2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046088 بازدید | 684498 پست
من حدود ده ساله تیروئید کم کار دارم و هر بار که توی این مدت برای چکاپ پیش متخصص غدد رفتم دکترم میگفت ...

اره دقیقا همینطوره..

اتفاقا من هم دارم برا انتقال اقدام میکنم این هفته باید برم دوباره ازمایش بدم .

جالبه مدل من برا تیروئید جوری هست که قرص نمیخورم میره رو ۲ و ۳ و وقتی میخورم متمایل به پرکار میشه و دکترم هم گفت قرص به شما نمیسازه و از طرفی چون باید باردار بشم عدد ۲ و ۳ بالاست برای اقدام به بارداری..

دعا کن...

ایاشما اطلاع دارید تیروئید بالا تو ماه اول بارداری خطری برای جنین داره؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم .بعد اینک بهوش اومدم کاملا خوب بودم اومدم خونه خیلی گشنم بود باید با سوپ شروع میکردم متا ...

من هربار از شب قبلش سوپ درست میکنم برای خودم که میایم خونه آماده باشه... دکترم هم میگه غذای سنگین نخور

ولی نمیدونستم انقدر مهمه

من وقتی میام خونه پروتئین شیک هم هی میخورم که هایپر نشم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیز دلم خوبی وای دیدم پس فردا میری انتقال بهترین کار انجام دادی انشالله با اولین انتقال یه پسر ...

سلام عزیزم خوبی

کجایی دختر نیستی 

😍😍😍😍😍

چندبارتواون تایپیک قبلیمون صدات کردم وازفاطمه جون سراغتوگرفتم.نینیت خوبه؟

نه پروسش طولانی نیست به من گفت توسه ماه میشه تخمک کشی وانتقالو انجام داد .من سه شنبه تخمک کشی دارم ولی چون میخوام دوبارتخمک بکشم یکم زمانش بیشترمیشه 🌹🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
ببخشید میپرسم اگه دوست داشتی جواب بده. چندتا تخمک داشتی؟چون فقط اسیدفولیک میخورم نگران شدم بهتره برم ...

عزیزم اگه با منی ک من 11 تا تخمک داشتم و از همه دوستانی ک اون روز تخمک کشی شدیم تعدادش بیشتر بود ولی کلا 4 تا جنین شد بنظرم اووبوست بخور حتی شده دوهفته ب پانکچرت مونده و گرمی و دارچین و عسل هم بخور من خیلی نمیخوردم ک هایپر نشم ولی شدم 

اینم بگم ک جنین شناس باهاش صحبت کردم گفتش علت کم تشکیل شدن جنین میتونه از داروهای ایرانی باشه ک ممتاسفانه داره همه جا استفاده میشه چون تحریمیم

خواهش میکنم عزیزم ۵تا تخمک داشتم ذخیره ام ۹ بود  ن از جنین شناس پرسیدم ک علتش چی بود گفت تخمک ...

روزی چند تا اووبوست میخوری من میخوام روزی دوتا بخورم ذخیره ام 4.5 بوده البته دوسال پیش ک از دادم نمیدونم دوتا کافیه یا بیشترش کنم درضمن من کیوتن قرمز هم میخورم روزی یکی

روزی چند تا اووبوست میخوری من میخوام روزی دوتا بخورم ذخیره ام 4.5 بوده البته دوسال پیش ک از دادم نمی ...

چون خیلی خواب اور و کسل کننده اس اوایل روزی دوتا میخوردم ک طبق برنامم تا روز پانکچر داشته باشم بعد ک دیدم سیکل کنسل و قوطی دومم گرفتم و خیالم راحت شد ک کم نمیاد روزی ۴ تا میخورم دوتا صبح دوتا شب قبل خواب ک کمتر بخوابم ولی فک کنم در طول روز پخش بشه بهتره _دقیقا نمیدونم چقدر این حرف درسته اما دکتر داروخونه گفت چون  ملاتونین  (هورمون خواب)داخلشه باعث میشه بخوابیم اون لحظه اس ک مغز دستور میده ک دوره تخمک گذاری با کیفیت انجام بشه.ب شدت اشتهاآور و من از ۵۰ کیلو تو کمتر از ی ماه ۵۳ شدم 😓😓

منم اول کو آنزیم کیوتن میخوردم (انتی اکسیدانش بیشتر واسه مبارزه با رادیکال ازادایی ک از استرس صدمه میزنن ب سلول)

الان کیوتن قرمز میخورم و رویال ژلی حالا دنبال پودر بیون3 هستم اون عالیه ولی هیچ جاااا پیدا نمیشه 

من هربار از شب قبلش سوپ درست میکنم برای خودم که میایم خونه آماده باشه... دکترم هم میگه غذای سنگین نخ ...

اره ب نظرم سوپ خیلی مهمه حالا بخاطر اون بیهوشی یا هرچی ک هس باید با غذای سبک شروع کرد ن مثل من قرمه سبزی🙈🙈😑

چون خیلی خواب اور و کسل کننده اس اوایل روزی دوتا میخوردم ک طبق برنامم تا روز پانکچر داشته باشم بعد ک ...

اینجوری ک چاق میشیم من قدم 168 وزنم 72-73 پس همون دو تا رو بخورم کافیه ؟  

اره درکت میکنم کاملا.. توکل کن به خدا و مطمئن باش نی نی سالم و خوشگلی در انتظارته😊⚘⚘

ممنون عزیزم ،برام دعا کن😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
اینجوری ک چاق میشیم من قدم 168 وزنم 72-73 پس همون دو تا رو بخورم کافیه ؟  

رو قوطیش نوشته روزی ۴تا 

خود کپسولام ۱۲۰تاس ک دقیقا واسه ۳۰ روزه 

حالا نمیدونم کدوم درسته .اضافه وزنم من با پیاده روی مثلا کنترلش میکنم 

بجای برنج کینوا میخورم بیشتر 

تو اب چیاسیت میریزم همیشه حجم بیشتر معده ام پر میشه.من وسواس فکری دارم بیچاره کردم خودمو فقط خداکنه ک ب خوبی بگذره این روزا😓