2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
واقعا هر لحظه باید شکر خدا به جا اورد من که هنوز باورم نمیشه مامان شدم باور میکنی خیلی خوش حالم ان ش ...

خداروشکر عزیزم ان شاءالله که این دوران رو صحیح و سالم بگذرونید و صحیح و سالم نی نی گلتونو بغل بگیرید.

خدایا شکرت
دوباره و چند باره مبارک و ان شاءالله که صحیح و سالم بغل بگیری و این حال خوبتو همه ما تجربه کنیم التم ...

مرسی مامان سلما جون

انشاالله که هرروز تاپیک پر از جشن مامان شدن باشه😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکت باشه عزیزم 😍😍 دیگه خیالت راحت شد 

سلام عزیزم خوبی ؟

میگم دکتر البرزی چه روزایی میشینه؟ازچه ساعتی ؟شماره تماسش چند؟هرچی میزنم اشغاله

من نامه از دکتر تدین دارم ممکنه امروز نوبتم بشه؟

یه دوستی گفت نامه داشته باشی ۶ماه طول میکشه

ممنون عزیزم.من با سینال نتیجه نگرفتم.با پیورگان ۴ تا تخمک داشتم.ایندفعه قبلا گونال ها رو تهیه کرده ب ...

عزیزم اگر رویان میری هنوز برای هایپری این جوریه، میگن پریود سوم بیا، ولی باز زنگ بزن بپرس، شاید ما چون پریود دوم به عید می‌رسید اینو گفتن

بله برای انتقال هم سیکل لانگ داریم 🥴🥴🥴 منم لانگ بودم و اتفاقا خوب هم هست

ایندفعه تبریز انجام دادم.زینب جان من بعد پانکچر نه خونریزی دارم نه ندارم.ببخشید سرویس بهداشتی که میر ...

آهان پس از همون مرکز تبریز بپرس گلی چون قوانین هر جایی فرق داره 

آره گلم خونابه طبیعیه 

ان شاالله همشون جنین های عالی بشن و با همینا مامان بشی 😍 😍 😍 😍 

انشاءالله موفق باشی عزیزم دعا میکنم براتون انشاءالله خیلی زود بیای بگی آزمایش م مثبت شد پیش کدوم دکت ...

ممنون عزیزم.فداتون بشم.بله من میخواستم تهران ادامه بدم.ولی از ترس کرونا نرفتم.تبربز پیش دکتر حمدی رفتم.یکی از دکترای خوبمونه

خدایا شکرت  
عزیزم اگر رویان میری هنوز برای هایپری این جوریه، میگن پریود سوم بیا، ولی باز زنگ بزن بپرس، شاید ما چ ...

ان شاالله زینب جان.فردا عصر میگن چندتا جنین شده.خیلی دعا کن برام.فدات

خدایا شکرت  
آهان پس از همون مرکز تبریز بپرس گلی چون قوانین هر جایی فرق داره  آره گلم خونابه طبیعیه  ...

ای وای دل تو دلم نیست.خوشحالی شما حال منم خوب میکنه.آخه نگرانم.ان شاالله اسپرمای خوبی گرفته باشن از همسرم.

خدایا شکرت  
سلام مامانو سوفی عزبز دعا میکنم بالاخره بعد از فراز و نشیب هایی که طی کردید و پیش رو دارید به موفقی ...

سلام‌عزیزم

یعنی شمال یکی از بزرگترین مراکز رو‌داره؟کدوم شهر؟یامن اشتباه متوجه شدم؟