2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
سلام عزیزم به به مبارکه بسلامتی🥰 میگم عزیزم شما بعد انتقال استراحتت چطور بود ؟ تغذیه چیا خوردی ؟ نش ...

سلام دخترخوب، ممنونم سلامت باشی😙

استراحتم متوسط بود یعنی کارای سبک رو انجام میدادم همش دراز نمیکشیدم چون طاقتم نمیگرفت راستش ولی بیرون نرفتم فقط تو خونه راه میرفتم که البته بیرونم بری اشکالم نداره تازه روحیت بهتر میشه

تغذیمم معمولی بود همون غذاهای همیشگی، از دو روز قبل انتقال فرنی خوردم تا فرداش فکر کنم، چون مشکل تیرویید دارم شیرسویا نخوردم

انشاالله به زودی خودتم مامان میشی عزیزم😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام مرضی جان بهتر شدی گلم؟

سلام به روی ماهت عزیزم 

خداروشکر خوبم عزیزم، ممنونم از احوالپرسیت گلم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واي چقدر خوب منم دوست دارم تعداد 5 تا تخمک داشته باشم، همون ماه هم برام انتقال بدن چقدر خوب ميشه.

واقعا؟من نگرانم .میگم کاش بیشتر بود خیالمم راحت تر بود

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام دخترخوب، ممنونم سلامت باشی😙 استراحتم متوسط بود یعنی کارای سبک رو انجام میدادم همش دراز نمیکشی ...

میشه به من نحوه تزریق سینال اف ۴۵۰ رو یاد بدین عزیزم؟؟ مثل سرنگ انسولین ۵ تا سر سوزن داره مواد تو خود سرنگ هستش؟؟؟ رو درجه ۲۴ تنظیم کنم  

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
ممنونم عزیزم از راهنمایی های همیشه مفید و کاربردیت،،،  اگه خدا بخواد دلم میخواد تا نه ماه مرخصی ...

ان شاالله به دردت بخوره من که تمام این موارد رو با گوشت و پوستم درک کردم، کار خوبی میکنی خودت میخری، منم خودم خریدم از پس اندازم مادرم اینا فقط کالسکه و تخت کنار مادر گرفتن دیگه همه چی از تخت گرفته تا کمد و ریزه کاری همه با خودمون بود، درسته ته دلم میخواست مادرم بگیره ولی اصلش اینه خودمون باید بگیریم 

شیشه پلاستیکی بگیر، پیرکس الکی گرونه و زود میشکنه

شیر دوش هم اگر میخوای بری سر کار و 9 ماه مرخصی زایمان داری برقی بخر نهایت بعدا بفروش، تو مملکت ما هر چی بخری بعدا میتونی دست دوم همون قیمت یا بیشتر بفروشی 😔😔😔😔

منم اگر همون پارسال خریده بودم نهایت میشد 700، امسال 2200 گرفتم ولی بخوای حساب کنی ارزش داره هم مادی هم غذایی، چون شیر خشک هم همچین ارزون نیست و گرون میشه مدام، الان من هر قوطی 31 میگیرم که ماهانه کلی در میاد، پس تو اون زمان ها که خونه هستی بعدا که ان شاء الله به دنیا اومد هر وقت تونستی بدوش و بذار ته فریزر تا 6 ماه میمونه برات 

ولی اینکه بگم برقی بیمارستانی بخری یا پرتابل بستگی به خودت داره که چه جور استفاده ایی مد نظرت هست، اگر فقط قراره بعدا سر کار بدوشی پرتابل بگیر برند هم یا مدلا یاذاسپکترا

اگر قراره شیرت رو زیاد کنی و سر کار نبری و زیاد استفاده کنی برای ذخیره فریزر، گرید بیمارستانی بخر، یا مدلا یا اسپکترا در نهایت اونت

میتونی هم بعد از تولد از انجمن کرایه کنی ببینی اگر به دردت میخوره، بخری ولی شاید گرونتر بشن تا اون موقع

پیج ها هم واجبه برای همه مامان ها عضو بشن و بخونن

چند سالته عزیزم؟؟؟ سن خیلی هم تاثیر نداره به نظر من 

42 سالمه. خب من 10 سال تو یه استرس خیلی زیاد گذروندم. فکر  کنم اون کارم رو خراب کرده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
42 سالمه. خب من 10 سال تو یه استرس خیلی زیاد گذروندم. فکر  کنم اون کارم رو خراب کرده

دقیقا استرس مشکل همه این دردسرهامون هست منم پنج سال استرس شدید داشتم بعد اونم خواستم به آرامش برسم که یه بیماری اومد سراغم که کلا داغونم کرد که در عرض سه ماه تو تخمدونم توده درآومد که مجبور شدم عمل سزارین کنم در بیارم کلا عین نه سال بعد عروسیم فقط به غم و غصه گذشت الانم که اینطور دوچار دوا دکتر شدم.

خدایا شکرت
42 سالمه. خب من 10 سال تو یه استرس خیلی زیاد گذروندم. فکر  کنم اون کارم رو خراب کرده

عزیزم انشالله به زودی میشی اصلا نگران نباش 😘😘

شما سینال اف مصرف کردید؟ میشه بهم یاد بدین بدین چه جوریه ؟ ۵ تا سر سوزن داره مواد داخل سرنگ دیگه؟ تنظیماتش چه جوریه  ؟؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
واقعا خدا خیرت بده  چون واقعا تو نی نی سایت اولین باره که یکی ازش تعریف کرد و دلم رو گرم کرد. ...

ن عزیزم از نظر تعریفی ک خیالت راحت _

یادمه ی زمانی اینو نصر حرف اول رو تو میکرو میزدن حالا نصر یکم پیشی گرفته ولی سه نفر اول ایران طبق امار مثبت و تشخیص دقیق اینو تو ی سایت معتبر خوندم  

نصر افلاطونیان  معینی هستن 

تو حرفه ای بودنش شک نکن _اصلا کاری ب امار و درست و غلطش ندارم وقتی من میبینم تو اطرافم دست کم ۲۰ مورد مثبت داشته با بدترین شرایط خب معلومه ک میدونم ی چیزی بارشه 

من ک خیلی دوسش دارم مخصوصا اینک ب همه جزئیات دقت میکنه

میشه به من نحوه تزریق سینال اف ۴۵۰ رو یاد بدین عزیزم؟؟ مثل سرنگ انسولین ۵ تا سر سوزن داره مواد تو خو ...

آره عزیزم، من 900 داشتم روی 36 میزدم فکر کنم

ببین اون سوزناش یه روکش داره اونو بردار  دو طرفش سوزن داره که یکیش میره داخل آمپول یعنی حالت پیچ میشه به قلم، بعد درجش رو تنظیم کن روی 24 بعد به صورت عمودی دور نافت تزریق کن، یعنی وقتی زدی داخل آروم آروم از بالا فشار بده تا وقتی درجش بیاد روی صفر، سعی کن بالای نافت نزنی آخه دردش بیشتره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اشکال نداره گلم توکلت به خدا باشه انشالله به زودی مامان میشی🤲 میشه بپرسم شما مشکلتون چیه؟

پلي كيستيك خفيف 

شوهرم جزو عالياس 

فقط موروفوش كمه 

با سه تا فولي خوب اين ماهم نشد 

انتقال دادم با سه تا جنين گريد ا و بلاست نشد