2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
بچه ها یه سوال دارم هرکی میدونه جواب بده مردایی که آزواسپرم هستن و برای میکرو از بیضه اسپرم میگیرن ...

عزیزم اگر سوالتون رو درست متوجه شده باشم قاعدتا همه آقایون وقتی ارضا میشن اسپرم از بیضه ها وارد آلت تناسلیشون میشه پس فرقی نمیکنه که خودشون ارضا شده باشن یا مستقیم از بیضه بردارن هردو تازن. 

فکر کنم بعدش فریز میکنن

ممنون گلم مشکل من واسه انتقال . ضخامتمه الان بیشتر از یکسال انتقال ندادم اینبار گفتم پی آر پی کنم ول ...

من میگم خیلی رحم رو دستکاری نکن خوب نیست قرص بخور ایشالا ضخامت بره بالا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم اصلا قابل پیش بینی نیست  حتی با مصرف ال دی و بوسرلین یعنی سیکل انتقال لانگ منظورم ه ...

نمی دونم عزیزم خیلی نگرانم سپردم به خدا.

روز چهار پری دیگه نمیشه رفت واسه سونو؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
حتما از مرکزتون بپرس می دونم مراکز ناباروری چند روز پشت هم تعطیل نمی کننن

ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه اصلا عزیزم

عروس کوچولو به سلامتی زایمان کردی ؟ 

انشاالله که هم حال خودت هم نی نی خوب باشه 

هر وقت تونستی بیا از خودت خبر بده عزیزم 😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
@زینبی_بابا   سلام زینبی جون خوبی عزیزم ببخشید یه سوال ازتون داشتم برای قبل از شروع سیکل درما ...

سلام عزیزم خوبی

گلم در طب نوین تغذیه خاصی برای تعیین جنسیت اثبات نشده و تنها راه قطعی میکرو و pgd هست

خداروشکر راحت شدی واقعا عزیزم انشأالله که دیگه نیاز نباشه بزنی ممنون از توضیحت😙💗 متوجه شدم ولی هر ...

وقتی راحت میشیم که نی نی پیشمون باشه 

استرس پانکچرداره منومیکشه😕😕😕😕😕😖

خدایابه امیدخودت🌺
مثبت شدن من همزمان شد با کرونا و بسته شدن چند ماهه مرکز برای همین بعد انتقال مرکز نرفتم تا ببینم نظر ...

تیارا جان آسپرين در سه ماهه سوم ممنوع هست، و تنها تا هفته 28 میشه خورد

انوکسا تا چند روز قبل از سزارین 

فقط قطع میکنن تا بتونی بی حسی نخاعی با عارضه خیلی کم رو برای سزارین داشته باشی 

چون واقعا بیهوشی عارضه های زیادی داره