2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
هربار قبل از شروع سیکل آزمایش میگیرن FSH عالیه همه چیز ظاهرا خوبه، جنینها ۳ روزه میشن ولی ۵ روزه نم ...

خب بنظرم اگه ایران اومدی سه روزه هچینگ انجام بده. من یه مطلبی خوندم بلاست برای همه جواب نمیده و تمام جنین ها اوت میشن... خب راهی نمی مونه جز سه روزه..

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این سونو رو بعد پانکچر میگیرن یا بعد پانکچر

قبل از عمل اخرین سنو که بعدش امپول ازاد سازی که ۳۶ ساعت بعد تخمک کشیه رو میزنی بهت میگن ولی دکتر بی مسولیت من بهم نگفت بعد از عمل گفتن جنینات فریزه شکمت اب اورده

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
من با پرولاکتین و تیروئید و قند و چندتا آزمایش دیگه ۱۵۷ شد امروز جوابش میاد

کجاازمایش دادی؟

من ابان 

فقط کرونا ۱۹۰

پرولاکتین وتیروییدو قندوچراالان میدی من یه ماه پیش دادم

خدایابه امیدخودت🌺
قبل از عمل اخرین سنو که بعدش امپول ازاد سازی که ۳۶ ساعت بعد تخمک کشیه رو میزنی بهت میگن ولی دکتر بی ...

من یکبار روز هفتم و یکبار هم روز یازدهم (یکشنبه ) سونو شدم گفت علائم نداری. آمپدل آزادسازی رو هم امشب ساعت ۱۰ میزنم.

من یکبار روز هفتم و یکبار هم روز یازدهم (یکشنبه ) سونو شدم گفت علائم نداری. آمپدل آزادسازی رو هم امش ...

خوب نگفته باشه فکر نکنم هایپر شده باشی .انشاالله این ما انتقال بدی وطعم شیرین مامان شدتو بچشی 

وقتی راحت میشیم که نی نی پیشمون باشه  استرس پانکچرداره منومیکشه😕😕😕😕😕😖

درکت می کنم البته هرکی یه جور نگرانی هایی

من هنوز به معاینه قبل پانکچر هم نرسیدم ولی نگرانیم از الان هرچی جلوتر میریم شروع شده

همش میترسم اینبار نوبت سونو بگه ظاهر تخمدان بد نیس

ولی موقع پانکچر بشه، هیچ تخمکی دیده نشه

واقعا از الان موندم اگه اینطور بشه، موقع برگشتن چه حرفی بین من و همسرم برای گفتن میمونه!

نگرانی که این ماجراها داره خودش به کنار، در حالیکه اصل مشکل این سالها همسرم بوده؛ اینکه بن بست به خودت وصل بشه طوریکه دیگه نیاز به گرفتن اسپرم نشه خیلی دردناکه.

امیدوارم خدا اینطوری دیگه امتحانم نکنه. میدونم از پس حرفای تند بعدش برنمیام.

خواهش میکنم برام لطفا دعا کنید حداقلش من روسفید باشم.

درکت می کنم البته هرکی یه جور نگرانی هایی من هنوز به معاینه قبل پانکچر هم نرسیدم ولی نگرانیم از الا ...

امیدت به خدا باشه انشالله این بار با کلی تخمک با کیفیت وجنین تپل مپل 

زینب جان.من پانکچر شدم و حاصلش ۱۲ تا تخمک بود.دو سه روز دیگه تماس میگیرم ببینم چند تا جنین تشکیل شده ...

عزیزم چه قدر عاااااااااالی 💃💃💃💃💃 خدا رو شکر 😍 😍 😍 

این دفعه داروهات چیا بودن یادمه با گونال و سینال جواب نگرفته بودی؟ تبریز یا تهران؟ 

چون هایپر حساب با شروع پریود سوم میگن بیا که اگر سیکل لانگ باشه انتقالت میفته پریود چهارم، واسه من که این جوری بود