2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عزیزم اگه با منی ک من 11 تا تخمک داشتم و از همه دوستانی ک اون روز تخمک کشی شدیم تعدادش بیشتر بود ولی ...

مرسی از پیامت عزیزم😘😘

با نیلوووش بودم. بهم تعداد تخمک رو گفت. چون مکمل ایتفاده نمیکنم نگران شدم ک الان شما میگید بخاطر داروهای ایرانی هم هست.

خدا ب هممون کمک کنه و نتیجه زحماتمون رو بهمون بده😍😍👶👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله که این بار مثبتی. من روز ۱۶ خونریزی داشتم با وجود آزمایش مثبت...

قربونت، پناه بر خدا امیدوارم منم مامان شده باشم😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام دوستان، روزتون بخیر من دوبار سقط داشتم سقط اخرم قلب جنین ایست کرد تو هفته 8، بعدش رفتم آزمایش های ایمینی و انعقادی دادم که مشخص شد س تا جهش هترو دارم دوتا pai1و یه mtfr. تو انتقال قبلی اسپرین و انوکسا 400 هم داشتم اما بزام سقط شد. حالا دکترم باهمدن داروای قبلی دوباره منو برده تو سیکل انتقال... به نظرتون چیکار کنم

ایشالا که لک لانه گزینی باشه ایشالا کی باید آزمایش بدی؟

ممنون نوشین جون، انشاالله

اگه خدا بخواد فردا میرم روز دوازدهممه ولی خب جنینام بلاست بودن نشون میده هرچی باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشایخی چطوره؟ اصلا با من حرف نمیزنه من مسئله ایی نداشتم همسرم آزو بود. الان رفتم تو سیکل انتقال. کلا ...

عزیزم شرایط همسرتون چطور بود ؟همسر منم ازواسپرمه 

براتون چند تا جنین تشکیل شد و خودتون مشکلی اصلا نداشتید؟ شوهر من دکتر گفت یه بيضه هیییچی یه بيضه حدود 4 ملیون اسپرم ابنرمال تحرک صفر 

داروهای همسرتون میشه بهم بگید واقعا ممنونتون میشم 

ممنون نوشین جون، انشاالله اگه خدا بخواد فردا میرم روز دوازدهممه ولی خب جنینام بلاست بودن نشون میده ...

ایشالا فردا روز تو باشه شادن جون و برامون خبر خوش بیاری . هرکس که موفق میشه ماهم امیدمون بیشتر میشه‌ منم فردا روز یازدهم سیکلم میرم سونو که روز پانکچرم معلوم بشه به امید خدا. فردا منتظریم

چی بخوریم عزیزم میشه بمن بگی من حدود دوماه دیگه پانکچر دارم این ماه میخوام شروع کنم رویان سیکل بلند ...

من شیر سویا با یک قاشق شیره انگور.

ژل رویال

کنجد

سیاه دانه و عسل

قرص ملاتونین ویتامین سی ای امگا 

پودراینوفولیک

به همسرم هم میدم. قرص فرتیل اید مردان هم میخوره

ممنونم عزیز دلم.از صبح اشکم بند نمیاد.خسته شدم بار اولم بود اونم با اصرار و درخواست خودم ای وی اف ش ...

چقدر ناامیدی شما من بار سومه انتقالمه و الان شدیدا درد دارم روز نهمم و میدونم درد پریودیه منم مثل شما صدهابار بیبی منفی دیدم گاهی هم مثبت بوده و دلم خوش شده بعد دیدم کاذبه بار دوم مثبت شدم و 9هفته از دستش دادم 

الانم بیخیالم چیکار کنم وقتی نمیشه 

نمیشه با خدا جنگید 

خدارو شکر هنوز فرصت داریم و وقت هست بعدم اینقدر علم پیشرفت کرده که حد نداره 

یکم فک کنیم مثلا 30سال پیش چه زنهایی که امکانش بود با یه تقویتی باردار بشن اما به خاطر نبود امکانات و علمش تا اخر عمرشون از مادرشون محروم موندن 

هرچقدر بیشتر ناامید باشین زندگی به کام خودتون تلخمیشه خودتونو تقویت کنید با قدرتو اراده بیشتر واسه سیکل دوم اقدام کنید 

ایشالا فردا روز تو باشه شادن جون و برامون خبر خوش بیاری . هرکس که موفق میشه ماهم امیدمون بیشتر میشه‌ ...

قربونت، الهی برای هممون همه چی خوب پیش بره😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر ناامیدی شما من بار سومه انتقالمه و الان شدیدا درد دارم روز نهمم و میدونم درد پریودیه منم مثل شم ...

آفرین و مرحبا به اینهمه انرژی مثبت، خیلی اتفاقی پیامت رو خوندم عزیزم، و به منِ مادر هم کلی انرژی دادی، امیدوارم خداوند ناامیدت نکنه خواهر گلم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏