2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
من دکترم عارفی هست بار اوله که میخوام میکرو کنم،الان تو سیکل پانکچرم،برای من میخواد هیستروسکوپی هم ا ...

سلام عزیزم منم دکترم عارفی هست به شما دارو و آمپول چیا داده ؟ روند درمانتو میگی گلم😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه بگید برای خرید شیشه شیر و کلا شیشه های مختلف دارو و...  چه نوعی بگیرم؟؟؟  ظرف غ ...

دوست خوبم بنظر من فقط یه دونه قابلمه بگیر. من یه عالمه کاسه و لیوان و بشقاب و قاشق و... مدلهای مختلف گرفتم شاید باورت نشه فقط و فقط از یه دونه قابلمه استیل استفاده کردم چون گفتن ضررش نسبت به بقیه جنس ها کمتره. بقیه وسایلم بدون استفاده مونده. اگر الان به اون زمان برمیگشتم خیلی از وسایل رو نمیگرفتم 😂

درمورد شیشه شیر هم قبلا گفتم شیشه نی دار دکتر براون گرفته بودم که واقعا راضی بودم.

ظرف های مخصوص داروخوری هم گرفتم که دختر من هیچ کدوم رو قبول نکرد 🙄 نهایتا موقع دارو دادن اون رو توی سر شیشه شیرش می‌ریختم و داخل دهانش میذاشتم اونم فکر می‌کرد شیره سریع می‌خورد 😓😓 فقط با همین روش میتونستم بهش دارو بدم تا حدود یک سالگی که با قطره چکون دارو خورد.

دوستان توروخدا هرکی میتونه کمکم کنه، دخترم اصلاً درست نمیخوابه، همش زور میزنه تو خواب، اینجوری خودمم ...

عزیزم حتما دل دردهای کولیکیش شروع شده. سعی کن دور نافش رو با دو انگشت ماساژ بدی. از داروهای مخصوص هم استفاده کن. قطره پدی لاکت تا شش ماهگی خیلی کمک کننده است و فواید دیگه ای هم داره. اما مهمترین داروی کولیک گذر زمان هست 😓

درمورد رفلاکس هم اگر زیاد بالا میاره حتما با مشورت دکتر از شیر خشک مخصوص رفلاکس استفاده کن. از هر شیری که استفاده میکنی مدل AR اون رو بگیر. 

دختر من بخاطر رفلاکس بعد از یک ماه و نیم فقط دویست گرم وزن اضاف کرد. بخاطر همین دکترش با وجود اینکه خیلی روی شیر مادر تعصب داره براش شیر ببلاک AR تجویز کرد که خدا رو شکر از وقتی اونو بهش دادم هم دل دردهاش خیییلی کمتر یا حتی میتونم بگم قطع شد هم خوابش خیلی خوب شد هم بالا آوردنش ( فقط هر وقت شیر خودمو می‌خورد بلافاصله تا شیر خوردنش تموم میشد تماااام اونو بالا میاورد😐😐😐😐‌‌). راستش همین قضیه باعث شده من به شدت به شیر خشک اعتقاد پیدا کنم. 🙄🙄🙄

سلام دوستان  شبتون بخیر میخواستم ازتون یه مشورت بگیرم  من دوبار با دکتر معینی iui کردم ...

هر چی حست میگه، انجام بده

دکتر معینی واسه یکی از بچه های سایت، جنین ضعیف سه روزه انتقال داده بود و باردار شد. من خودم شناختی ندارم چندنفر اینجا دکترشون مشایخی بود، واسه همین منم دکتر مشایخی رو انتخاب کردم البته هنوز پیششون ویزیت نشدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم منم تحت نظر معینی ام  چون تمام فامیل با ایشون میکرو شدن و مثبت شدن ی تعصب خاصی روش ...

دکتر مشایخی چطور؟ از کارشون شناخت داری؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
زينبي جون و بچه ها ي ديگه كه ميدونين لطفا جىاب بدين  اگه تخمك كيفيت نداشته باشه اصلا جنين ميشه ...

ممکنه هم از جنین باشه و هم از اسپرم.ولی معمولا اسپرم با کیفیت هاش انتخاب میشن.

ببخشید چند سالته و هورمون ال اچ و اف اس اچ شما چطور بود نرماله؟

سلام دوستان، ببخشید من همین الان این تاپیک رو دیدم و اینکه خیلی فعاله، ولی دیدم غیرممکنه این همه مطل ...

عزیزم نشانه ها در همه ی افراد شبیه هم نیست تو به فال نیک بگیر و یک روز دیگه ازمایش بده و ان شاء الله مثبته و حتما مثبت بودنت رو تو این تاپیک اعلام کن تا ما هم خوشحال بشیم و انگیزه بگیریم...

چرا عزیزم همین الانم شیر منو خیلی خیلی کم بالا میاره ولی شیر خشک بیشتر  گلم هر سوالی داری بگو، ...

عزيزم خیلی خیلی ممنونم که وقت گذاشتی و با حوصله جوابمو دادی، خدا از خواهری کمت نکنه گلم 

تصمیم گرفتم اصلاً بهش شیر خشک ندم فعلاً، حداقل تا زمانی که کولیک و رفلاکس داشته باشه 

اگه خوابش بهتر بشه که منم بتونم بخوابم، انرژی داشته باشم حتماً انحصاری با شیر مادرش میکنم 

توکل به خدا 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏