2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045702 بازدید | 684478 پست
زینبی جان  دوستان یه سوال دارم  همسرمن سالمه وازهرنظردکترگفت اسپرماش خوبه  اماذخی ...

عزیزدلم سلام خداروشکر که از هر لحاظ همسرتون سالمه . به نظر من‌ برای iui و میکرو باید تخمدان تحریک بشه و هر بار باعث میشه ذخیره پایین تر بیاد.

اگر همسرتون مشکل داشت له نظر من باید مستقیم برین سراغ میکرو اما حالا که همسرتون مشکل اسپرم نداره به نظر من یکبار iui رو امتحان کن اگر نشد سریع برو میکرو که زمان رو از دست ندی. 

معمولا میگن بعد یه بار iui ناموفق برین میکرو اما شما چون ذخیره پایینی داری ریسک نکن بیشتر از یکبار.

فقط حداقل یک نا دوماه قبل iui داروها و گرمیجات و تقویتی هارو استفاده کن که حسابی تخمک هات تقویت بشن و شانست تو iui بالاتر بره

در ضمن با iui میشه تعیین جنسیت کرد اما صد در صدی نیست و ریسک داره خیلی ها نتیجه نگرفتن . فقط pgd هستش که صد در صد تعیین جنسیت میشه باهاش کرد

موفق باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینبی جان  دوستان یه سوال دارم  همسرمن سالمه وازهرنظردکترگفت اسپرماش خوبه  اماذخی ...

عزیزم چون شما fna دارین انجام میدین امکان iui وجود نداره، باید تعداد اسپرم ها بالای 15 میلیون بر میلی لیتر باشه 

در مورد تعیین جنسیت هم اصلا با این تعداد تخمک بهش فکر نکن

انجل جان صبحت بخیر شما هم امروز آزمایش دارین؟

سلام عزیزم.صبح شماهم بخیر نه گلم.من جمعه.انشالله امید به خدا

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
عزیزم چون شما fna دارین انجام میدین امکان iui وجود نداره، باید تعداد اسپرم ها بالای 15 میلیون بر میل ...

Fnaچیه؟

همسرم مشکلی نداره دکترگفت بالای ۲۰۰میلیون اسپرم داره

خدایابه امیدخودت🌺
بله کلا من وقتی جواب آزمایشم مثبت شد مراجعه کردم به مطب دکتر البرزی منشیشون دکتر شمالی رو بهم معرفی ...

عزیزم ببخشید شما که تحت نظر دکتری بودید که آی وی اف تخصصشون بود میشه بگید آمپول آنوکسا وآسپرین داشتید؟؟ بهتون گفتن تو شرایط ما سزارین بهتره یا طبیعی ؟؟ 

Fnaچیه؟ همسرم مشکلی نداره دکترگفت بالای ۲۰۰میلیون اسپرم داره

🙈🙈🙈🙈🙈 گلم فکر کنم اطلاعات شما رو با یکی دیگه از دوستان اشتباه گرفتم

اگر 200 میلیون‌ اسپرم دارن iui خوبه گلی با این تعداد تخمک ولی احتمال بارداری 10 درصد هست برای تعیین جنسیت و 30 درصد ممکنه جنسیت مطلوب نباشه

شمارت رو تو خصوصی بده تو واتساپ گروه داریم

واقعا؟منم میام

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)