2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
فولیک اسید چند خوردی؟ من 11 هفتم فر فورت  گاین داده  که فولیک اسید 1 داره توش من مینورم&nb ...

فولیک اسید یک میخوردم عزیزم

همین دوزی که تو فرفورت گاین هست برات کافیه.بیشتر نخور.کندر هم نخور.شنیدم خوب نیست

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام عزیزم اره گلم پریروز پسرم بدنیا اومد اما رفلاکس داره بستریش کردن دعا کنید براش

ای جان دلم..خیلی خیلی مبارک باشه.زیر سایه پدرومادر و خداوند بزرگ شه الهی.

عزیزم... حتما...ولی اصلا نگران نباش.اکثر بچه ها رفلاکس دارن..پسرمنم داره...زودی خوب میشه و میاد بغلت 💙💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم، من 900 داشتم روی 36 میزدم فکر کنم ببین اون سوزناش یه روکش داره اونو بردار  دو طرفش ...

سوزن رو گذاشتم مواد چه جوری میاد درجه روی سرنگ تنظیم نمیخواد؟؟ اون دکمه رو بزنم مواد وارد شکم میشه ؟؟ تا حالا یه بارم ندیدم تزریقش رو این جام همه اشنان با من درمانگاه نمیتونم برم 😓😓الان سرنگش تا نصفه هواست 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلام به روی ماهت عزیزم  خداروشکر خوبم عزیزم، ممنونم از احوالپرسیت گلم

خداروهزارمرتبه شکر💖💖 ان شاء الله که دیگه هیچ وقت از هم دور نباشیدو همیشه سلامت و شاد باشید مادر و دختر سفید برفی💖💖

عزیزم مباارکه خدا حفظشون کنه... میتونم بپرسم مشکلتون چی بود؟؟کحا ای وی اف کردی؟دکترت کی بود؟؟؟

سلامت باشی عزیزم..جفتمون مشکل داشتیم.من ذخیره تخمکیم پایین بود.شوهرم اسپرم ضعیف

توی شهر خودمون انجام دادم.استانمون محرومه.ولی خدا کمک کرد و ای وی افم با موفقیت انجام شد

عزیزم تو اطلاعات دارویی خوندم و نظر دکتر مشفقی پریناتولوژیست رویان هم همین بود، کلا آسپرين و ژلوفن د ...

زینببی جون من اسپرین رو تا هفته ۳۴ باید مصرف میکردم طبق تجویز دکتر خودم.دکترمو عوض کردم گفت تااخر هفته ۳۶ باید مصرف کنی..منم تااخر ۳۶ داشتم.چرانباید مصرف کرد؟رو بچه اثر بد داره؟

سوزن رو گذاشتم مواد چه جوری میاد درجه روی سرنگ تنظیم نمیخواد؟؟ اون دکمه رو بزنم مواد وارد شکم میشه ؟ ...

ببین شما درجه رو تنظیم کن روی 24 وقتی سوزن رو داخل کردی آروم بالای قلم یا همون سرنگ رو فشار بده تا کم کم مواد خالی بشه وقتی تا آخر اومد یعنی صفر شد درش بیار یه بار انجام بدی راه میفتی عزیزم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ببین شما درجه رو تنظیم کن روی 24 وقتی سوزن رو داخل کردی آروم بالای قلم یا همون سرنگ رو فشار بده تا ک ...

تو تنظیماتش نوشته بار اول روی شماره ۲ بزارید این برای چیه؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
تو تنظیماتش نوشته بار اول روی شماره ۲ بزارید این برای چیه؟

هواگیری

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
واااای یعنی استرس اینقدددر رو تخمک تاثیر بد میذار؟ منم ۵سال تو استرس شدید بودم خیلی نگرانم

نه خب رو همه که یجور اثر نمیذاره عزیزم. تازه سن منم در نظر بگیر

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ن عزیزم از نظر تعریفی ک خیالت راحت _ یادمه ی زمانی اینو نصر حرف اول رو تو میکرو میزدن حالا نصر یکم ...

شما دکتر مشایخی رو میشناسی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم انشالله به زودی میشی اصلا نگران نباش 😘😘 شما سینال اف مصرف کردید؟ میشه بهم یاد بدین بدین چه ...

ممنون عزیزم همچنین. به خدا من حتی سینال رو از نزدیک هم ندیدم. نمیدونم عزیزم. حتما دوستانی که مصرف کردن راهنماییت میکنن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلامت باشی عزیزم..جفتمون مشکل داشتیم.من ذخیره تخمکیم پایین بود.شوهرم اسپرم ضعیف توی شهر خودمون انجا ...

خداروشکر عزیزم که صحیح و سالم نی نی های گلتو بغل گرفتی ان شاءالله که عزیز و نامدار باشن

خدایا شکرت