2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عزیزم منم ذخیره ام رو ۱۶ هستش. میشه لطفا بگی روز هفتم چندتا تخمک داشتی و سایزشون چقدر بود؟ روز پانک ...

عزيزم من يادم دقيق نيست روز هفتم چند تا بود ولي من سيزدهم پريودم پانکچرشدم همون روزاي اول گونال بهم جواب داد کلي تخمک با سايز 14ب بالا داشتم پوچ نداشتم کلا 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
خیلی پروسه سختیه بخدا 😔😔😔 هربار بیهوشی و درد و اضطراب خدا نصیب هیچکس نکنه جلوی اراده خدا نمیشه ...

همینه دیگه، اگه سخت نبووووود....، اسمشو سختی نمیذاشتن!

اما یه چیزی،

سختی واسه کسی که دوره از دور سخته،

وقتی ما قراره کاری رو انجام بدیم، باید لباس رزم مناسبشو تن کنیم

به هیچی درباره اش فکر نکنیم

جسم و روح و قدرت و توانمون رو آماده نگه داریم و با این حال آماده و محکم، دائم هم تقویتش کنیم.

پس دیگه مجالی برای فکر به سختی نیست.

تا زمانی که همت و عزم جزم واسه این کار داریم، باید امید و انگیزه، جلوی غصه خوردن و نگرانیای همه ما رو بگیره

بقول دوست عزیزمون. فقط قدم بعدی جلوی پاتو نگاه کن و واسه اون آماده شو، باقیش خدا کریمه

یهوو دیدی وسط این سرگرمیها و آمادگیها، یه یه اسب سفید، بی هوا لوح خوشحالیت رو برات از آسمون فرستاد و دیگه سوت پایان بدو بدوها و نگرانیاااا.....🌺🌸🌺🌸🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@مامان_ماهک10   خوبی عزیزم؟میگم شما مورفو همسرت چند بود؟

سلام عزیزم‌ما وقتی رفتیم‌این ازمتیشارو گرفتن‌من بلد نبودم فقط به دکتر نشون وادیم‌گفت مشکلی نیست اصلا نمی‌دونم‌ذخیرم یا مورفو همسرم‌چقدر بوده 😁😁

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
فکر کنم تو همون آزمایش خون آنتی بادی های کرونا رو هم چک میکنن اگر مشکوک باشه درخواست تست بزاق یا عکس ...

اوکی

میگم عذرمیخوام من ترشح سفید رنگ دارم تخمدان سمت راستمم دردمیکنه 

این چندتادونه تخمک هم ازادنشه😂😂😂من توخونه زیادکارمی کنم

خدایابه امیدخودت🌺
ایشالا که تخمکات خوب وعالی باشن ...

فدات 

ممنون ازدعای قشنگت خواهری 

سپردم به امام جواد (ع)

انشاله روزعید غدیر حضرت علی به حق حقانیتش وعدالتش عیدیمونو بده 

اگه درست بشه نذرامام جوادوامام علی دارم🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
همینه دیگه، اگه سخت نبووووود....، اسمشو سختی نمیذاشتن! اما یه چیزی، سختی واسه کسی که دوره از ...

دیروز تو مطب دکتر عارفی یکی از همین اتفاقا افتاد

یه خانومی با نگاه مضطرب و هیجان زده، بزور هم نمیتونست جلو اشکش رو بگیره

راه رفتنش رو گم کرده بود و اشتباه میرفت

بعد هم اشکاش سرازیر شد

آخر زنگ زد به همسرش بالا اومد

گفتم گریه می کنی چراااا؟

: من... آخه... باردار ...شدم الان مطئن شدم، آخه نمیشدم...

همه تبریک میگفتن

مردش که از راه رسید دست و پاشو گم کرده بود، روش نمیشد واکنش نشون بده

اما وقتی خانمش رو تو بغلش گرفت و خانمش گریه میکرد و اشک چشمای اون مرد جوان رو تر کرده بود و همسرش رو مثه نی نی لای لای تکون میداد که آروم بشه

بعضیا با لبخند محو تماشای اینا حظ میکردن و بعضی مثه من از جشن شادیشون اشکشون راه افتاد...

😊🌸💗خدااا قسمت همتون کنه💗💗💗💗💗

والا تو شیراز نمیشناسم من تهرانم .‌چون باید با یخ جابه جا بشه نمیشه پست کرد مگرنه میگرفتم و برات ارس ...

مرسی گلم..همون ک مال زنبور عسل هست منظورتونه؟زرد رنگه ؟

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
عزیزم اگر میدونی تغذیه گاو چیه و برای آشنا هست خیالت راجت ولی اینکه گاهی میزان آفلاتوکسین در شیر با ...

سلام عزیزم خب اینکه میگن شیر پاستوریزه اکثرا اب هس و خاصیت شیرنداره تاچ حددرسته؟

مثلا اطرافیان من کلا شیرمحلی استفاده میکنن و میدن ب بچه ها میگن این شیرخالص هس دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹