2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دوستان برای تعیین جنسیت میزارن جنین بلاست بشه بعد بلافاصله تعیین جنسیت میکنن با باید بلاست ...

ببین عزیزم بستگی به نظره دکترت داره برایه من میگفت جنینو ضعیف میکنه ممکنه از فریز در نیاد ولی این بار بهش میگم تعیین جنسیت کنه بعد فریز کنه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
امروز رفتم دستشویی دستمال که کشیدم اول صورتی شد یعنی انگار اب و خون بود بعدش دوسه تا لک قهوه ای کمرن ...

شادن جون چند انتقالی ؟شاید لک لانه گرینیه عزیزم  

شیاف رو اضافه کردی ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانم من الان باید برم آمپول الون وا رو بزنم کسی درباره این دارو چیزی میدونه؟

عزیزم من زدم عالیه برو بزن حتما 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانوما من شیاف زدم .پنح دقیقم نشد همش ریخت بیرون چیکار کنم حالا؟

اگه پنج مین بوده یکی دیگه بزار

ببین عزیزم بستگی به نظره دکترت داره برایه من میگفت جنینو ضعیف میکنه ممکنه از فریز در نیاد ولی این با ...

به نظرم بهتره اول تعیین جنسیت کنن شاید اصلا جنین مورد نظر نباشه وقتمون رو نگیرن پول فریز هم ندیم 

نصر نمیدونم چیکار میکنه 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
نگران نباش عزیزم اگه استراحت کن نزدیکی ب هیچ عنوان نداشته باش کار سنگین نکن پله بالا پایین نشو و اگه ...

باشه عزیزم😘

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
شادن جون چند انتقالی ؟شاید لک لانه گرینیه عزیزم   شیاف رو اضافه کردی ؟

روز دهمم عزیزم، یعنی این موقعم لک میاد؟

البته ظاهرا قطع شد ولی خب زیر دلم درد میکنه تیر میکشه

همون موقع شیاف گذاشتم بعدش پیام دادم دکترم گفت داروهامو کمو زیاد نکنم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
واسه من ۳تا انتقال دادن که دو قلو‌باردار شدم 

ممنون از جوابت عزیزم...خودت خواستی سه تا انتقال بدن؟هرکس بخواد این کارو میکنن؟؟من خ دوقلو دوس دارم میشه بگم سه تا انتقال بدن؟بعد اگه سه تاشم بگیره چی؟

به نظرم بهتره اول تعیین جنسیت کنن شاید اصلا جنین مورد نظر نباشه وقتمون رو نگیرن پول فریز هم ندیم&nbs ...

اره ابن سینا هم اول تعیین جنسیت میکنن بعد فریز میکنن من از مام هم پرسیدم همین کارو میکنن

روز دهمم عزیزم، یعنی این موقعم لک میاد؟ البته ظاهرا قطع شد ولی خب زیر دلم درد میکنه تیر میکشه همون ...

خب هر چی دکترت میگه گوش کن

ایشالا که قطع بشه و مامان شده باشی 

تو ای وی اف خون و لک هست دیگه تو این سیکل یه چیز طبیعی شده 😂

ایشالا که عیدیتو گرفته باشی

اره خیلیا روز ده داشتن 

نصر انقدر بی توجه نیست که به همه مریض هاش ایرانی تجویز کنه وقتی اثر بد داره  بدن با بدن فرق دا ...

وقتی نیس نصر هم مجبوره ک بگه خوبه شما سوال کن ازش کدوم بهتره میگ پیدا کردی گوناال اصلا بحث اثرشم نیستا من خودم ب شخصه با سینال همش تهوع دارم 

به نظرم بهتره اول تعیین جنسیت کنن شاید اصلا جنین مورد نظر نباشه وقتمون رو نگیرن پول فریز هم ندیم&nbs ...

اره منم نظرم همینه با دکترت هماهنگ کن که اول تعیین کنن

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
ممنون از جوابت عزیزم...خودت خواستی سه تا انتقال بدن؟هرکس بخواد این کارو میکنن؟؟من خ دوقلو دوس دارم م ...

نه من چیزی نگفتم انتقالم با بیهوشی بود بعدش متوجه شدم 

نه به نظر من اصلا این کارو نکن یدونه انتقال بده نهایت دو تا 

من اگه بر گردم به قبل فقط یکی  انتقال میدادم مثل دکترایی  که تو اروپا و آمریکا فقط یدونه انتقال میدن  

نه من چیزی نگفتم انتقالم با بیهوشی بود بعدش متوجه شدم  نه به نظر من اصلا این کارو نکن یدونه ان ...

عزیزم چرا بیشتراز دوتا انتقال بده؟ اخه من فک میکنم هرچی بیشتر انتقال بدن امکان گرفتن حداقل یک جنین بیشتره شانسمون بیشتر میشه