2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045868 بازدید | 684487 پست
ناامیدنباش گلم  به قول دوستم بخوادبگیره همون یه دونه جنین هم کافیه یه خانمی ازشهرستان اومده ب ...

ممنون عزیزم درست میگید دکتر ها وسیله هستن.ایشالله خدا بهم کمک کنه و ناامیدم نکنه.

امیدوارم شما هم به مراد دلتون برسید عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدربعدپانکچر نمونه اسپرمو میخوان؟ مهلت میدن کنارهمسرمون باشیم؟همسرمن تنهایی نمونه نمیگیره😥

قبل از اینکه خودت برای پانکچر بری قشنگ فرصت میدن با شوهرت بری تو اتاق بعدش نمونه رو که تحویل دادی خودت میری برای پانکچر

شوهر منم نمیتونه اصلا

اون روز که من پانکچر داشتم یه خانومه با شوهرش نرفته بود بعداز پانکچر اومدن بهش گفتن شوهرت هنوز نمونه نداده دیگه با اون حالش تازه به هوش اومده بود رفت کمکش کنه😅 ولی خب حواست باشه حتما قبلش نمونه رو بدین

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها شادن ازمایش نداد؟چیشد؟خیلی تو فکرشم

عزیزم خداروشکر مثبت شدم حالا پس فردا باید آزمایشمو تکرار کنم ببینم رشد بتام خوب هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شادن شکر خدا مادر شد🌸👏👏🌺 هم ایشون هم فریبا خانومی

😍😍😍😍وای چه خوب.خداروشکر😍😍😍ان شاالله سالم بغلش بگیری شادن جونم😍

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
بسم الله الرحمن الرحیم بسلامتی و خیر و برکت ان شا الله دکتر از دید علمی خودش درست میگه ها ولی وقتی ...

الهی خدا کمکمون کنه واقعا هم همینطوره یه بار تو مطب دکتر یه خانم و آقای مسن رو دیدم واقعا آقاهه مسن بود ولی خانمش جوانتر بود دیدم یه دو قلو دارن بعد از منشی پرسیدم با اسپرم و تخمک خودشون بوده گفت بله.ایشالله خدا برای ما بخواد و امید مون رو نا امید نکنه

به سلامتی ایشالله النوا برای شما خیلی موثر بوده باشه.

والا دکتر گفت اون ماهی که می خواد انتقال بده رحم نباید دستکاری بشه و الان خراش میده این خراش اثرش تا چند ماه می مونه .

دکترم پاکروش هستش عزیزم

😍😍😍😍وای چه خوب.خداروشکر😍😍😍ان شاالله سالم بغلش بگیری شادن جونم😍

قربونت عزیزم، ممنون😙😙😙

انشاالله مامان شدن خودت😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره خداییش ترسیدم فکر کردم تموم شد دیگه😕 حتما عزیزدلم، انشاالله که خدا به بزرگیه خودش دلت رو شاد م ...

ممنون عزیزدلم 

ایشالله خدا نی نی نازت یا شایدم نی نی های نازت رو صحیح و سلامت سر بده تو بغلت گلم

عزیزم خداروشکر مثبت شدم حالا پس فردا باید آزمایشمو تکرار کنم ببینم رشد بتام خوب هست

ان شاالله که خوبه عزیزم.برای منم دعاکن خدا حسنا و حلما رو بهم هدیه بده.حاا پسرم شد فرقی نمیکنه.هرچی خودش بده فقط سالم باشه.یه بارداری پوچ داشتم.بتام تا ۳۰۰۰ بالارفت ولی سونو فقط ساک دیده میشد.بخاطر اسپرم صعیف اینجور شدم ی مدت شوهرم دارو مصرف کرد ولی اخر سر دکترش گفت برید برای ای وی اف هرچه سریع تر.‌تعداد ۴میلیون و دکتر گفت ممکنه صفر بشه.هرچ سریعتر اقدام کنید.الانم درحال تحقیق درمورد مراکز و روند ای وی اف هستیم.یک سال و ۳ماهه  اقدامم

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
قربونت عزیزم، ممنون😙😙😙 انشاالله مامان شدن خودت😍

خدا از دهنت بشنوه عزیزم.ان شاالله

قبل از اینکه خودت برای پانکچر بری قشنگ فرصت میدن با شوهرت بری تو اتاق بعدش نمونه رو که تحویل دادی خو ...

اع چ خوب.شوهر منم رو این موضوع خیلی حساسه.همه جا همینجوره؟ما احتمالا بخوایم بریم رویان.اونجام همینجوره؟

سلام دوستان.من روز ۷انتقالم هست و پاهام خیلی درد می‌کنه مثله سری های قبلی هستم حالتهای پریودی دارم.ب ...

اره منم تازه عضو شدم لینکش همین چندصفحه قبل بود فک کنم.بذار الان دوباره میذارمش