2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045847 بازدید | 684485 پست
عزیزم شما میدنید این ذخیره روی چی تاثیر میذاره کیفیت تخمک تعداد تخمک یا چی  کسی جواب سوالمو ند ...

بیشتر روی تعداد تاثیر داره 

اما روی کیفیت هم کمی تاثیر داره

البته همیشه در این موارد مثال نقض هست...

بهرحال هرچی بیشتر بهتر اما بالای ۱۰ هم خوب نیست چون نشون دهنده پلی کسیتیک بودن شدیده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ب شوهر من گفتن چون تعداد اسپرم زیر یک میلیون هست نباید تسه بشه چون ممکنه آسیب بزنه و تعداد صفر بشه. ...

تعدادش خوبه ، بالای ۴۰ میلیون حرکتش کم هست ولی بازم خیلی بد نیست، کیفیتش زیاد خوب نیست انگار

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی فدای مهربونیتون بشم.چقدر امروز بهم لطف کردین.قربون دلای پاکتون بشم.که اونقد مهربونید.ممنونم عزی ...

ان شا الله جواب نذر منو با خبر خوبی که برامون بیاری بده

با دعای خیری که بدرقه راه همتون میکنیم، چشم به راه سلامتی تون هستیم و ان شا الله با دستای همیشه پر از مهر خدا میاین ولی در هیچ شرایطی از مهربونی خدا نا امید نباش

خودتو بهش بسپر و بذار اونچیزی که به صلاحمونه خودش رقم بزنه. ما وظیفه داریم تلاشمون رو بکنیم و دعا کنیم.

الهی که دلت شاد باشه همیشه

سلام عزیزم. ممنون. من چسبندگی لوله فالوپ یه سمتم داشتم که طبق نظر پزشک با یه لوله هم باید باردار میش ...

عزیزم شما زایمان قبلیتون هم با دکتر شمالی بود یا فقط توی بارداری زیر نظرشون بودین ؟؟

من اگه جای دیگه میکرو کنم بعد واسه مراقبت بارداری ایشون قبولم میکنند ؟؟

و اینکه چقدر راضی بودین ازش؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی زیبنی عزیز، اینارو دیشب انجام دادن، ولی گفتن برو خونه و بستری نکردن، دفع پروتیین نداشتم، نمیدون ...

گلم اول از همه یه دستگاه فشار بخر بذار تو خونه، صبح و ظهر و شب فشارت رو چک کن، خیلی تحرک نداشته باش، اخبار بد گوش نده، قرآن بخون، موزیک ملایم بذار و... عطر گل محمدی بو کن، کلا هر کار آرامبخشی انحام بده

و شیش دنگ حواست به حرکات جنین باشه، به محض کوچکترین تغییر برو بیمارستان، آمپول های بتامتازون رو بزن، 

حالا شرایط اون موقع خودم رو میگم شاید به خاطر این تفاوت ها بستری نشدی

گلم من 36 هفته و 6 روز به حساب خودم و به حساب رویان 36 هفته و سه روز بودم که حس کردم فشارم رفته بالا و تو خونه چند بار فشار گرفتم(، صبح ها خوب بود از غروب به بعد زیاد میشد) ولی شب اول 13 روی 8 بود که دمارم گفت فقط آزمایش ادرار بدم 

شب دوم گرفتم شده بود 14 روی 10،رفتم بیمارستان اونجا هم فشارم همون بود، بستری شدم آمپول های بتا رو زدم  و nst نرمال بود و آزمایش های اورژانسی منم نرمال بودن همه، نه دفع پروتیین نه هیجب، اینم بگم سر درد داشتم که خوب نمیشد

روز بعد هم سونو های من همه نرمال فقط فشارم بالا بود، دکترم دستور ختم بارداری داد و گفت بچه رسیده کامل صلاح نیست بمونه و عصر قرار عمل گذاشت، خلاصه عصر شد فشار منم خود بخود خوب شد، منم به دکترم گفتم که حالا که همه چیز نرماله میشه برم خونه و دوز دوم بتا رو خونه بزنم، قبول کرد 

فقط گفت اگر فشارم مجدد حتی 13 روی 8 شد هم بیام حتی اگر نصف شب باشه، و گفت حتی اگر فشارم نرمال هست ولی به هفته 38 رسیدم باز باید بیام بیمارستان برای سزارین و دیگه صلاح نیست بجه داخل بمونه 

رفتم خونه همه چیز خوب بود تا فردا غروب که دوباره فشارم رفت بالا 14 روی 10،دوباره نصف شب با چشم گریون رفتم بیمارستان و دکتر مجدد آزمایش اورژانس درخواست داد باز همه چیز نرمال بود ولی nst من none reactive شده بود و صربان قلب خودم و بچه بالا رفته بود، دیگه قطعی ختم بارداری داد برای روز بعد تا صبح چند بار دارو دادن و nst  گرفتن که یه ذره بهتر بود ولی ضربان هر دو مون بالا بود 

این جور شد که دیگه حاملگی من تمام شد و خدا رو شکر سلامت بودیم هر دو، آمپول های بتا اثر کرده بود و پسرم دیگه nicu لازم نداشت 

واقعا از دکتر مریم اشرفی خیلی ممنونم که دو بار نصفه شب بنده خدا رو بی خواب کردم و خیلی خیلی پیگیر کارم بود، مشایخی چون بیمارستان رسالت بود و اون‌جا nicu  مجهزی گفت نداره پیشش نرفتم (اون اواخر زیر نظر دو تا دکتر بودم هم رویان هم دکتر اشرفی) 

گلم با جزئیات گفتم که بررسی بتونی بکنی، کاملا حالت رو درک میکنم،تمام خاطراتم زنده شد برام، ان شاء الله به سلامتی ختم به خیر بشه و nicu لازم نداشته باشی تو این شرایط ولی اگر هم شد فدای سرتون، ان شاء الله به سلامتی بغلش کنی 😍 😍 😍 😍 🤲🤲🤲🤲🤲

راستش.... خودم دکتری کردم بر اساس پرتکل های تقویتی ای وی اف اونور اب که دیدم ملاتونین هم کنار مکمل ه ...

نه دیگه گلی از این کارا اصلا نکن، این ور آب هم دیدم از این هورمون ها بدن 

دیگه یه سری چیزا رو بسپار به دکتر خودت😉😉😉😉

ممنونتونم که وقت گذاشتین و با پاسختون منشا امیدواری بودین برام. امیدوارم همیشه خوش و خرم باشین. من ف ...

عزیزم ان شاالله که همه چیز عالی پیش میره 

فقط رژیم پر پروتیین رو رعایت کن چون‌ شدیدا احتمال هایپری داری عزیزم 

مایعات زیاد بخور و پیاده روی ملایم داشته باش،خیلی دولا راست نشو به خاطر بزرگ شدن تخمدان هات چون الان بزرگ شده خیلی

و بعد از پانکچر هم مراقب علائم هایپری باش

ان شا الله جواب نذر منو با خبر خوبی که برامون بیاری بده با دعای خیری که بدرقه راه همتون میکنیم، چشم ...

فدات بشم عزیز دلم.توکلم ک به خودشه.اما بی نهایتم از دعای خیر شما دوستان تشکر دارم.الهی ک صدبرابر این خوبیارو خدا بهت بده

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
سلام عزيزم ما هم ناباروري بدون علت داريم.دكتر بهم گفت كساني كه مثل ما مشكلشون اينه تو ميكرو هم خيلي ...

نه عزیزم اتفاقا به من گفتن از بهترین گزینه های آی وی اف موارد نازایی بدون علت هستن.

برای ما که خدا رو شکر جواب داد اما نه با همون انتقال اول. 

انشالله که برای شما هم جواب میده فقط باید صبور باشین و ناامید نشین

عزیزم شما زایمان قبلیتون هم با دکتر شمالی بود یا فقط توی بارداری زیر نظرشون بودین ؟؟ من اگه جای دیگ ...

بله کلا من وقتی جواب آزمایشم مثبت شد مراجعه کردم به مطب دکتر البرزی منشیشون دکتر شمالی رو بهم معرفی کردن. از همون سونو اول بارداری تحت نظر ایشون بودم تا زایمان و البته مراقبت های بعد از زایمان. الان هم که کلا انتقال جنین های باقیمونده برای بچه دوم رو با ایشون انجام دادم.

من که خیلی ازشون راضی هستم. هم در زمینه آی وی اف خیلی حرفه ای هستن(چون تقریبا تمام مراجعه کننده هاشون آی وی افی هستن) هم از لحاظ اخلاقی خوبن.

فقط یه مقدار تو دوران بارداری نسبت به شرایط مختلف حساسیت و وسواس نشون میدادن که بنظرم برای ما آی وی افی ها چنین حساسیتی از طرف پزشک واجبه