششون میری؟

من اول قرص استرادیول استفاده کردم روز سوم قاعدگی آمپول النوا زدم،الانم از پنجشنبه باید آمپول زیر جلدی بازو بزنم و آمپول کارما (اچ ام جی) بزنم ،شنبه باز برم سونو