من آپتامیل میون گلم از داروخانه هم میخرم ولی چون فرصت طلایی افزایش شیر رو از دست دادم شیرم کمه حدود 360 تا در روز
نیاز پسرم تقریبا دو برابره
شما الان به راحتی میتونی با دوشیدن مکرر خصوصا با شیردوش برقی شیرت رو زیاد کنی و بدوشی و فریز کنی، واقعا حیفه شیر خشک بدی، اصلا قصد اینکه تو این موقعیت بخوام اذیتت کنم ندارم، میدونم سخته ولی برای سلامتی نی نی میگم شاید مثل من دلت بخواد تغذیه انحصاری با شیر مادر داشته باشه، جون خیلی این مدت تحقیق کردم و خودم بارها میخواستم رها کنم ولی هر بار بیشتر مصمم میشدم برای افزایش شیر خودم
و اینکه حتی میتونی شیر دوش رو با خودت سر کار ببری، تو این مدت با مادرهای زیادی از سراسر دنیا صحبت کردم که اونها هم شیر شون رو میدوشن و حتی سر کار میرن، صحبت های اونها هم خیلی دلگرمم کرد و اینکه شدنی هست فقط حمایت لازمه
در نهایت قصدم این بود که بگم امکانش هست ولی روحیه خودت هم ملاک هست و اصل روحیه خودته بعد شیر خودت
من خودم با همه ی سختی های شیر دوشیدن واقعا علاقه دارم و حالم خوب میشه شیر میدوشم، پس اصلا خودت رو با من مقایسه نکن، اول شرایط خودت رو بسنج، اگر دیدی تمایل داری منم میتونم کمکت کنم و همین طور انجمن شیر مادر