2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045920 بازدید | 684488 پست
روز۷پریم نمیدونم سیکلمو کنسل کنم یابرم داروخونه داروبگیرم براادامه  نشستم جلوی مطب گیج ومنگم ...

آخه امپول کارما بهت داده بود ...بگو امپول درست بده

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خانما ها انتقال  این ‌ماه کیا هستن ؟ ۵ ام‌روز من فعلا دارم استرادیول میخورم 😁

من دادم دیروز ..منتظرم روز ازمایش برسه خخخ

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تا دیشب ۱۰ تا سینال زدم عزیزم :  روز سوم ۳ پودر ۲ آب روز چهارم ۳ پودر ۲ آب روز پنجم ۲ پود ...

انشاالله کلی جنین تپل مپل برات تشکیل بشه وبه مرادت برسی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
گونال پیدانمیشه😖😖😖میگه میخوای سیکل وکنسل کن برادوره بعدتاگونال بیاد ولی ازدلم نیومد اومدم داروبگی ...

عزیزم شما پانکچر کرده بودی منتظر نتیجه بودی ببینی چندتا جنین پسر هست ؟؟؟ ایدی ها یادم میره 😅کی بود 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
من دادم دیروز ..منتظرم روز ازمایش برسه خخخ

ای جونم  ایشالا  که مامان شدی چند روزه بود  و چند تا 

و چندمین انتقال  بود  😍😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
شما پانکچر کردی عزیزم؟؟

اره عزیزم من دو تا جنین دارم منتظرم پری بشم استرادیول رو شروع کنم بعد برم ببینم جنین پسر توش هست یا نه گفت یه روز قبل انتقال برات تعیین میکنیم اگرم نداشت داروهاتو قطع میکنی پری شدی بازم میایی برایه شروع سیکل 

روز چندم سیکل هستی؟؟  گلم میدونی تا حالا خیلی پیش اومده روز پانکچر تعداد بیشتری تخمک گرفتن؟؟ چ ...

خدا خیرت بده زینبی جون که جوابه دوستانو با حوصله میدی ببخشید اون امپولی که ۳۴تا۳۶ ساعت قبل از تخمک کشی بزنی اگر از ۳۶ ساعت بگزره به نظرت تخمک ازاد میشه ممنون میشم جواب بدی

ای جونم  ایشالا  که مامان شدی چند روزه بود  و چند تا  و چندمین انتقال  بود ...

ایشالله ...

دوتا بلاست انتقال دادن 

چهارمین انتقاله 😥

و  آخرینش

دوستان الان رفتم سونو روز هفتم . گفت حدود ۱۰ تا تو تخمدان راست حدود ۴تا هم تخمدان چپ فولیکول دارم ان ...

عالیه. هم تعداد هم سایز. فقط سفیده تخم مرغ و آب فراوون فراموش نشه عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
راستی الینا جان در مورد خارش مزمن دکتر زینب انصاری (تو همون شیراز) میگفت گاهی دستمال کاغذی رو باید ح ...

ممنون عزیزم. آره عفونت من اصلا تو معاینه لگنی مشخص نیست. واللا پیش دکترای خوبی رفتم قدیمی و استاد ولی چون مشخص نبود کار خاصی نکردن و داروی سبک و عادی دادن.من یک سال و نیم دنبال درمون بودم حتی دنبال کار آی وی اف و اینا هم نرفتم میترسیدم ازین عفونت که بعد دردسر بشه, رفع نشد هیچ وقتمم حروم شد و وضعیت تخمدانمم این جوری شد. خیلی خسته شدم از همشون. بچه دارشدنم هی عقب افتاد دیدم فایده نداره دوباره رفتم سراغ کارای باروری

نصر که سینال میده یعنی ضعیفه؟؟؟

نه چرا ضعیف؟ اتفاقا بعضی ها بهترین تخمک ها رو با سینال میدن. البته الان یکی دو ماهی هست انقد داروی تقلبی خارجی زیاد شده دکتر نصر ترجیح میده سینال بده که حداقل تقلبی نیست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اره عزیزم من دو تا جنین دارم منتظرم پری بشم استرادیول رو شروع کنم بعد برم ببینم جنین پسر توش هست یا ...

همش یاد شما بودم که جنینا چی شد انشالله هر دو تا پسر باشه نتیجه بگیری 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺