2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلا حرف از کرونا رو نزدن ...نه متاسفانه هنوز تو شوکم ...همسرم مورفولوژی صفر تحرک کلاس  aصفر ...

عزیزم از ازمایش مطمئن هستید؟ شاید اشتباهی شده دوباره ازمایش بدین 

دارو بهتون چیا داد نصر؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
خدا دوتا نینیتونو برات حفظ کنه عزیزم. نی نی قبلیتون هم بار اول انتقال مثبت شد؟یعنی قبل این انتقال م ...

نه گلم چون سيكل با دارو كنترل ميشه هروقت ضخامت اوكي باشه انتقال ميدن توكل به خدا حتما جواب مي گيري 

من كلا دوبار انتقال دادم اما به خاطر مشكلاتم بارداري خيلي سختي دارم اولي هم خيلي سخت بود برام دعا كنيد

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم
سلام دوستان من عيديمو گرفتم

خدا رو شکر عزیزم مباااااارکه مامان خانوووووووووم 😍😍😍😍

انشاالله این دوران رو به سلامت بگذرونی و نی نی رو سالم بغل کنی 💙💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دیروز تو مطب دکتر عارفی یکی از همین اتفاقا افتاد یه خانومی با نگاه مضطرب و هیجان زده، بزور هم نمیتو ...

چه صحنه قشنگی 😢😭

قسمت همه منتظرا 🤲🏼

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه گلم چون سيكل با دارو كنترل ميشه هروقت ضخامت اوكي باشه انتقال ميدن توكل به خدا حتما جواب مي گيري&n ...

ان شاءالله که بارداری راحتی اینبار براتون باشه و صحیح و سالم نی نی گلتو بغل بگیری عزیزم

خدایا شکرت
خدا رو شکر عزیزم مباااااارکه مامان خانوووووووووم 😍😍😍😍 انشاالله این دوران رو به سلامت بگذرونی و ...

مرسي عزيز دلم انشالله به سلامتي ني ني بغل كني😘

سلام عزیزم مشکلت چی بود؟ من ویدیوهای این دکتر رو توی آپارات دیدم که لیزر اکیوپانکچر و امبدینگ انجام ...

بله من لیزر هم انجام دادم

سال گذشته بخاطر آی وی اف رفتم تا کمکی برای روال پزشکی باشه

حقیقتش شاید برا بعضی قابل قبول نباشه ولی من ذخیره تخمدانم که آزمایشگاه مسعود میرداماد دادم۹/۰ بود ولی الان که یکسال گذشته چند آزمایشگاه دادم ۱/۲ و ۱/۱ ثابت شده 

دلیلشم این نیست که ذخیره زیاد بشه چون شدنی نیست و و بنا به بعضی تحقیقات تعداد تخمک ثابته ولی تقویت های موثر میتونه تخمک های ریز و غیرفعال و غیر قابل شمارش رو به موقعیت مطلوب و حتی طبیعی برسونه.

من سال پیش خیلی درباره انواع طب و تاثیرشون تحقیق کردم. تنها چیزی که دانشگاههای دنیاهم بنوعی پذیرفتن وحتی وارد پروسه های تحقیق و آزمون کردنش همین طب سوزنی بود.

بزن نت سرچ کن و ببین که این طب توی مرحله انتقال جنین تونسته مثلا ۱۵٪ تاثیر گذاری مثبتی نسبت به گروههای نمونه دیگه داشته باشه.

بهمین دلیل هم یه تحقیق دیگه کردم و یه نیم دوره اش رو پیش دکتر انصاری رفتم و اگه شرایط کاری ایجاب نمیکرد که شهرستان بیام، واقعا تا ۱۱ جلسه اش رو میرفتم.

بیمارای تو مطبش از کارش راضی بودن 

اونجا برای کار بارداری و ای وی اف هم کسانی میومدن

دکتر انصاری پزشکه و نظام پزشکی داره و دوره تخصصی طب سوزنی رو چین گذرونده و وقتی باهاش صحبت میکردم آدم معقولی بود و برای افراد تحصیلکرده هم احترام قائل بود و تحسین میکرد.

راستش رو بخوام بگم من راضی بودم.با اینکه در انتخاب همیشه سختگیرم.

ان شاءالله که بارداری راحتی اینبار براتون باشه و صحیح و سالم نی نی گلتو بغل بگیری عزیزم

مرسي عزيز دلم خدا بهترين ها رو برات مقدور كنه به آرزوهات برسي

نه عزیزم گفت وضعیت اسپرما خوبه اما من به شوهرم ویتامین ای  و دی و زینک میدم خودمم میخورم&n ...

رفتی پیش نصر ؟ من اینجا بچه ها گفتن تست کرونا میگیرن زنگ زدم پرسیدم گفتن یه آزمایش خونه که من اونو قبلا ابن سینا انجام دادم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم از ازمایش مطمئن هستید؟ شاید اشتباهی شده دوباره ازمایش بدین  دارو بهتون چیا داد نصر؟؟؟&nb ...

نه اشتباه نشده ابن سینا ازمایشگاهش خ دقیقه ...من ابن سینا میرم دکتر  اراسته به همسرم قرص اسپریژن و کیوتن و فولیک اسید داده