2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
عزیزم پس اگه خواستی بهم بگو

چند تا جنین شد برات عزیزم با ذخیره چند؟؟ موقع پانکچر فولی ها سایزشون مهمه برای تخمک کشی ؟؟؟؟اسپرما سالم بود؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله گلم سه روزه بودن، هچینگ هم کرده بودن  و بعد از دو iui منفی، اولین میکرو و انتقال مامان شدم

چ عالی❤🙏 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزيزم چه شیرخشکی بهش میدی؟؟ "منم باید بهش شیرخشک بدم حتماً، چون میخوام برم سرکار، مجبورم 

من آپتامیل میون گلم از داروخانه هم میخرم ولی چون فرصت طلایی افزایش شیر رو از دست دادم شیرم کمه حدود 360 تا در روز 

نیاز پسرم تقریبا دو برابره 

شما الان به راحتی میتونی با دوشیدن مکرر خصوصا با شیردوش برقی شیرت رو زیاد کنی و بدوشی و فریز کنی، واقعا حیفه شیر خشک بدی، اصلا قصد اینکه تو این موقعیت بخوام اذیتت کنم ندارم، میدونم سخته ولی برای سلامتی نی نی میگم شاید مثل من دلت بخواد تغذیه انحصاری با شیر مادر داشته باشه، جون خیلی این مدت تحقیق کردم و خودم بارها میخواستم رها کنم ولی هر بار بیشتر مصمم میشدم برای افزایش شیر خودم

و اینکه حتی میتونی شیر دوش رو با خودت سر کار ببری، تو این مدت با مادرهای زیادی از سراسر دنیا صحبت کردم که اونها هم شیر شون رو میدوشن و حتی سر کار میرن، صحبت های اونها هم خیلی دلگرمم کرد و اینکه شدنی هست فقط حمایت لازمه 

در نهایت قصدم این بود که بگم امکانش هست ولی روحیه خودت هم ملاک هست و اصل روحیه خودته بعد شیر خودت

من خودم با همه ی سختی های شیر دوشیدن واقعا علاقه دارم و حالم خوب میشه شیر میدوشم، پس اصلا خودت رو با من مقایسه نکن، اول شرایط خودت رو بسنج، اگر دیدی تمایل داری منم میتونم کمکت کنم و همین طور انجمن شیر مادر 

عزيزم شیرخشک رو اوایل پسرت بالا نمیاورد؟؟ ببخشید زیاد سؤال میکنم، آخه خیلی مستأصل شدم 

چرا عزیزم همین الانم شیر منو خیلی خیلی کم بالا میاره ولی شیر خشک بیشتر 

گلم هر سوالی داری بگو، واقعا بعد از زایمان حمایت لازمه و منم کمترین کاری که از دستم بر میاد همینه که بتونم جواب بدم

ولی برای ریفلاکس حتما تحت نظر دکتر باشه دخترت، گاهی نیاز هست دارو بدن 

من رویان تهران بودم عزیزم 

سلام گلی جان.شبت بخیر عزیزم.انروز منم پانکچر داشتم۱۰تافولی داشتم فقط۵تاش تخمک داشت.فکر میکنی چی میشه که پوچ میشن.تا فردا که بگن چندتاش جنین شده مرده و زنده میشم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
چند تا جنین شد برات عزیزم با ذخیره چند؟؟ موقع پانکچر فولی ها سایزشون مهمه برای تخمک کشی ؟؟؟؟اسپرما س ...

عزیزم تخمکی نداشتم که بخواد جنین شه. تو هیچکدوم از سیکل هام.البته تو اولی یه دونه جنین شد که نگرفت. آره همسرم سالمه خدارو شکر. البته بیشترشون میگن بخاطر سنم هست. گونال برام خیلی خوب بود، فولیام یه دست رشد کرده بودن. عالی بودن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم‌‌دکترمن‌گفت‌هرکدوم‌راحت‌برات من‌هم‌گونال‌وهم‌ستروتایدو‌توشکمم‌میزدم

من گونال و اچ ام جی وارگانترون که فکر کنم همون ستروتاید دارم دکترم گفت اشکال نداره بزنی به دورناف هر سه تا رو فقط قاطی نکن ولی ماما که پیش دکتر گفت فقط بازو😕

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
یه بار با شوهرت برین تزریقات بزنه.بهش بگو به شوهرتم یاد بده.بعد از اون بده بزنه.من اینکارو کردم.

😄😄شوهرم اصلا حرفشم نزن از اینکارا عمرا بکنه مگر اینکه خودم یاد بگیرم من خودم تزریقشو می دونم ولی مراحل آماده کردن پودر و آب مقطر طول میدم سخته برام

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم خیلی خیلی مبارک باشه 😍 😍 😍 😍  خدا قوت  عزیزم اگر نگفتی احتمالا مونده دیگه ...

من دو روز پیش بخیمو کشیدم..ولی بعد که برگشتم تازه فکر افتادم که سرکلاژم باز شده یا نه

اگه بسته باشه و من ندونم چی میشه؟