2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045352 بازدید | 684460 پست

سلام خانما من برایه تعیین جنسیت میخام ای وی اف کنم ماه پیشه پریود بودم روز دوم و دوازدهم رفتم گفت خوبه بهم قرص اووژن و سندروس و کلسیم و فولیداسید۵برایه خودم و همسرم دادگفت روز ۱ول پریودی دوباره بیا خواستم ببینم اینسری سیکل ای وی اف شروع میشه؟؟؟؟چون قرصایی که داده برایه ۲ماهه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پلي كيستيك خفيف  شوهرم جزو عالياس  فقط موروفوش كمه  با سه تا فولي خوب اين ماهم نشد ...

توکل به خدا عزیزم ناراحت نباش خیلیا همین مشکلو داشتن و وقتی که دیگه بهش فکر نمی کردن مامان شدن انشالله شمام به زودی طبیعی مامان میشی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ایشالا مثبت میشی گلم نگران نباش ...دکترت کی بود؟همسرت هم مشکل داشت یا نه؟

من مرکز ناباروری یزد انجام دادم، چند تا دکتر گروهی مار میکنن، ولی موقع تخکمک کشی افلاطونیان اومد بالا سرم، شوهرم اولش کم تحرکی داشت ولی خوب شد 

سلام دوستان

ميشه براي تزريق انكسوپارين منو راهنمايي كنيد.تا حالا خودم آمپول نزدم ولي ديدم اينا آماده است گفتم سعي خودم رو بكنم.

تزريق اين آمپول درد داره؟ ميشه يكم برام توضيح بدين لطفا

سلام دوستان ميشه براي تزريق انكسوپارين منو راهنمايي كنيد.تا حالا خودم آمپول نزدم ولي ديدم اينا آماد ...

هیچ کاری نداره امپول های آماده خیلی راحته، بگو همسرت برات بزنه

فیلنش از نت میتونی ببینی چجور میزنن

هیچ کاری نداره امپول های آماده خیلی راحته، بگو همسرت برات بزنه فیلنش از نت میتونی ببینی چجور میزنن

مرسي عزيزم 

والا همسرم اصلا اين كاره نيست🤣

مي ترسه بايد خودم سعي كنم

درد داره؟ و اينكه جاش خيلي كبود ميشه؟

مرسي عزيزم  والا همسرم اصلا اين كاره نيست🤣 مي ترسه بايد خودم سعي كنم درد داره؟ و اينكه جاش ...

شوهر منم اولش میترسبد،دیگه دید انقد امپول باید بزنم دیگه الان حرفه ای شده، درد که همه امپولا دارن یکم، نه برا من کبودی نداشت