2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عزیزم ملاتونین ۳ mg گرفتم  l argining ۵۰۰ ml  از هر کدوم چندتا در روز بخورم؟؟؟؟ بقیه رو ...

من ذخیره ام ۱/۲ هست

شب یک ساعت قبل از خواب یه دونه ملاتونین

روزی ۲ تا ال آرگینین، میتونی یه دونه صبح و یه دونه عصر بخوری، میتونی هم هر دو رو با هم بخوری

روی امگا ۳ رو با دقت بخون ممکنه dha داشته باشه توش

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز دهممه عزیزم، دیر نیست الان؟ اینقدر کمرنگه تشخیص نمیدم صورتیه یا قهوه ای ولی اون اولش صورتی بود ...

نه بابا .اصلا نگران نباش ...چهار روز دیگه آز میدی دیگع استرس نراشته باش ...

من هر وقت استرس دارم یا نگرانم با خودم میگم کاری از دستم برمیاد؟؟ نه .پس بی خیال الکی خودمو اڋیت نکنم ..چون واقعا قضیه ماها جوریع که دنیام تو دستمون باشه باز برای خودمون هیچ کاری نمیتونیم بکنیم ..فقط باید تحمل کنیم .انشالله نتیحشم به خوبی ببینیم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من ذخیره ام ۱/۲ هست شب یک ساعت قبل از خواب یه دونه ملاتونین روزی ۲ تا ال آرگینین، میتونی یه دونه ص ...

داره عزیزم ممنونم لطف کردی

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
نه بابا .اصلا نگران نباش ...چهار روز دیگه آز میدی دیگع استرس نراشته باش ... من هر وقت استرس دارم یا ...

درست میگی عزیزم، انشاالله پس فردا میرم آزمایش چیزی باشه مشخص میشه دیگه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره شلوغه. همین ایام کرونا هم شلوغه. متاسفانه معطلی زیاد داره وقتی میری مطب 

وای اره حدودا ۵ساعت بایدمنتظرباشی...کی خلاص میشم واقعا ازاینجاها دیگه بریدم واقعا...

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

خانوما من شیاف زدم .پنح دقیقم نشد همش ریخت بیرون چیکار کنم حالا؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

دوستان برای تعیین جنسیت میزارن جنین بلاست بشه بعد بلافاصله تعیین جنسیت میکنن با باید بلاست رو فریز کنم اول موقع انتقال تازه تعیین جنسیت میکنن؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
دوستانم من الان باید برم آمپول الون وا رو بزنم کسی درباره این دارو چیزی میدونه؟

امپولیه که یک یا دو بار در طول دوره تجویز میشه اون جور که من شنیدم برایه زخیره ی کم استفاده میشه خیلی هم خوب جواب میده نگران نباش عزیزم از اینکه هر روز امپول بزنی بهتره که انشاالله کلی جنین تپل مپل بشه برات

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
دوستان کسایی که با ای وی اف دو قلو باردار میشن معمولا دو تا انتقال میدن یا سه تا؟؟؟ممنون میشم کسی تج ...

واسه من ۳تا انتقال دادن که دو قلو‌باردار شدم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
@زینبی_بابا     سلام وقت بخیر خوبید من امروز ۱۴ انتقالمه ولی هیچ علایمی ندارم خیلی ناامی ...

عزیزم منم هیچی علائمی نداشتم هیچی حتی همون سینه درد 

اصلا توجه نکن ایشالا که مامان شدی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷