2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
خواهش می کنم گلی 😍 😍 😍  ببین اولش خیلی سخته و حس میکنی تمام نمیشه ولی یواش یواش روزهای خیلی ...

عزيزم شیرخشک رو اوایل پسرت بالا نمیاورد؟؟ ببخشید زیاد سؤال میکنم، آخه خیلی مستأصل شدم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت💕💕💕 از دست تو😂😂😂 حتما دختر خوب، انشاالله کللللی جنین تپلو خوشگلو شیطون برات تشکیل بشه😅 ...

الهی 

ممنون عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😊😊

خدایابه امیدخودت🌺
دوستای عزیزم نمیدونم الان داروخانه ها گونال دارن یا نه، اما من یازده تا گونال مرک ۷۵ واحدی دارم‌. اگ ...

سلام عزيزم

چرا داروهاتون رو نمي خوايد.شما تحت نظره دكتر نصر بوديد ديگه؟

ممنون شمیم جون😙😙😙 انشاالله عزیزم شما هم برو انتقال بده به امید خدا مامان میشی😍😍😍

تبریک میگم‌ عزیزم😍😍

منم‌سه روزه انتقال دادم دعا کن بعد۱۱سال مثبت بشم 

علائم‌چیا داشتی از زمان انتقال؟

خدایا معجزه کن برام 😔
ممنون عزیزم دکترخودت کی بود؟

دکتر‌فاطمه‌سادات‌اعتماد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزيزم چرا داروهاتون رو نمي خوايد.شما تحت نظره دكتر نصر بوديد ديگه؟

سلام عزیزم. قراره با دکتر نصر پانکچر کنم. راستش سری های پیش فقط دارو خارجی گرفتم نتیجه نداشت. هم گونال هم پیورگان هم منوپیور، گفت احتمالا این سیکل داروم رو عوض میکنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دقیقا درست میگید بعد از توکل بخدا باید ذهن رو از استرس خالی کرد منتها سوای از صحبتهای اینجا من درگی ...

انشالله ک ب زودی دلت شاد بشه😍😍 خداروشکر این ماه داخل این تاپیک خیلی ها باردار شدن. ب نوبت مامان میشیم😊🎉🎉🎉🎉👶👶😍😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام زینب جون.من زایمان کردم.الان جوجه هام سیزده روزشونه😊 میگم یه سوال ذهنمو مشغول کرده.گفتم شاید ...

سلام عزیزم خیلی خیلی مبارک باشه 😍 😍 😍 😍 

خدا قوت 

عزیزم اگر نگفتی احتمالا مونده دیگه تو مطب برات باز میکنه 😉😉😉😉